Працювала в 5 компаніях   21 рік 9 місяців

Інше, Державний сектор

начальник відділу правового забезпечення та кадрової роботи

Казанківська селищна рада

Інше

3 роки 5 місяців

01.2021 - до теперішнього часу

Підготовка нормативних актів з питань діяльності органу місцевого самоврядування, претензійнно-позовна робота, договірна робота, проведення правової експертизи документів, консультування, представництво інтересів, робота з обє'ктами нерухомості (реєстрація, оренда, приватизація та інш.) , юридичний супровід всіх виконавчих органів та інших структурних підрозділів. Підготовка правоввстановлюючих документів, інструкцій, положень, порядків. Кадрова робота, робота з питань охорони праці, консультування та юридична допомога комунальним підприємствам(установам, організаціям) та багато чого іншого, в штаті тількі один юрист.

керівник апарату

Казанківська районна державна адміністрація

Державний сектор

2 роки 5 місяців

03.2016 - 08.2018

організовувала та несла відповідальність за роботу аппарату районної державної адміністрації , в сфері деловодства, кадрової робота, підготовка та приняття нормативних актів з усіх питань діяльності органу, мобілізаційна робота, фінансова діяльність, вибрче право та інше), виконувала обов'язки юрисконсульта .

начальник регистрационной службы, заместитель начальника районного управления юстиции

Казанковское районное управления юстиции

Державний сектор

4 роки 1 місяць

01.2012 - 02.2016

руководила регистрационной службой, исполняла обязанности начальника управления и государственного регистратора объектов недвижимости.

главный специалист

Казанковское районное управление юстиции

Державний сектор

6 років 2 місяці

11.2005 - 01.2012

правовое образование населения, регистрация нормативно-правовых актов, регистрация общественных организаций, структурных ячеек политических партий, методическое руководство ведение правовой работы на предприятиях.

главный специалист

Казанковское районное управление сельского хозяйства

Державний сектор

5 років 5 місяців

06.2000 - 11.2005

обеспечивала сопровождение по юридическим и кадровым вопросам предприятий агропромышленого комплекса

Ключова інформація

Складання статутних документів, договорів, порядків, положень

Досконалі знання в сфері оренди, приватизації , консесії комунального майна, кадрової роботи. Складання процесуальних документів. Досвід взаємодії з правоохороними органами та прокуратурою в частині захісту законних прав органів та посадових осіб. Представництво інтересів в судах , складання договорів. Консультування громадян в різних сферах. Депутат Казанківської селищної ради 6 та 7 скликань. Неодноразово нагороджувалась грамотами та подяками, основні: 2011- Подяка голови Миколаївської обласної державної адміністрації, 2011- Подяка Головного управління юстиції в Миколаївській області, 2016- подяка Казанківського селищного голови, 2018 – подяка голови Казанківської районної державної адміністрації.

Уміння самостійно приймати рішення.Здатність швидко навчатися процесам роботи.Досвід оперативного вирішення проблем в екстрених ситуаціях.Вміння згуртувати і мотивувати колектив.Уміння розставляти пріоритети і приймати рішення.Ефективно і оперативно вирішувати проблеми.Уміння впливати на людей.Досвід складання та подання звітності.Навички аналізу економічних показників.Уміння ефективно планувати свій час.Навички ведення договірної роботи;Навички ведення переговорів;Навички ведення повного правого забезпечення діяльності компанії;Навички ведення претензійно-позовної роботи;навички представлення інтересів компанії в різних інстанціях;навички складання різних юридичних документів; володію комп’ютером (MS Office (Excel, Word); інтернет);Досвід роботи на керівних посадах;

Навчалась в 1 закладі

Одесская национальная юридическая академия

прокурорско-следственный, юрист

Одесса, 2010

Додаткова інформація

Общественная деятельность

депутат Казанковского поселкового совета двух созывов

Владімірова Миколаївна

Юрист

Миколаїв

46 років

Активно шукає роботу

неповна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота, гібридна

Оновлено 1 тиждень тому