Працював в 6 компаніях 19 років 10 місяців
Промисловість та Виробництво, Державний сектор, FMCG
Завідувач лабораторії
ПП "Деліція"
Промисловість та Виробництво
2 роки 2 місяці
03.2021 - 04.2023
Відповідальність за якість та безпечність вхідної сировини і готової продукції.Відповідальність за графіки проходження зовнішніх досліджень та повірку ЗВТ.Розробка специфікацій на сировину і пакувальні матеріали. Контроль за проведенням лабораторних аналізів, участь в розслідуванні рекламацій.Участь у внутрішніх аудитах по міжнародному стандарту IFS версія 7.1. . Розширення лабораторії, робота з великим об’ємом інформації в 1С.
заступник директора з якості
Український центр переробки меду
Промисловість та Виробництво
4 роки 5 місяців
01.2016 - 06.2020
Організація переробки меду на експорт з "нуля" з побудовою заводу, закупівлею меду, сертифікацією підприємства по ISO22000 в міжнародному сертифікаційному органі.
Відповідальність за підписання контрактів в частині специфікацій і за якість меду на експорт.
провідний інженер в лабораторії якості продукції
ННЦ "Інститут бджільництва ім. Прокоповича"
Державний сектор
1 рік 3 місяці
07.2014 - 09.2015
Наукова діяльність, методи оцінки якості та безпечності продукції бджільництва.
завідувач лабораторією
Украинский мед, ООО
FMCG
1 рік 6 місяців
01.2012 - 06.2013
Створення підприємства з "нуля", починаючи з закупівлі меду, побудови заводу по переробці, створення лабораторії, навчання персоналу, закінчуючи експортом меду в країни ЄС. Завдяки плідній співпраці підприємство за рік вийшло в п'ятірку лідерів.
Завідувач лабораторії
ТОВ "Бартнік"
Промисловість та Виробництво
2 роки 6 місяців
04.2009 - 09.2011
Організація роботи лабораторії, відповідальність за якість експортованих продуктів бджільництва, підбір і навчання персоналу лабораторії, проведення ІФА, проходження щорічних аудитів по сертифікації.
Інженер-технолог
ВАТ " Клембівський цукровий завод"
Промисловість та Виробництво
7 років 10 місяців
11.2000 - 08.2008
Працювала на зміні інженером-технологом цукру , керувала колективом з близько 60 чоловік, в міжсезоння- нормувальником у відділі нормування.
Ключова інформація
Відповідальність, стресостійкість , націленість на результат. Здатність до постійного навчання і самовдосконалення. Високий рівень комунікативних навичок .
Маю навички навчання різних груп працівників компанії принципів НАССР та СМЯ.
На останньому місці роботи виконувала обов’язки заступника керівника групи безпечності і якості харчових продуктів. На попередніх- керівник групи безпечності і якості харчових продуктів.Менеджер систем якості 9001:2015. Внутрішній аудитор системи менеджменту якості відповідно до ISO 22000:2018. Пройшла навчання і отримала сертифікат в лютому 2022 року по IFS версія 7.1.
Маю великий досвід керування сертифікованими високопрофесійними лабораторіями. Спеціаліст по ІФА- аналізах методом ELISA. Спектрофотометрія, титрометрія, інші види аналізів. Організовую нові лабораторії по експорту меду з підбором обладнання, навчанням персоналу.
Навчався в 1 закладі
Національний Університет харчових технологій
технологія цукристих речовин, спеціаліст
Киев, 2000
Курси, тренінги, сертифікати
Менеджер систем якості
Менеджер систем якості відповідно до IFS 7,1- лютий 2022
Системи менеджменту БХП
Внутрішній аудитор систем менеджменту БХП відповідно до ISO 22000:2018, ISO 19011:2018, схем сертифікації FSSC, червень 2019 року, № сертифікату ІА2019/06-0085.
Менеджер систем якості , грудень 2017 року,№ сертифікату M3/QM2017/12-5764.
Внутрішній аудитор системи менеджменту якості відповідно до ISO 9*001:20015 та ISO 19011:2011, грудень 2017 року, № сертифікату M2/QM2017/12-3565.
Оксана
Оксана
Начальник служби контролю якості, менеджер по якості, інженер зі стандартизації

Київ
повна зайнятість
Оновлено 1 місяць тому