Працював в 1 компанії   3 роки 7 місяців

Заступник керівника області

МВС

3 роки 6 місяців

05.2005 - 11.2008

Ключова інформація

в армії.Проходження служби в збройних силах СРСР і України, на командних посадах.• 1986-1988рр. Проходив службу в складі обмеженого контингенту ЗС СРСР в Афганістані, брав участь в бойових діях, маю бойові нагороди. Командир роти спецпідрозділу аеромобільних військ. Знання та ділові якості

-Знання законів та нормативно-правових актів України, що регламентують безпекову та охоронну діяльність.

-Знання принципив організації безпеки та охорони об'єктів організації (фірми ), характеристик технічних засобів захисту об'єктів від несанкціонованого доступу до них.

-Володіння тактикою захисту об'єктів, що охороняються від злочинних посягань. Умінням застосування стратегії і тактики ведення переговорів зі злочинцями.

-Володіння сучасною вітчизняною і закордонною технікою (системи сигналізації, зв'язку і т.п.), підтримку її в експлуатаційному стані.

-Знання характеристик технічних засобів захисту інформації від несанкціонованого доступу.

-Знання правил і норм охорони праці, техніки безпеки і протипожежного захисту. --Володіння зброєю, прийомами рукопашного бою і самозахисту; надання першої медичної допомоги.

-Досвід управління людьми, відповідальність, організаторські здібності, цілеспрямованість, комунікабельність, здатність до швидкого навчання, порядність, здатність працювати в команді.

Додаткова інформація:Працюю на ПК, є права водія і досвід керування автомобілем.Захоплююся силовими єдиноборствами і ігровими видами спорту.

З повагою, Андрій Колесник!

+38 097 085 97 25.

Навчався в 1 закладі

Академія МВС України

Правознавство

Київ, 2000

Андрей

керівник служби безпеки та охорони

Львів

64 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 1 тиждень тому