Працював в 2 компаніях   19 років 6 місяців

Енергетика та Енергоносії, Промисловість та Виробництво

Начальник сектора управління проектами

Укргазвидобування, АТ

Енергетика та Енергоносії

8 років 5 місяців

04.2016 - до теперішнього часу

Реконструкція складу нафтопродуктів, 2018-2019р. - розробка технічного завдання на проектування, організація та укладання договорів на виконання робіт.

Будівництво установки виробництва метанолу та МТБЕ (ТЕО), 2018р. - Організація та укладання договорів на виконання робіт, перевірка та контроль етапів проектування, узгодження проектних рішень. Організація процесу відведення земельних ділянок для будівництва об'єкту.

Будівництво установки вилучення пропан-бутану потужністю 12 млн. м?/д (ТЕО), 2018р. - Організація та укладання договорів на виконання робіт, перевірка та контроль за виконанням робіт, узгодження проектних рішень з профільними відділами.

Будівництво установки гідроочищення і ізомеризації легкої бензинової фракції, 2018р. - Організація та укладання договорів на виконання робіт, перевірка та контроль за виконанням робіт, узгодження проектних рішень з профільними відділами.

Модернізація турбоагрегату СМ 11.05В, 2016р. - Контроль будівництва, пуско-налагодження і введення в експлуатацію.

Будівництво установки гідроочищення дизельного палива, 2016р. - Контроль будівництва, пуско-налагодження і введення в експлуатацію.

Розширення та модернізація мережі АЗС АТ "Укргазвидобування, 2016-2019р. - Розробка технічних завдань для будівництва та модернізації мережі АЗС, пошук і оформлення земельних ділянок для будівництва. Підготовка і проведення тендерів на проектування і будівництво та технічне переоснащення об'єктів мережі, контроль процесу реалізації.

Провідний інженер

СП Полтавська газонафтова компанія

Промисловість та Виробництво

11 років

04.2005 - 04.2016

УППГ Єлизаветівського родовища (850 000 м?/д), 2014-2015р. - Монтаж сепараторів високого і низького тиску, пропанової холодильної установки (ПХУ), газового компресора, газового генератора, ємності для зберігання конденсату. Організація і контроль поставок матеріалів, авторський і технічний нагляд процесу будівництва. Головний інженер проекту (ГІП).

УППГ Єлизаветівського родовища (425 000 м?/д), 2012-2014р. - Монтаж сепараторів високого і низького тиску, колони абсорбера, блоку регенерації гліколю, підігрівача теплоносія, теплообмінника газ / газ, замірного вузла, горизонтальної факельної установки (ГФУ), ємностей для зберігання води, конденсату і метанолу. Організація і контроль поставок матеріалів, авторський і технічний нагляд процесу будівництва. Головний інженер проекту (ГІП).

Водне забезпечення ГРП, 2013р. - Будівництво чотирьох комор для зберігання води. Контроль і координація підрядників і будівельної команди.

Реконструкція газліфтної системи Мовчанівського родовища, 2012р. - Переміщення на новий майданчик газліфтного обладнання, монтаж додаткових резервуарів для зберігання метанолу, будівництво трубопроводів. Головний інженер проекту (ГІП).

Реконструкція системи очищення стічних вод виробничої бази, 2012р. - Участь в розробці проектної документації. Авторський нагляд.

Модифікація газового компресора Enerflex, 2011р. - Координація монтажу 2 нових циліндрів і 2 скруберів.

Будівництво ГНС (газонаповнювальна станція пропан-бутану), 2010-2011р. - Монтаж семи (100м?) резервуарів для зберігання зрідженого газу, пункту відвантаження, вагової, будівлі операторної. Проведення тендерів на поставку обладнання та матеріалів. Координація проектної підрядної організації і будівельних бригад, загальний контроль робіт при проектуванні, будівництві, пуско-налагодження, а також введення в експлуатацію.

Газліфтна система Молчанівського родовища, 2008р. - Установка газліфтного маніфольду, метанольних насосів, ємності для зберігання метанолу, газліфтних і метанольних трубопроводів, дизель-генератора. Головний інженер проекту (ГІП).

Трубопровід-шлейф, 2006-2010р. - Проектування і нагляд 31 проекту з будівництва трубопроводів для облаштування газових та нафтових родовищ. Головний інженер проекту (ГІП).

Реконструкція протипожежної системи резервуарного парку, 2006-2007р. - Розробка проекту, організація поставки обладнання та монтаж системи пінного пожежогасіння і системи зрошення резервуарів для зберігання нафти.

Ключова інформація

  • Розробка, прийняття та контроль виконання плану капітальних інвестицій, для будівництва нових, реконструкцію і розширення діючих об'єктів.
  • Організація обліку і звітності з капітального будівництва. Координація роботи суміжних відділів.
  • Підготовка підрядних договорів на проектні та будівельно-монтажні роботи, відкриття і здійснення фінансування капітального будівництва та ремонт об'єктів.
  • Контроль за будівництвом об'єктів та виконанням робіт відповідно до затвердженої проектно-кошторисної документації.
  • Забезпечення процесу будівництва необхідним обладнанням і матеріалами, проведення тендерів та контроль поставок обладнання та матеріалів.
  • Підготовка регулярних звітів і презентацій для керівництва.
  • Розрахунок і оптимізація ресурсів по проекту.
  • Авторський нагляд і технічний супровід.
  • Забезпечення виконання всіх операцій відповідно до національних стандартів, законів та політики компанії, а також в сфері охорони праці.
  • Розробка повного пакету проектної документації відповідно до законодавства України, отримання дозволів на будівництво та експлуатацію в державних дозвільних органах. Підготовка виконавчої документації. Організація документообігу.
  • Знання державних і галузевих нормативних документів, а також західних стандартів ASME, ANSI, ASTM, API і т.д.
  • Внутрішній аудит дотримання системи якості ISO-9001.
  • Широкі знання в різних САПР, в тому числі 3D проектування.

Навчався в 1 закладі

Полтавський національний технічний університет ім. Ю. Кондратюка

Будівельний. Промислове та цивільне будівництво

Полтава, 2004

Володіє мовами

Англійська

поглиблений

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Російська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Андрей

Начальник відділу, менеджер проектів.

Полтава

Готовий переїхати: Київ

42 роки

Працює, але відкритий для пропозицій

повна зайнятість

Оновлено 4 тижні тому