Працював в 7 компаніях   16 років 2 місяці

Державний сектор, Інше, Промисловість та Виробництво, Будівництво

Головний спеціаліст відділу організації публічних закупівель

Централізована закупівельна організація Харківської міської ради, КП

Державний сектор

7 місяців

12.2023 - до теперішнього часу

Посадові обов'язки:

Організація та координація закупівельної діяльності комунальних підприємств м.Харків по закріпленим категоріям:

- електрична енергія;

- олива моторна;

- олива трансмісійна;

- бензин, дизельне пальне, газ скраплений, а також проведення закупівель по зазначеним категоріям для замовників-ініціаторів.

Професійні досягнення:

Забезпечив своєчасне здійснення закупівель, що сприяло безперебійній діяльності замовників-ініціаторів.Організував та провів більше 30 закупівель, що призвело до укладення договорів на суму понад 100 мільйонів гривень. Досяг економії бюджетних коштів на 17% завдяки ефективному плануванню та проведенню конкурентних торгів. Регулярно проводив аналіз ринку товарів та послуг, що дозволило своєчасно адаптувати закупівельну стратегію до змін на ринку. Регулярно приймав участь у семінарах та тренінгах з підвищення кваліфікації, що сприяло професійному зростанню та впровадженню нових підходів у роботі. Запровадив програму внутрішнього навчання для підлеглих, що підвищило їхній рівень професійних знань та навичок.

Директор технічного департаменту

ТОВ "Парфумер"

Інше

1 рік

12.2022 - 12.2023

Професійні досягнення

Забезпечував своєчасну закупівлю продукції. Успішно справлявся із завданням по координації роботи відділів та складів - 35 працівників по штату в підпорядкуванні. Розробив та впровадив КРІ для працівників складу, інструктивний лист для відділу продажів, складу та фінансового департаменту, що допомогло зменшити кількість претензій клієнтів на 40%. У встановлені строки виконував підготовку необхідної документації і поставлені задачі. Здійснював контроль за проведенням закупівель продукції.

Покладені обов'язки

Розробка стратегій і планів розвитку департаменту, визначення цілей і завдань, які повинні бути досягнуті. Організація роботи відділу закупівель і складів, включаючи призначення, навчання та мотивацію персоналу. Контроль за бюджетом департаменту, визначення потреб у фінансуванні для закупівель та управління запасами на складах. Визначення стратегії закупівель, пошук постачальників, укладання угод і контроль за виконанням договорів з європейськими та китайськими контрагентами. Організація процесу зберігання, відстеження запасів і забезпечення їх доступності для реалізації. Дотримання вимог законодавства і регулюючих стандартів у сфері закупівель і складського управління. Підготовка звітів про роботу департаменту для вищого керівництва організації.

Головний спеціаліст (уповноважена особа) відділу державних закупівель

Харківська обласна рада

Державний сектор

1 рік 6 місяців

06.2021 - 12.2022

Планування, організація, проведення процедур закупівель/спрощених закупівель

Менеджер із закупівель

ТОВ "Нафтохімічна компанія "Матрапак Україна"

Промисловість та Виробництво

7 місяців

12.2020 - 07.2021

Закупівля сировини, приймання участі в аукціонах на закупівлю сировини, документальний супровід закупівлі (оформлення заявок, довіреностей, підписаня та контроль виконання договорів, внесення даних в 1С, контроль якості та об'єму придбаної сировини, аналіз складських залишків, контроль взаєморозрахунків з постачальниками)

старший фахівець із закупівель ТМЦ

Шебелинкагазвидобування

Промисловість та Виробництво

11 років

12.2009 - 12.2020

Забезпечував своєчасну закупівлю продукції. Успішно справлявся із завданням по координації роботи відділів у сфері закупівель. У встановлені строки виконував підготовку необхідної документації і поставлені задачі. Здійснював контроль за проведенням закупівель продукції. Приймав участь у засіданнях тендерного комітету та нарадах керівництва з питань закупівель. Виконував обов'язки начальника відділу закупівель. Збільшив клієнтську базу біржі по покупцям на 15%, по продавцям на 20%.

Біржовий брокер

Перша національна товарна біржа

Інше

5 місяців

06.2009 - 11.2009

Пошук клієнтів. Укладання договорів на представлення інтересів клієнта на біржових торгах.Забезпечення проведення торгів і подальший супровід угоди.

Бухгалтер

ТОВ «Трест Житлобуд-1»

Будівництво

1 рік

06.2008 - 06.2009

Ведення обліку за напрямком розрахунки з постачальниками та підрядниками

Ключова інформація

Проведення переговорів з постачальниками та покупцями. Вміння працювати в команді. Навики управління людьми. Досвід складання планів закупівель. Моніторинг ринку. Аналіз складських залишків і ведення звітності. Тендерна практика та участь в біржових торгах. Залучення клієнтів. Знання бухгалтерського обліку

Навчався в 1 закладі

Харківський національний економічний університет

Облік і аудит

Харьков, 2009

Володіє мовами

Англійська

вище середнього

Сергій

Начальник відділу закупівель

Харків

45 000 грн.

36 років

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота, в офісі/на місці

Оновлено 1 місяць тому