Працювала в 10 компаніях   24 роки 7 місяців

Медицина та Охорона здоров'я, Будівництво, Промисловість та Виробництво, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт, Торгівля роздрібна / Retail, Державний сектор, Автомобільна промисловість та Автобізнес

Юрист

Харківська обласна державна лікарня ветеринарної медицини

Медицина та Охорона здоров'я

3 роки 6 місяців

01.2021 - до теперішнього часу

Розробка, складання, юридична експертиза договорів. Інформування співробітників компанії про чинне законодавство, нормативно-правові акти, які стосуються їх діяльності. Консультування з правових питань. Підготовка установчих документів, внесення змін, представництво в державних органах. Підготовка тендерної документації. Оформлення та супровід трудових правовідносин. Претензійна та позовна робота. Представництво інтересів установи в судах та інших державних установах

Юрист

ТОВ "Астер-М"

Будівництво

1 рік 4 місяці

08.2019 - 12.2020

Юрист. Договірна (аналіз проектів договорів на відповідність їх чинному законодавству і інтересам підприємства; складання договорів, протоколів розбіжностей, додаткових угод).Складання та аналіз зовнішньо-економічних договорів. Оскарження рішень Державної фіскальної служби, подання скарг на заниження митної вартості товарів.Робота з Антимонопольним комітетом України. Подача та оскарження рішень Антимонопольного комітету України.Претензійно-позовна діяльність (розгляд документів та подача претензій, листів-вимог, відповідей на претензії, складання позовних заяв щодо стягнення заборгованості, пені, неустойки, а також суперечки в області застосування трудових взаємовідносин, складання заперечень та заяв в області адміністративного та кримінального права).Робота по стягненню коштів з боржників підприємства.Робота з тендерами. Підготовка та складання документів по тендерним пропозиціям. Складання та подача вимог та скарг на рішення тендерного комітету.Робота з Торгово-промисловою палатою. Розвиток та участь підприємства в міжнародних відносинах. Робота з виконавчими службами. Подача документів на стягнення коштів.

Юрист

ТОВ "М'ясокомбінат М'ясний"

Промисловість та Виробництво

7 місяців

10.2018 - 05.2019

- Договірна (укладання договорів, протоколів розбіжностей, додаткових угод, правовий аналіз проектів договорів на відповідність їх чинному законодавству та інтересам підприємства).

  • Корпоративні функції (реєстрація, внесення змін до уставних документів, збільшення чи зменшення статутного капіталу підприємства, установи, організації, реєстрація колективного договору та змін до нього).
  • Підготовка відповіді на звернення громадян, запити контролюючих органів.
  • Представництво інтересів підприємства в різних установах, організаціях, органах державної влади та органах місцевого самоврядування, в органах судової влади.
  • Надання консультацій працівникам підприємства з правових питань. Проведення тренінгів працівникам підприємства з питань, що робити, якщо до вас прийшли з перевіркою, з позаплановим інспектуванням, які документи надавати, кому зателефонувати і як поводитися.

Юрист

ТОВ "Науково-виробниче підприємство натуральних продуктів "БІОЛА"

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

2 роки 1 місяць

08.2016 - 09.2018

  • Робота у сфері зовнішньо-економічної діяльності (укладання договорів. підготовка документів на експорт товарів та контроль за їх виконанням).
  • Претензійно-позовна робота (складання та подання претензій, позовних заяв щодо стягнення заборгованості, пені, неустойки за невиконаними договорами). Робота з дебіторською та кредиторською заборгованістю.
  • Оскарження рішень державних органів, а також вирішення спорів у сфері застосування трудових та сімейних правовідносин.
  • Зовнішня реклама (погодження проектів отримання дозволів розміщення зовнішньої реклами органів місцевого самоврядування).

Юрист

ТОВ "Стелс"

Торгівля роздрібна / Retail

10 років 1 місяць

04.2006 - 05.2016

Договірна. Претензійно-позовна робота. Отримання дозволів торгівлю, зовнішньої реклами. Взаємодія з контролюючими органами та органами місцевого управління.

Юрист

ТОВ фірма "Антарес"

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

2 роки 3 місяці

03.2004 - 06.2006

Договірна, претензійно-позовна робота. ЗЕД. Участь у господарських судах та судах загальної юрисдикції. Робота з контролюючими та правоохоронними органами. Оформлення ліцензій на перевезення та дозволів на торгівлю. Складання та розробка документів правового характеру.

Юрист

ПП "Харчові інгредієнти і технології"

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

1 рік 4 місяці

11.2002 - 03.2004

Договірна, претензійно-позовна робота. ЗЕД, участь у господарських судах та судах загальної юрисдикції. Оформлення оренди землі. Робота з контролюючими та правоохоронними органами.

Юрист

ТОВ "Оранта ЛТД"

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

1 рік

10.2001 - 10.2002

Договірна, претензійно-позовна робота. Оформлення документів на оренду землі. Робота із контролюючими органами.

Юрист

Комунальне підприємство "Міськсвітло"

Державний сектор

1 рік 7 місяців

03.2000 - 10.2001

Договірна, претензійно-позовна робота. Робота із органами місцевого управління.

Юрист

ВАТ "Рівненський авторемонтний завод"

Автомобільна промисловість та Автобізнес

6 місяців

09.1999 - 03.2000

Договірна, претензійно-позовна робота, робота з виконавчою службою.

Ключова інформація

  • Договірна (укладання договорів, протоколів розбіжностей, додаткових угод, правовий аналіз проектів договорів на відповідність їх чинному законодавству та інтересам підприємства).
  • Робота у сфері зовнішньо-економічної діяльності (укладання договорів. підготовка документів на експорт товарів та контроль за їх виконанням).
  • Претензійно-позовна робота (складання та подання претензій, позовних заяв щодо стягнення заборгованості, пені, неустойки за невиконаними договорами т. ін).
  • Оскарження рішень державних органів, а також вирішення спорів у сфері застосування трудових та сімейних правовідносин.
  • Зовнішня реклама (погодження проектів отримання дозволів розміщення зовнішньої реклами органів місцевого самоврядування).
  • Корпоративні функції (реєстрація, внесення змін до уставних документів, збільшення чи зменшення статутного капіталу підприємства, реєстрація колективного договору та змін до нього).
  • Підготовка відповіді звернення громадян, запити контролюючих органів.
  • Представництво інтересів підприємства в установах, організаціях, органах державної влади та органах місцевого самоврядування, в органах судової влади.
  • Надання консультацій працівникам підприємства з правових питань. Проведення тренінгів працівникам підприємства з питань, що робити якщо до вас прийшли з перевіркою, з позаплановим інспектуванням, які документи надавати, кому зателефонувати і як поводитися.

Навчалась в 2 закладах

Національна юридична академія імені Яросдава Мудрого

Правознавство

Харків, 2006

Рівненський сільськогосподарський технікум

Правознавство

Рівне, 1999

Володіє мовами

Англійська

базовий

Німецька

середній

Українська

рідна

Курси, тренінги, сертифікати

Адвокатура

Рівне, 2023

Адвокат

Додаткова інформація

Особисті якості

Відповідальність, чесність, ініціативність, уважність до деталей, дисциплінованість, психологічна та фізична стійкість, пунктуальність, логічне мислення, аналітичні здібності.

Знання ПК (Word, Excel), Інтернет, знання законодавства України.

Ольга Петрівна

Юрист-адвокат

Харків

30 000 грн.

45 років

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому