Працював в 10 компаніях   25 років 4 місяці

Енергетика та Енергоносії, Інше, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт, Послуги для населення - інше, Будівництво, Автомобільна промисловість та Автобізнес

Особистий водій керівника. завідуючій господарством

ТОВ " Альянс Ойл Украина"

Енергетика та Енергоносії

5 років

07.2019 - до теперішнього часу

Водіння автомобілів різних класів та марок. виконання особистих доручень. працював з членами сім'ї та дітьми. Контроль технічного стану автомобілів. Відрядження по Україні,Європу. Списання палива та ведення звітності по витратам повязаними з транспортом. Також виконання функцій завідуючого господарством. (контроль за технічним персоналом, договора з комунальними підприємствами,забеспечення офіса, облік матеріальних цінностей). Проведення дрібних ремонтних робіт. Робота з мілкими підрядниками.

Особистий водій керівника

приватна особа

Інше

4 місяці

03.2019 - 07.2019

  • Водіння автомобілів різних класів та марок. виконання особистих доручень. Контроль технічного стану автомобілів. Відрядження по Україні,Європу. Списання палива та ведення звітності по витратам повязаними з транспортом.

Особистий водій керівника

Альянс Ойл Україна, ТОВ

Енергетика та Енергоносії

7 років 9 місяців

05.2011 - 02.2019

Водіння автомобілів різних класів та марок. виконання особистих доручень. працював з членами сім'ї. Контроль технічного стану автомобілів. Відрядження по Україні,Європу. Списання палива та ведення звітності по витратам повязаними з транспортом. Також виконання функцій завідуючого господарством. (контроль за технічним персоналом, договора з комунальними підприємствами,забеспечення офіса, облік матеріальних цінностей). Проведення дрібних ремонтних робіт. Робота з мілкими підрядниками.

Водій офіса та керівника

Паритет менджмент

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

1 рік 7 місяців

08.2009 - 03.2011

Водіння автомобілів різних класів та марок. виконання особистих доручень. Контроль технічного стану автомобілів. Відрядження по Україні. Виконання завдань по забезпеченню офіса.

Особистий водій

ТОВ Альянс Ойл Украина

Енергетика та Енергоносії

5 років 11 місяців

08.2003 - 07.2009

Водіння автомобілів різних класів та марок. виконання особистих доручень. Працював з членами сім'ї та дітьми. Контроль технічного стану автомобілів. Відрядження по Україні,Європу. Списання палива та ведення звітності по витратам повязаними з транспортом.

Особистий водій

СП "УКР КАРПАТ ОЙЛ"

Енергетика та Енергоносії

9 місяців

10.2002 - 07.2003

Водіння автомобілів різних класів та марок. виконання особистих доручень. Контроль технічного стану автомобілів. Відрядження по Україні.Списання палива та ведення звітності по витратам повязаними з транспортом.

Особистий водій

ОАО "Киевмедрембуд"

Послуги для населення - інше

7 місяців

02.2002 - 09.2002

Водіння автомобілів різних класів та марок. виконання особистих доручень. Працював з членами сім'ї. Контроль технічного стану автомобілів. Відрядження по Україні. Списання палива та ведення звітності по витратам повязаними з транспортом.

водій 3 класа

ЗАО "Укрреставрация"

Будівництво

1 рік 7 місяців

07.2000 - 02.2002

Водіння автомобілів різних класів та марок. виконання особистих доручень. Контроль технічного стану автомобіля. Ведення звітності повязаними з транспортом. Відрядження по Українї. Експедиція вантажів.

водій 3 класа

ООО "ТЭП Петровка"

Автомобільна промисловість та Автобізнес

5 місяців

03.2000 - 08.2000

Водіння автомобілів різних класів та марок. Контроль технічного стану автомобіля. Ведення звітності повязаними з транспортом. Відрядження по Українї. Експедиція вантажів.

Водій-экспедитор

ПКБО "СПЕЦКОМБИНАТ"

Послуги для населення - інше

10 місяців

07.1997 - 05.1998

Водіння автомобілів різних класів та марок. виконання особистих доручень. Контроль технічного стану автомобіля. Ведення звітності повязаними з транспортом. Відрядження по Українї. Експедиція вантажів. ванатажні роботи.

Ключова інформація

Водій Категорії В.С.Д.Е . Е

Навчався в 1 закладі

ПТУ-2

Автослюсар

Киев, 1997

Курси, тренінги, сертифікати

Сертифікат механіка по випуску автомобілів на лінію

Київ, 2023

Карта тахографа.

Киев, 2019

посвідчення на перевозку небезпезпечних вантажів АДР

Київ, 2019

Додаткова інформація

Личные качества

комунікабельний.

Цілеспрямований

Находжу спільну мову з дітьми

не базікаю. не балакучий

неконфліктний

відповідально ставлюсь до роботи

стресостійкий.

Водительское удостоверение

Категории В.С.Д.Е. Карточка цифрового тахографа.

строкова служба в армії

строкова служба

Василий Михайлович

Водитель ВСДЕ

Київ

45 років

Працює, але відкритий для пропозицій

повна зайнятість

Оновлено 2 дні тому