Працював в 5 компаніях   21 рік 7 місяців

Будівництво, Фармацевтика, Промисловість та Виробництво, Інше

Юрисконсульт

Будівельна компанія

Будівництво

2 місяці

03.2024 - до теперішнього часу

Напрямок роботи: Договори (розроблення, погодження, облік). Корпоративне право (ТОВ, ПРАТ).

Юрисконсульт

Дієтичні добавки, гігієнічні вироби

Фармацевтика

4 місяці

11.2023 - 03.2024

  • Підприємство здійснює виробництво дієтичних добавок та гігієнічно-профілактичних засобів. Єдиний юрист на підприємстві. Юридичний супровід діяльності підприємства з усіх питань, в тому числі:
  • Корпоративне право - реєстрація підприємств, ФОПів, оптимізація відносин між ними, розподілення активів та діяльності з метою захисту від контролюючих органів, реєстрація змін в ЄДР,
  • Договірне право. Розробка, укладання та облік договорів: - оренди нерухомого майна, оренди транспортних засобів, контрактне виробництво дієтичних добавок та ГПЗ, підряду, перевезення, постачання, ФОП, ЦПХ, маркетингові (в т.ч. звіти), позики, позички, зовнішньоекономічних, рекламних послуг, ліцензійних тощо.
  • Супровід перевірок контролюючих органів та відповіді на запити цих органів (Антимонопольний комітет України - недобросовісна конкуренція, Держпродспоживслужба-захист прав споживачів, порушення законодавства про рекламу).
  • Перевірка реклами (інформації, публікацій) в ЗМІ, інтернеті (сайт), на конференціях на відповідність антимонопольному законодавству, законодавству про рекламу та захист прав споживачів, "інтелектуальному" законодавтсву тощо.
  • Реєстрація потужностей (виробництво, склад дієтичних добавок).
  • Відносини, що стосуються інтелектуальної власності: реєстрація знаків для товарів та послуг, авторське право (договори), спори, заперечення, що виникають під час реєстрації та/або використання торгових марок, укладання ліцензійних договорів.
  • Підготовка внутрішніх документів - протоколи, накази, колективний договір, трудові договори, накази на проведення акцій, тощо.

Заступник начальника юридичного відділу

Група фармацевтичних компаній в м. Києві, Київській, Черкаській, Чернігівській та Житомирській областях.

Фармацевтика

13 років 7 місяців

04.2010 - 11.2023

Корпоративне право. Розробка статутних документів підприємств, реєстрація підприємств (ТОВ, ПП), внесення змін до статутів, реєстрація змін в ЄДР, купівля-продаж корпоративних прав тощо.

Договірне право. Розробка та укладання договорів:

-оренди (купівлі) приміщень для аптечних закладів та виробництва лікарських засобів, в т.ч. комунальних з подальшою приватизацією, погодження можливих перепланувань;

-поставки, продажу товарів (лікарські засоби, сировина для виробництва тощо), в т.ч. зовнішньоекономічних;

-контрактного виробництва лікарських засобів;

-ліцензійних тощо.

Супровід перевірок правоохоронних та контролюючих органів та/або відповіді на запити цих органів (ДПС України, МВС України, Антимонопольний комітет України (недобросовісна конкуренція), Держлікслужба України, Держпродспоживслужба, Державна служба України з питань праці тощо). Оскарження результатів перевірок в адміністративному або судовому порядку.

Супровід придбання аптек та невеликих мереж різними шляхами (придбання корпоративних прав, викуп боргових зобов'язань), аудит стану підприємства на момент придбання, мінімізація можливих претензій кредиторів придбаних аптек тощо.

Супровід відкриття (закриття) аптечних закладів, отримання дозвільних документів.

Відносини, що стосуються інтелектуальної власності: реєстрація знаків для товарів та послуг, спори, заперечення, що виникають під час реєстрації та/або використання торгових марок, укладання ліцензійних договорів.

Стягнення заборгованості за договорами поставки (надання послуг), переуступки.

Представництво в судах з усіх питань, що стосуються діяльності підприємств.

Підготовка внутрішніх документів.

Організація та супровід участі аптек в спеціалізованих державних проектах щодо регулювання цін та відшкодування вартості препаратів. Впровадження в мережі та контроль дотримання умов зазначених державних проектів. Реєстрація цін на лікарські засоби з відповідних програм.

Керівництво роботою відділу (всього 4 співробітника) під час відсутності керівника, інші правові питання, що виникають в ході діяльності підприємств.

Юрисконсульт

ТОВ "ПІГ Столиця"

Промисловість та Виробництво

5 років 2 місяці

03.2005 - 05.2010

Супровід діяльності компанії з вирорбництва та монтажу ліфтів.

Слідчий прокуратури

Прокуратура

Інше

2 роки 3 місяці

11.2002 - 02.2005

Обовязки згідно ЗУ "Про прокуратуру" та КПК України.

Навчався в 1 закладі

Харківський Національний університет внутрішніх справ

правознавство, юрист

Харьков, 2002

Курси, тренінги, сертифікати

Ліга, НСЗУ тощо

Киев, 2018

ДОДАТКОВЕ НАВЧАННЯ, СЕМІНАРИ:Порядок ліквідації та банкрутство підприємств; стягнення боргів та методи захисту від кредиторів; перевірки контролюючих та правоохоронних органів різних рівнів; реєстрація, захист та використання інтелектуальної власності; семінари «Ліга»; періодично семінари з фармацевтичного права та іншого напрямку, в т.ч. за участі представників МОЗ України, Держлікслужби України, НСЗУкраїни (державні проекти). 

Євгеній

Юрист, юрисконсульт (старший, єдиний)

Київ

40 000 грн.

48 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 5 днів тому