Ключова інформація

Володію вміннями та навичками, які допомагають в роботі з людьми; комунікабельна, привітна та доброзичлива, вмію знайти підхід і спільну мову з людьми.
Швидко і з задоволенням вчуся новому, завжди готова до відкриттів; не боюсь ризику та невдач, знаходжу позитив, плюси та нові можливості при будь-яких обставинах.
Відповідальна, чесна та активна. Грамотна усна та письмова мова. Вільне володіння комп'ютером. Завжди йду до успіху і досягнення поставлених цілей.

Навчалась в 1 закладі

Комунальний вищий навчальний заклад "Олександрійський коледж культури і мистецтв"

Менеджмент соціокультурної діяльності

Олександрія, 2023

Додаткова інформація

Про себе

Творча особистість, люблю завдання на креативність та ті, в яких є можливість розкрити себе за допомогою індивідуального підходу. Цікавлюсь різними сферами діяльності - творчі спеціальності, само собою різні напрямки менеджменту, психологія, трішки дизайн; легко навчаюсь новому та швидко пристосовуюся до колективу; вмію працювати як в групових проєктах, так і в тих, які вимагають самостійності дій і рішень. Закінчила коледж і маю диплом молодшого спеціаліста з відзнакою. Цього року вступаю у ВНЗ. Маю хобі - спів; займаюсь спортом та йогою; читаю книги різних жанрів, зокрема психологія, управління, філософія, романи, вірші та прози.

Maryna

Менеджер

Олександрія

Готовий переїхати: Кременчук

15 000 грн.

20 років

повна зайнятість, неповна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота, стажування / практика

Оновлено 1 місяць тому