Працював в 7 компаніях   16 років 11 місяців

IT, Освіта, Інтернет, Реклама та PR-послуги, Краса / Фітнес / Спорт

UI/UX Designer & Design Team Lead

Codeware.Digital

IT

1 рік 4 місяці

02.2023 - до теперішнього часу

На цій посаді займаюсь розробкою посадкових сторінок з ефектною анімацією, зручних сервісів, мобільних додатків та CRM у домені блокчейнів, криптовалют та інвестицій, а також є тім-лідом для команди дизайнерів. Працюю у тісній кооперації з проджект-менеджерами, розробниками та власниками продукту. Як тімлід, розподіляю задачі та контролюю виконання завдань всіма дизайнерами (UI/UX-designers, motion-designer, 3D designer, illustrator) для забезпечення результатів високої якості за мінімальні строки. Специфіка роботи передбачає багатозадачність (паралельно йдуть дуже багато проектів) та вміння створювати інтерфейси під нетрівіальні задачі.

Викладач UI/UX-дизайну

IT Step Lviv

Освіта

6 місяців

08.2022 - 02.2023

На посаді викладача з UI/UX-дизайну я займався розробкою навчальних матеріалів, актуалізацією програми навчання, проведенням теоретичних та практичних занять, консультаціями для студентів.

WEB-дизайнер

Фриланс

Інтернет

3 роки 5 місяців

09.2019 - 02.2023

Основні напрямки: створення сайтів, посадкових сторінок, банерів для реклами. Створення сайтів "під ключ" на платформі Tilda (Zero Block, анімація, базова SEO-настройка, підключення сервісів і т.д.).

UI/UX-дизайнер

utgid

Реклама та PR-послуги

8 місяців

06.2022 - 02.2023

Я займався розробкою посадкових сторінок для різноманітних продуктів. Була можливість створювати різні варіанти дизайну та тестувати їх конверсію. Загалом сайти з моїм дизайном показували дуже гарну конверсію та результати вже з першої ітерації. Були задачі і по створенню сайтів на webflow, а також по редагуванню коду готового сайту. Також іноді я розроблював банери для дисплейної реклами, а в окремих випадках навіть етікетки для товарів та відеоролики. Також займався підтримкою дизайну головного сайту та окремими задачами по розробці CRM-системи.

SMM-менеджер

TERRASPORT

Краса / Фітнес / Спорт

3 роки 9 місяців

04.2018 - 01.2022

Займаюся веденням сторінок в соц.мережах (копірайтинг, таргетована реклама), створенням графічних матеріалів для соц.мереж, зйомкою фото і відео, їх обробкою та монтажем, розробкою акцій, їх проведенням й аналізом, SMS-маркетингом.

Копірайтер, контент-менеджер

Фриланс

Інтернет

7 років 10 місяців

06.2011 - 04.2019

Працював з регіональними представництвами таких компаній: Mazda, Audi, Land Rover Jaguar, Chrysler group (Jeep, Fiat), Nerf (Hasbro), Iveco та іншими.

Старший викладач

Приазовський державний технічний університет, ДВНЗ

Освіта

6 років 11 місяців

08.2007 - 07.2014

Ключова інформація

Маю досвід створення сайтів як на фрілансі, так і в компанії з 2019 року. Починав, як багато дизайнерів, з Photoshop, але зараз працюю у Figma, використовуючи всі її можливості (variables, components, autolayout, styles). ЗАймаюсь розробкою посадкових сторінок з ефектною анімацією, зручних сервісів, мобільних додатків та CRM у домені блокчейнів, криптовалют та інвестицій, а також є тім-лідом для команди дизайнерів. Як тімлід, можу ефективно розподіляти задачі та контролювати виконання завдань всіма дизайнерами (UI/UX-designers, motion-designer, 3D designer, illustrator), а за потреби навчати інших членів команди для забезпечення результатів високої якості за мінімальні строки. Вмію в багатозадачність (паралельно йдуть дуже багато проектів) та в вирішення нетрівіальних задач.

Крім розробки дизайну сайтів різної складності, також маю досвід створення сайтів на таких платформах, як Tilda (працював з цим конструктором до повномасштабного вторгнення) та Webflow. Хоч і не маю глибоких знань з фронт-енду, але за потреби можу редагувати код готового сайту. Також маю досвід створення різноманітної поліграфічної продукції від візитних карток до етикеток БАДів.

За плечима також досвід роботи копірайтером, ком'юніті-менеджером та контент-менеджером у SMM більше 8 років. Працював з регіональними представництвами таких компаній як Mazda, Audi, Land Rover Jaguar, Chrysler group, Nerf (Hasbro) та іншими. З 2018 року також займаюсь таргетованою рекламою у соц.мережах. Маю досвід зйомки та монтажу відео (Adobe Premiere).

Навчався в 1 закладі

Приазовский государственный технический университет

Машиностроительный факультет, Металлорежущие станки и системы

Мариуполь, 2007

Володіє мовами

Англійська

середній

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

Web design

Мариуполь, 2018

Проходив 4-місячний курс з веб-дизайну у маріупольському представництві Beetroot Academy. Був одним із найкращих студентів курсу. Отримав сертифікат про успішне закінчення курсу та сертифікат Junior Web-designer.

Додаткова інформація

Компьютерные навыки

У роботі веб-дизайнера використовую Figma, Adobe Photoshop, Illustrator, Miro, UXpressia. Створював сайти на Tilda, також можу верстати сайти Webflow. Додатково маю навички роботи з Adobe Premiere.

Сергій Вікторович

Product / UI / UX Designer

Львів

2 000 $

39 років

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: віддалена робота, гібридна, в офісі/на місці

Оновлено 1 тиждень тому