Працювала в 2 компаніях   9 років 6 місяців

Транспорт та Логістика, АПК (Агропромисловий комплекс)

Головний Бухгалтер

Товариство з обмеженою відповідальністю

Транспорт та Логістика

3 роки 9 місяців

08.2020 - до теперішнього часу

Облік послуг що надаються підприємством (в т.ч. по зберіганню і переробки зернових і олійних культур, 2 елеватора ф.36). Підготовка первинної документації (рахунки, накладні, акти, ТТН). Облік руху палива, звіт. Подорожні листи. Складання, реєстрація ПН, РК. Облік ПДВ (декларація). Робота за договорами з контрагентами. Каса, касова дисципліна. Облік надходжень та оприбуткування матеріалів, ОС, модернізація. Надходження послуг. Списання ТМЦ. Інвентаризації. Розрахунок заробітної плати, відпускних, резерв відпускних, лікарняних та відповідних податків, табеля обліку робочого часу. ЗВІТ. Кадрова робота (80 осіб) (приймання звільнення, Повідомлення. Військовий облік. Відстеження і робота з дебіторською заборгованістю. Робота з контрагентами (акти звірок, додатки за договорами). Вирішення конфліктних ситуацій. Складання звітів для керівництва. Робота з великими обсягами інформації. УПРАВЛІНСЬКИЙ облік. Робота безпосередньо з клієнтами

Складання всіх видів звітів та декларацій в Податкові органи, статистику. (Ф.1, ф.2, Прибуток, єдиний податок. Екологія. Транспорт. Об'єднаний звіт ЄСВ + ПДФО + ВС. ПДВ. Кап / інвестиції. Робота з ТОВ (загальна система + ПДВ, єдиний податок). ФОП (2, 3 гр, с ПДВ и РРО). Ведення книги обліку доходів. Робота в 1С 8.3, BAS, Medoс, Електронний кабінет. Вчасно. Шлях.

Єкономист, бухгалтер

Товариство з обмеженою відповідальністю

АПК (Агропромисловий комплекс)

5 років 8 місяців

12.2014 - 08.2020

Облік послуг що надаються підприємством (в т.ч. по зберіганню і переробки зернових і олійних культур). Підготовка первинної документації (рахунки, накладні, акти, ТТН). Облік зернових та олійних культур, ф.36 (прийом, відвантаження, складськи документи) . Облік руху палива, звіт. Подорожні листи. Складання, реєстрація ПН, РК. Каса, касова дисципліна. Облік надходжень та оприбуткування матеріалів, ОС, Надходження послуг. Списання ТМЦ. Інвентаризації. Розрахунок заробітної плати, відпускних, лікарняних та відповідних податків. Відстеження і робота з дебіторською заборгованістю.. Складання звітів для керівництва. Робота з великими обсягами інформації.

Об'єднаний звіт ЄСВ + ПДФО + ВС. ПДВ. Кап / інвестиції. Робота в 1С 8.3, BAS, Medoс, Електронний кабінет.

Ключова інформація

Составление отчетов любой формы и сложности, Анализирование информации

Навчалась в 1 закладі

Інстітут Технології та Бізнеса

Економіст з фінансів

Находка, 2001

Володіє мовами

Англійська

середній

Любов

Бухгалтер, Головний бухгалтер

Ізмаїл

1 000 грн.

45 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 1 день тому