Працювала в 1 компанії   26 років 3 місяці

Медицина та Охорона здоров'я

завідуючий психоневрологічним відділенням

Науково-практичний медичний реабілітаційно-діагностичний центр МОЗ України

Медицина та Охорона здоров'я

26 років 2 місяці

09.1993 - 11.2019

Ефективно працюю з усім спектром прикордонних розладів та психічних проблем, з використанням як психотерапевтичного, так і психофармакологічного інструментарію, емоційні та поведінкові розлади людей, які постраждали від військового конфлікту. Будь-якого роду психологічні проблеми та прояви дезадаптивної поведінки, що не досягають патологічних проявів: складності в особистому житті та професійній реалізації, проблеми з самооцінкою, навички цілеорієнтованої поведінки та подолання прокрастинації, підвищення соціальних компетенцій та емоційного інтелекту

Ключова інформація

Маю навички роботи, знання та досвід із психології. Лікар-психолог, психотерапевт, психіатр вищої категорії. Консультування, діагностика, підбір тактики лікування, індивідуальна та групова психотерапія з використанням когнітивно-поведінкової, раціональної психотерапії, гіпно-психотерапії, психодинамічної психотерапії, арт-терапії, оцінювати рівень емоційних та поведінкових розладів людей, які постраждали від військового конфлікту, проводити заходи для групової роботи психосоціальних, корекційних та реабілітаційних програм.Адміністрування - навчання персоналу, організація робочого процесу, складання посадових інструкцій, штатного розкладу, звітів, аналізів роботи, складання баз даних.

Навчалась в 1 закладі

Донецький Національний Медичний Университет

Педіатричний , спеціалізація з психіатрії та психотерапії

Донецьк, 1985

Володіє мовами

Англійська

середній

Російська

рідна

Українська

вільно

Курси, тренінги, сертифікати

Биоаккустическая коррекция

Петербург, 2011

В методе БАК осуществляется акустическая терапия звуками, частотно-временная структура которых сформирована по закону собственной активности мозга.

Групповой анализ,

Киев, 1995

Западноукраинское региональное общество психотерапевтов

Иглорефлексотерапия

Украина, Донецк, 1993

Владею методикой, в основном, при заболеваниях нервной системы и психических расстройствах.

Стажировка на рабочем месте

Харьков, 1993

Институт неврологии, психиатрии и наркологии АМН Украины, Министерства здравоохранения Украины.

Курсы усовершенствования по психотерапии в экстремальных условиях

Донецк, 1993

когнитивно-поведенческая психотерапия

Додаткова інформація

Компьютерные навыки

Владение компьютером: World, Excel, Skype - уверенный пользователь.

Водительское удостоверение

Водительское удостоверение категории «В».

Наукова діяльність

Понад 60 наукових статей, тез опубліковані в наукових журналах, участь у міжнародних та республіканських. регіональних конференціях з психотерапії, психіатрії, психології, інформаційних технологій. Маю 1 метод рекомендації з психіатрії «Реабілітація непсихотичних психічних та психосоматичних розладів у постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС».

Личные качества

Відповідальність, дисциплінованість, швидке навчання, чесність, акуратність, здатність працювати в команді, Гнучкість, ефективність, зацікавленість в результаті.

Увлечения и интересы

Иностранные языки, цветоводство, люблю животных, спорт, путешествия.

Дополнительное образование

Спеціалізація з психотерапії - 2000. Спеціалізація з психології 2020. Навчальний семінар "Психологічна травма. Кризова інтервенція" (березень 2014)Міжнародний конгрес "Профілактика. Антіейджинг. Україна". Якість життя та психосоматика: від антиейджингу до геріартрії. (жовтень 2012)Науково-практичний семінар-тренінг з міжнародною участю "Особистісно-орієнтована психіатрія: ціннісно-гуманістичні підходи" (вересень 2013 р.).Науково-практична конференція з міжнародною участю з актуальних питань перинатальної психології, психосоматики, психотерапії та психіатрії "Новітні технології корекції психоемоційних порушень у жінок та дітей у перинатальному та постнатальному періоді". (травень 2013р.)

Цель

Психолог

Татьяна

Психолог

Київ

30 000 грн.

62 роки

повна зайнятість

Оновлено 2 місяці тому