Працював в 6 компаніях   19 років 10 місяців

Промисловість та Виробництво, Державний сектор, FMCG

Завідувач лабораторії

ПП "Деліція"

Промисловість та Виробництво

2 роки 2 місяці

03.2021 - 04.2023

Відповідальність за якість та безпечність вхідної сировини і готової продукції.Відповідальність за графіки проходження зовнішніх досліджень та повірку ЗВТ.Розробка специфікацій на сировину і пакувальні матеріали. Контроль за проведенням лабораторних аналізів, участь в розслідуванні рекламацій.Участь у внутрішніх аудитах по міжнародному стандарту IFS версія 7.1. . Розширення лабораторії, робота з великим об’ємом інформації в 1С.

заступник директора з якості

Український центр переробки меду

Промисловість та Виробництво

4 роки 5 місяців

01.2016 - 06.2020

Організація переробки меду на експорт з "нуля" з побудовою заводу, закупівлею меду, сертифікацією підприємства по ISO22000 в міжнародному сертифікаційному органі.

Відповідальність за підписання контрактів в частині специфікацій і за якість меду на експорт.

провідний інженер в лабораторії якості продукції

ННЦ "Інститут бджільництва ім. Прокоповича"

Державний сектор

1 рік 3 місяці

07.2014 - 09.2015

Наукова діяльність, методи оцінки якості та безпечності продукції бджільництва.

завідувач лабораторією

Украинский мед, ООО

FMCG

1 рік 6 місяців

01.2012 - 06.2013

Створення підприємства з "нуля", починаючи з закупівлі меду, побудови заводу по переробці, створення лабораторії, навчання персоналу, закінчуючи експортом меду в країни ЄС. Завдяки плідній співпраці підприємство за рік вийшло в п'ятірку лідерів.

Завідувач лабораторії

ТОВ "Бартнік"

Промисловість та Виробництво

2 роки 6 місяців

04.2009 - 09.2011

Організація роботи лабораторії, відповідальність за якість експортованих продуктів бджільництва, підбір і навчання персоналу лабораторії, проведення ІФА, проходження щорічних аудитів по сертифікації.

Інженер-технолог

ВАТ " Клембівський цукровий завод"

Промисловість та Виробництво

7 років 10 місяців

11.2000 - 08.2008

Працювала на зміні інженером-технологом цукру , керувала колективом з близько 60 чоловік, в міжсезоння- нормувальником у відділі нормування.

Ключова інформація

Відповідальність, стресостійкість , націленість на результат. Здатність до постійного навчання і самовдосконалення. Високий рівень комунікативних навичок .

Маю навички навчання різних груп працівників компанії принципів НАССР та СМЯ.

На останньому місці роботи виконувала обов’язки заступника керівника групи безпечності і якості харчових продуктів. На попередніх- керівник групи безпечності і якості харчових продуктів.Менеджер систем якості 9001:2015. Внутрішній аудитор системи менеджменту якості відповідно до ISO 22000:2018. Пройшла навчання і отримала сертифікат в лютому 2022 року по IFS версія 7.1.

Маю великий досвід керування сертифікованими високопрофесійними лабораторіями. Спеціаліст по ІФА- аналізах методом ELISA. Спектрофотометрія, титрометрія, інші види аналізів. Організовую нові лабораторії по експорту меду з підбором обладнання, навчанням персоналу.

Навчався в 1 закладі

Національний Університет харчових технологій

технологія цукристих речовин, спеціаліст

Киев, 2000

Курси, тренінги, сертифікати

Менеджер систем якості

Київ, 2022

Менеджер систем якості   відповідно до IFS 7,1- лютий 2022

Системи менеджменту БХП

Киев, 2019

Внутрішній аудитор систем менеджменту БХП відповідно до ISO 22000:2018, ISO 19011:2018, схем сертифікації FSSC, червень 2019 року, № сертифікату ІА2019/06-0085.

Менеджер систем якості , грудень 2017 року,№ сертифікату M3/QM2017/12-5764.

Внутрішній аудитор системи менеджменту якості відповідно до ISO 9*001:20015 та ISO 19011:2011, грудень 2017 року, № сертифікату M2/QM2017/12-3565.

Оксана

Начальник служби контролю якості, менеджер по якості, інженер зі стандартизації

Київ

48 років

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому