Працював в 10 компаніях   28 років 3 місяці

Транспорт та Логістика, Промисловість та Виробництво, Торгівля роздрібна / Retail, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт, Будівництво, Державний сектор, АПК (Агропромисловий комплекс)

механік автомобільної колони (гаража)

БЛГ ВіДі Логістікс, ТОВ

Транспорт та Логістика

2 роки 3 місяці

06.2022 - до теперішнього часу

Забезпечує перевірку придатності транспортних засобів автомобільної колони (гаража) до експлуатації і випуск їх на маршрут (лінію). Виконує огляд та визначає несправності під час повернення транспортних засобів з лінії після закінчення роботи. Бере участь у наданні технічної допомоги транспортним засобам у дорожніх умовах. Здійснює контроль за дотриманням водіями правил технічної експлуатації, проводить інструктаж водіїв перед виїздом їх на лінію. Контролює ефективність витрат водіями паливно-мастильних матеріалів, пневматичних шин, акумуляторних батарей. Бере участь в розробленні графіків проведення технічного обслуговування і ремонтування транспортних засобів та контролює якість і своєчасність виконання таких робіт. Вивчає умови експлуатації транспортних засобів з метою виявлення причин передчасної втрати їх ресурсу. Аналізує причини і тривалість простоїв, пов'язаних з технічним станом транспортних засобів, розробляє і впроваджує заходи щодо збільшення термінів їх служби, скорочення простоїв через технічні несправності. Забезпечує дотримання водіями виробничої дисципліни, правил життєдіяльності.

механік автопарку

ТОВ "Укрпіддонсервіс"

Промисловість та Виробництво

7 місяців

08.2021 - 03.2022

Механік автотранспорту

ТОВ "Торгова компанія Шельф"

Торгівля роздрібна / Retail

1 рік 5 місяців

01.2020 - 06.2021

Забезпечую контроль технічного стану автотранспортних засобів і випуск їх на лінію. Виконую огляд та визначаю несправності під час повернення автотранспортних засобів з лінії після закінчення роботи. Беру участь у наданні технічної допомоги автомобілям на лінії. Здійснюю контроль за дотриманням водіями правил технічної експлуатації, провожу інструктаж водіїв перед виїздом їх на лінію. Контролюю ефективність витрат водіями паливно-мастильних матеріалів, шин. Організовую ремонт автотранспортних засобів на ремонтній базі підприємства.

Головний механік транспортно-експедиторського відділу

ТОВ ЕСО-АВТОТЕХНІКС, група компаній AD Україна (дистрибуція запасних частин легкових автомобілів).

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

6 років 4 місяці

06.2013 - 10.2019

Прийом на роботу водіїв автотранспортних засобів, проведення стажування та допуск до самостійної роботи водіїв, проведення первинного , повторного, цільових інструктажів водіїв з охорони праці та безпеки дорожнього руху. Контроль технічного стану автотранспортних засобів перед випуском на лінію, контроль проходження водіями перед рейсового, періодичного медичного огляду. Контроль роботи водіїв на лінії. Забезпечення особового складу спецодягом , його облік та списання. Участь в придбанні нових автотранспортних засобів, їх реєстрація в підрозділі національної поліції, проходження обов'язкового технічного контролю, обов'язковому страхуванню, ввід в експлуатацію. Контроль своєчасного проходження обов'язкового технічного контролю, повірки тахографів. Розроблення та впровадження норм списання паливо мастильні матеріали для автотранспортних засобів. Облік, списання паливно-мастильних матеріалів. Участь в розробці та впровадження електронного подорожнього листа та звіту списання пмм для автотранспортних засобів. Розробка маршрутів доставки вантажів автотранспортом компанії. Контроль робочого часу водіїв. Ведення табелю відпрацьованого часу. Розробка та організація виконання графіку технічного обслуговування автотранспортних засобів. Заключення договорів поставки запчастин для технічного обслуговування та поточного ремонту рухомого складу компанії. Облік та списання запчастин. Заключення договорів на сервісне обслуговування рухомого складу компанії.Придбання,облік, списання згідно норм пробігу, утилізація автомобільних

Механік гаража

ТОВ"Новобуд-ВС", Київ (будівництво доріг)

Будівництво

1 рік 1 місяць

04.2012 - 05.2013


Контроль технічного стану рухомого складу ( екскаватори,навантажувачі,бульдозери,дорожні котки, віброплити ,фрези, вантажні автомобілі самоскиди). Розробка та організація виконання графіку технічного обслуговування рухомого складу компанії. Придбання запчастин та матеріалів для ТО і ПР рухомого складу, облік та списання. Організація та контроль проведення робіт с технічного обслуговування та ремонту рухомого складу як на основній базі так і усунення аварійних поломок на місці роботи техніки. Придбання нової техніки, ввід в експлуатацію. Інструктаж водіїв автотранспортних засобів, машиністів екскаваторів та навантажувачів з питань охорони праці, безпеки дорожнього руху.

28 одиниць техніки.

Начальник гаража

ДП "Дарницкий вагоноремонтний завод", Киев (Укрзалізниця)

Транспорт та Логістика

7 років 5 місяців

09.2004 - 02.2012

Прийом на роботу водіїв автотранспортних засобів, слюсарів, машиністів екскаваторів,акумуляторників, проведення стажування ,первиного,повторного та цільового інструктажів с охорони праці, безпеки дорожнього руху. Розробка тематичного плану та проведення технічного навчання водіїв з безпеки дорожнього руху. Розробка та введення посадових інструкції , паспорт робочого місця, інструкцій з ТБ для працівників автогаража. Контроль та виконання техніко економічних показників підрозділу підприємства.

Більше 100 одиниць техніки

Спеціаліст з екологічного контролю автотранспорту

КП "Екотранс", Київ (Екологія)

Державний сектор

1 рік

08.2003 - 08.2004

Інспектор екологічного контролю автотранспорту пересувної лабораторії по перевірці автотранспорту відповідності нормам викидів шкідливих речовин на транспорті на дорогах Києва та Київської області.

Викладач правил дорожнього руху ( за сумісництвом)

СТК ОСОУ "ДВРЗ", Київ (Автошкола)

Державний сектор

2 роки 3 місяці

02.2001 - 05.2003

Формування групи кандидатів у водії транспортних засобів. Складання тематичного плану згідно програми навчання. Проведення занять с правих дорожнього руху та будови автомобіля. Організація внутрішнього іспиту для перевірки знань кандидатів у водії автотранспортних засобів. Організація іспиту в підрозділі МРЕВ для перевірки знань кандидатів у водії автотранспортних засобів.

Механік гаража

ДП "Дарницкий вагоноремонтний завод", Київ (Транспорт (Укрзалізниця))

Транспорт та Логістика

1 рік 8 місяців

01.2001 - 09.2002

Контроль технічного стану рухомого складу ( екскаватори,навантажувачі,бульдозери,дорожні котки, віброплити ,фрези, вантажні автомобілі самоскиди). Розробка та організація виконання графіку технічного обслуговування рухомого складу компанії. Придбання запчастин та матеріалів для ТО і ПР рухомого складу, облік та списання. Організація та контроль проведення робіт с технічного обслуговування та ремонту рухомого складу як на основній базі так і усунення аварійних поломок на місці роботи техніки. Придбання нової техніки, ввід в експлуатацію. Інструктаж водіїв автотранспортних засобів, машиністів екскаваторів та навантажувачів з питань охорони праці, безпеки дорожнього руху.

Завідуючий гаражем

СП «Обрій»

АПК (Агропромисловий комплекс)

5 років 1 місяць

08.1995 - 09.2000

Організація роботи автопарка 25 одиниць

Ключова інформація

  1. Уміння правильно організувати свій робочий час і час своїх співробітників.
  2. Здатність до саморозвитку і навчання.
  3. Лідерські якості.
  4. Комунікативні здібності.
  5. Стійкість до стресів, робота в складних ситуаціях.

Навчався в 2 закладах

Вінницький Національний аграрний університет

Механізація сільського господарства

Вінниця, 2015

Ладижинський технікум механізації сільського господарства

Механізація сільського господарства

Ладижин, 1995

Володіє мовами

Російська

вільно

Українська

рідна

Курси, тренінги, сертифікати

ТОВ "НВП АТЛАНТ ЮМС" ТОВ "СПЕЦПОЖЗАХИСТ УКРАЇНА"

Київ, 2022

Навчання та перевірку знань законодавчих актів з охорони праці,пожежної безпеки і т.д.

ДП «ДержавтотрансНДІпроект»

Київ, 2022

Свідоцтво професійної компетентності № UA/01451 від 06 вересня 2022 року з питань безпеки" Безпека перевезень,охорна праці,пожежна безпека"

Посвідчення №093433 від 05 вересня 2022 року підвищення кваліфікації з питань перевірки технічного стану транспортних засобів .

Додаткова інформація

Комп'ютерні навички

  • MS office, Internet, B2B , Etka, TecDoc,NAV (Navision), оригінальні каталоги під підбору запасних частин автомобілів, посвідчення водія категорії В,С, посвідчення тракториста-машиніста.

    Власний автомобіль.


Водійське посвідчення

В,С стаж водіння з 1995 року

Руслан

Завідуючий гаражем, механік гаража

Київ

49 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 1 годину тому