Працював в 6 компаніях   19 років 6 місяців

Промисловість та Виробництво, Транспорт та Логістика, Державний сектор, АПК (Агропромисловий комплекс)

Начальник паросилової дільниці

ТДВ "Укроліяпродукт"

Промисловість та Виробництво

4 місяці

03.2024 - 07.2024

Організація безперебійної подачі пари на виробництво. Організація періодиних ремонтів, зачисток котлів ДКВР-6,5-13. Огранізація періодичних ремонтів та обслуговування хімводоочистки. Ведення документації паросилової дільниці. Робота з газопостачальними організаціями. Ведення обліку пари та газу, зняття показників газу з лічильників КВР, формування звітів та проведення аналізів.

Заступник начальника, ( начальник) складу рафінованої та нерафінованої олії

ТДВ "Укроліяпродукт"

Промисловість та Виробництво

2 роки 1 місяць

02.2022 - 03.2024

Ведення обліку соняшникової олії, організація роботи по прийманню, передачі, відвантаженню, фасуванню соняшникової олії. Планування ремонтів, повірки обладнання складу. Розробка схеми трубопроводів складу.

інженер з охорони праці

ПрАТ "АТП-15339"

Транспорт та Логістика

3 роки 9 місяців

05.2018 - 02.2022

Забезпечення безпеки праці працівників, оформлення необхідної документації з питань ОП та ПБ. Проведення періодичних медичних оглядів працівників згідно наказу міністерства охорони здоровя України від 21.05.2007 N 246, складання Актів, списків та їх погодження. Організація проведення атестацій робочих місць. Організація та проведення навчання працівників та керівників з питань ОП та ПБ. Забезпечення роботи з безпеки руху, контроль та організація передрейсових оглядів. Розробка документації з безпеки руху. Огранізація проведення технічних оглядів транспортих засобів підприємства, перевірка та адаптація тахографів. Забезпечення безпечного внесення безводного аміаку в грунт, перекачка аміаку по польових ємностях, організація перезезень небезпечних вантажів. Розробка маршрутів руху небезпечних вантажів погодження їх у патрульній поліції. Органзація навчання працівників. Оформлення документів по перевезенню аміаку у залізничних цистернах на залізничну станцію. Робота по транспорту реєстрація, перереєстрація транспортних засобів у сервісних центрах МВС. Робота по внесенню змін у транспортних засобів. Робота по реєстрації, перереєстрації сільськогосподарської техніки у держпродспоживслужбі. Організація ТО вогнегасників на підприємстві.

спеціаліст першої категорії (страховий експерт)

Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Полтавській області

Державний сектор

3 місяці

09.2017 - 12.2017

Участь у навчанні з питань ОП. Допомога у розробленні необхідної документації з питань ОП та ПБ на підприємствах. Ведення перевірок з метою дотримання правил ОП та ПБ. Організація навчання з питань ОП в районі. Приймання участі у розслідуванні нещасних випадків на виробництві.

інженер з охорони праці

ТОВ "СП АГРО-КА ПОЛТАВА"

АПК (Агропромисловий комплекс)

5 років 9 місяців

12.2011 - 09.2017

Ведення документації по екологі, розробка лімітів, отримання дозволів, створення реєстрових карт відходів, здача відходів виробництва на утилізацію. Ведення газового господарства підприємства, робота з газопостачальною організацією, забезпечення безперебійної роботи газової зерносушарки, газового побутового котла, організація ремонтів, оформлення документації на запуск та зупинку газового обладнання. Забезпечення метрологічної роботи, повірка засобів вимірювальної техніки. Забезпечення дотримання правил пожежної безпеки.

Забезпечення безпеки праці працівників, оформлення необхідної документації з питань ОП та ПБ. Проведення періодичних медичних оглядів працівників згідно наказу міністерства охорони здоровя України від 21.05.2007 N 246, складання Актів, списків та їх погодження. Організація проведення атестацій робочих місць. Організація та проведення навчання працівників та керівників з питань ОП та ПБ. Організація ТО вогнегасників на підприємстві.

інженер по охороні праці

ТДВ "Зіньківський комбікормовий завод"

Промисловість та Виробництво

7 років 1 місяць

11.2004 - 12.2011

Ведення документації по екологі, розробка лімітів, отримання дозволів, створення реєстрових карт відходів, здача відходів виробництва на утилізацію. Ведення газового господарства підприємства, робота з газопостачальною організацією, забезпечення безперебійної роботи газових зерносушарок, організація ремонтів, оформлення документації на запуск та зупинку газового обладнання. Забезпечення метрологічної роботи, повірка засобів вимірювальної техніки на підприємстві. Забезпечення пожежної безпеки. Забезпечення безпеки праці працівників, оформлення необхідної документації з питань ОП та ПБ. Проведення періодичних медичних оглядів працівників згідно наказу міністерства охорони здоровя України від 21.05.2007 N 246, складання Актів, списків та їх погодження. Організація проведення атестацій робочих місць. Організація та проведення навчання працівників та керівників з питань ОП та ПБ. Організація ТО вогнегасників на підприємстві.

Ключова інформація

Робота повязана з екологією (отримання дозволів спецводокористування, на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря, на розміщення ТПВ, створення реєстраційних карт відходів), ведення документації газового господарства робота з газопостачальними організаціями, ведення документації з метрології, проведення закупівель запасних частин до сільськогосподарської техніки, Поставлення на облік, перереєстрація транспорту в сервісних центрах МВС. Поставлення на облік, перереєстрація сільськогосподарської техніки у Держпродспоживслужбі.

Робота по напраямку охорона праці та пожежна безпека.

Маю навики роботи в напрямку перевезень небезпечних вантажів, працював безпосередньо з перевезенням безводного аміаку - отримання свідоцтв ДОПНВ про підготовку водіїв, уповноважених, свідоцтв про допущення транспортних засобів до перевезення визначених небезпечних вантажів, погодження маршрутів руху транспортних засобів під час дорожнього перевезення небезпечних вантажів з патрульною поліцією України.

Проведення закупівель: запасних частин до сільськогосподарської техніки, орг техніки, канцтоварів, ветпрепаратів, навики роботи в системі APS SMART, проводив тендери в АСТРАТА КИЇВ https://astarta.aps-tender.com), маю навики по роботі з транспортом, реєстрації перереєстрація в сервісних центрах МВС.

Маю навики роботи в котельних, перебував на керівній посаді начальника паросилової дільниці яка має на рахунку три котла ДКВР-6.5-13, та один газовий.

Навчався в 1 закладі

Полтавська Державна аграрна академія

механізація сільського господарства

Полтава, 2003

Курси, тренінги, сертифікати

охорона праці, пожежна безпека, безпека перевезень

Полтава, Київ, 2024

НПАОП 0.00-7.23-23

НПАОП 0.00-1.81-18

Правила технічної експлуатації теплових установок та мереж

Правила підготовки теплових господарств до опалювального періоду

НПАОП 15.4-1.06.97

НПАОП 0.00-1.69-13

НПАОП 0.00-5.11-85

НПАОП 0.00-1.04-07

Закон України Про охорону праці

НПАОП 0.00-1.45-69

НПАОП 0.00-1.46-70

Свідоцтво професійної компетентності (підвищення кваліфікації керівників, спеціалістів та менеджерів) за напрямком безпека перевезень.

Свідоцтво про підготовку уповноваженого з питань безпеки перевезень небезпечних вантажів №010531 від 28.05.2019

Іван

Розгляну всі пропозиції

Зіньків

43 роки

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому