Працював в 4 компаніях   6 років 3 місяці

Будівництво

Ведучий інженер конструктор

МЕЙК ПОИНТ ИНЖЕНИРИНГ, ООО

Будівництво

9 місяців

01.2020 - 10.2020

Розробка проектної документації стадія П та Р, по ряду об'єктів. Це як житлові так і промислові об'єкти, у програмному комплексі "Revit". Видача проектної документації на будівельне виробництво, ведення авторського нагляу.

Інженер конструктор

УкрБуд

Будівництво

3 роки 11 місяців

03.2016 - 02.2020

Розробляв стадії "П" та "Р", по конструкціям кам'яним, та конструкціям із залізобетону у висотному багатоповерховому будівництві. Робота виконувалась у відповідності до посадової інструкції, і тих завдань що ставились. Працював із підрядними організаціями на предмет отримання завдань та зведення отриманої інформації у власних проектах. Також проводив розрахунок як будинку в цілому, так і окремих елементів . На даний момент, вже 2 роки працюю у BIM, у програмному комплексі "Revit" є позитивний досвід як роботи так і видачі проектної документації на будівельне виробництво, і закінчений проект.

Виконавець робіт/ Начальник буд. дільниці

ТОВ "Альфа- Газ"

Будівництво

8 місяців

10.2014 - 06.2015

Виконував будівництво та контроль якості, на об'єктах нового будівництва і реконструкції. Загалом за цей період реалізовано два об'єкта повністю і було почато ще 4. У підданстві було 3-4 бригади робітників на різних об'єктах паралельно. Виконували загальнобудівельніх роботи, та роботии по внутрішньому та зовнішньому оздобленню об'єктів нового будівництва так і об'єктів реконструкції. Працював з підрядними організаціями , на предмет мереж, чи інших робіт які нами не виконувались, проводив моніторинг і контроль їхньої роботи. Вів звітність по інтрументарію та машинам/ механізмам, що використовувались. Щомісяця проходив процентування на предмет виконаних робіт і затрачених матеріалів і людино-годин, на той чи інший процес.

Інженер проектувальник

Альтіс-Холдинг

Будівництво

8 місяців

09.2012 - 05.2013

Розробляв креслення по навісним вентильованим фасадам, огороджуючим конструкціям.

Ключова інформація

Є подяка "за значний особистий внесок у розвиток та підвищення ефективності будівельного виробництва, спорудження об'єктів громадського, соціально-побутового, житлового призначення, високу майстерність"

Навики:

  1. ПК AutoCAD , модулі
  2. Розрахунковий комплекс "Мономах"
  3. ПК Revit, модулі
  4. На даний момент, 8 років працюю у BIM, у програмному комплексі "Revit", розробляв і модернізував робочі шаблони доводячи їх до повного автоматизму ( специфікації)
  5. Маю позитивний досвід як розробки, так і видачі проектної документації на будівельне виробництво, взаємодії із підрядниками, участі у нарадах, співпраці у ''BIM'' середовищі, і ряд завершених проектів.

Навчався в 1 закладі

КНУБіА

Факультет "Будівельний",спеціальність: Промислове і цивільне будівництво

Київ, 2012

Володіє мовами

Англійська

вище середнього

В1

Українська

рідна

Додаткова інформація

Особисті якості

Я відповідальний, працелюбний, порядний, вмію працювати в команді , маю активну життєву позицію, знаю що таке працювати на результат, і з повною віддачею.

Водительское удостоверение

Відсутні, не вожу

Андрій Антонович

Інженер конструктор/ Інженер -будівельник

Київ

80 000 грн.

33 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 1 день тому