Працювала в 6 компаніях   12 років 10 місяців

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт, Промисловість та Виробництво, Будівництво

Головний бухгалтер

Назву компанії приховано

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

1 рік

05.2023 - до теперішнього часу

Налаштування обліку магазину з нуля (програма Poster), реєстрація ПРРО

Головний бухгалтер

Назву компанії приховано

Промисловість та Виробництво

4 роки 4 місяці

01.2020 - до теперішнього часу

Побудова та контроль за веденням бухгалтерського, податкового та управлінського обліку на виробничому підприємстві зі штатом 300 осіб; підготовка та здача усіх форм звітності, бюджетне відшкодування ПДВ, документальні перевірки, облік ЗЕД, організація роботи бухгалтерської служби, контроль за відображенням на рахунках бухгалтерського обліку всіх господарських операцій, контроль за веденням касових операцій. Робота у програмі BAS ERP

Головний бухгалтер

Назву компанії приховано

Промисловість та Виробництво

4 роки 9 місяців

08.2019 - до теперішнього часу

Головний бухгалтер

Назву компанії приховано

Будівництво

6 років 4 місяці

01.2018 - до теперішнього часу

Ведення обліку ТОВ на загальній системі оподаткування. Знання КБ-2, КБ-3, списання матеріалів. Складання всіх звітів + кадровий облік, проходження перевірок.

Головний бухгалтер

Назву компанії приховано

Промисловість та Виробництво

12 років 9 місяців

08.2011 - до теперішнього часу

Ведення підприємства на загальній системі оподаткування, з ПДВ, налаштування та ведення 1С, клієнт-банк, електронні ключі, повний облік, складання та подання фінансової, податкової та статистичної звітності, ведення ділової кореспонденції.

Клієнт- банк, виписка та реєстрація ПН, зарплата, амортизація, ПДВ, податок на прибуток, ЄСВ, військовий збір, ПдФО тощо. Робота 1С Бухгалтерія 7.7.,8.2, 8.3, Електронний кабінет, Кабінет респондента, Медок, OPZ, Соната, FreeZvit, Арт звіт Плюс, Word, Excel, Team Viewer.

Головний бухгалтер

Назву компанії приховано

Промисловість та Виробництво

2 місяці

12.2022 - 02.2023

Робота по заключеному договору щодо закриття фінансового року, формування виробничої собівартості, налаштування автоматизованого виробництва в системі 1с. Облік ПДВ, ЗЕД, подача форм статистичної та податкової звітності сільськогосподарського підприємства (5 форм фінансової звітності, 29-сг, 50-сг,9-сг і т.д.)

Ключова інформація

Побудова та контроль за веденням бухгалтерського, податкового та управлінського обліку на виробничому підприємстві зі штатом 56-90 осіб; облік підприємства на загальній системі з ПДВ, облік у сільському господарстві, підготовка та здача усіх форм звітності, бюджетне відшкодування ПДВ, облік ЗЕД, організація роботи бухгалтерської служби, контроль за відображенням на рахунках бухгалтерського обліку всіх господарських операцій, контроль за веденням касових операцій, надам допомогу у розблокуванні податкових накладних, знятті "ризикового статусу платника податків".

Налаштування та ведення 1С, клієнт-банк, електронні ключі, повний облік, складання та подання фінансової, податкової та статистичної звітності, ведення ділової кореспонденції, виписка та реєстрація ПН, зарплата, амортизація, ПДВ, податок на прибуток, ЄСВ, військовий збір, ПдФО тощо. Робота 1С Бухгалтерія 7.7.,8.2, 8.3, Електронний кабінет, Кабінет респондента, Медок, OPZ, Соната, FreeZvit, Арт звіт Плюс, Word, Excel, Team Viewer, AnyDesk, Віддалений робочий стіл

Надам консультації в сфері оподаткування для фізичних і юридичних осіб; в оптимізації податкового та бухгалтерського обліку; в мінімізації та оптимізації податкових платежів і податкових ризиків; проведу аналіз стану обліку та достовірності даних на підприємстві.

Навчалась в 1 закладі

Національний університет водного господарства та природокористування

Факультет "Економіка і підприємництво", спеціальність "Облік і аудит", магістр, диплом з відзнакою

Рівне, 2012

Володіє мовами

Англійська

поглиблений

Додаткова інформація

Особисті якості

Здібність працювати з великим об'ємом інформації, вміння брати на себе відповідальність, аналітичний склад розуму, лідерські якості, високий рівень енергійності та продуктивності, вміння ставити цілі та досягати їх.

Уміння організувати взаємодію та налагодити стосунки с усіма підрозділами підприємства для досягнення результатів та поставлених завдань.

Відповідальна, врівноважена, наполеглива, неконфліктна, вміння працювати в команді.

Швидко вчуся.

Вільне володіння комп'ютером, Microsoft Office Word, Microsoft Office Excel, Internet Explorer та інші браузери, Програма «1С Бухгалтерія 7.7.,8.2, 8.3.», BAS ERP, 1С УПП програми по здачі звітності до фондів, податкової інспекції (Електронний кабінет, Медок, OPZ, Соната, FreeZvit, Арт звіт Плюс, Кабінет Респондента), програми "Клієнт-банк", Team Viewer, AnyDesk, Віддалений робочий стіл

Анонімний пошукач

Головний бухгалтер, консультант у сфері оподаткування та бухгалтерського обліку

Рівне

Готовий переїхати: Луцьк

33 роки

Працює, але відкритий для пропозицій

повна зайнятість, неповна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота, гібридна

Оновлено 3 тижні тому