Працював в 2 компаніях   8 років 2 місяці

IT, Архітектурні та дизайнерські бюро

особистий водій, сімейний водій

приватна компанія

IT

4 роки 4 місяці

06.2020 - до теперішнього часу

Особистий водій керівника компанії. Сімейний водій. Поїздки з керівником по місту та Україні. Поїздки з дітьми (5 та 9 років) по навчальним закладам, гурткам. Продаж, купівля автомобілів, обслуговування автопарку.

Водитель руководителя

Жк Новопечерские липки

Архітектурні та дизайнерські бюро

3 роки 8 місяців

09.2016 - 05.2020

Особистий водій, керівник автотранспортного відділу. Особисті доручення, поїздки з дітьми, закупівлі, ведення звітності про витрачені кошти, обслуговування автопарку, водної техніки, відрядження, купівля/продаж автомобілів, особистий помічник.

Навчався в 1 закладі

КНУБіА (КИСИ)

Автоматизації та програмування

Киев, 2010

Додаткова інформація

О себе

37 років, киянин, проживаю на правому березі. Готовий до відряджень. Маю бронювання. Досвід водіння з 2006 року. Особистий автомобіль Jeep Grand Cherokee 2017р Маю зброю і дозвіл на неї. Упорядкований, урівноважений, неконфліктний, сумлінний, чесний, рішучий, без шкідливих звичок. Маю досвід водіння бронеавтомобілів, водного транспорту (водний мотоцикл, катер) та маю водні права. Досвід проходження митниці, їзди по Європі (Італія, Франція, Монако, Швейцарія) пройдено 6500 км за одну поїздку. Обслуговування автомобілів, фарбування, рихтування, тюнінг, загалом все, що стосується автомобілів. Готовий до проходження поліграфу.

Андрій

Особистий водій

Київ

37 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 17 годин тому