Працювала в 2 компаніях   15 років

Інше, Промисловість та Виробництво

Старший мікробіолог

ТОВ Напої Плюс України

Інше

5 років

04.2020 - до теперішнього часу

Розробила та вдосконалила ряд документів для покращення мікробіологічного стану виробництва.Займалася навчанням людей на виробництві щодо використання миючих та дезинфікуючих розчинів.Ввела на даному виробництві санітарні дні.Провила навчання по розведенню Чистої культури( розведння пивних дріжджів з пробірки до циклічно-кононічних танків).Засідала в групі ХАСП вдосконалення мікробіологічного стану виробництва.Маю сертифікати навчання по ХАСПУ.

Мікробіолог

ДП ПАТ Пивоварня Зіберта

Промисловість та Виробництво

9 років 11 місяців

05.2010 - 04.2020

Ключова інформація

  • Аналітичне мислення
  • Уважність до деталей
  • Відповідальність
  • Комунікабельність
  • Навчалась в 1 закладі

    НУПТ

    Технології бродильних, виноробних та хлібопекарських виробництв( ТБХ)

    Київ, 2010

    Володіє мовами

    Англійська

    середній

    Українська

    вільно

    Ірина

    Технолог

    сьогодні ви можете відкрити ще 0 контактів

    Статус вашої компанії не дозволяє писати повідомлення пошукачам

    +380 XX XXX XX XX

    Київ

    45 000 грн.

    36 років

    Працює, але відкритий для пропозицій

    повна зайнятість

    Оновлено 20 годин тому