Працював в 9 компаніях   21 рік 2 місяці

Транспорт та Логістика, Юридичні послуги, Промисловість та Виробництво, Фінансові послуги, Нерухомість та Девелопмент, Будівництво, Державний сектор

Начальник юридического отдела

ТОВ "АСКО-ЕКСПЕДИЦІЯ" ПРАТ "АТП "АТЛАНТ"

Транспорт та Логістика

5 років 1 місяць

08.2019 - до теперішнього часу

Супроводження господарської діяльності групи компаній корпорації УКРАВТО. Надання усних та письмових консультацій. Правовий аналіз договорів, угод, внутрішньої документації та ділового листування. Оцінка правових ризиків. Звітність до НКЦПФР. Досудове врегулювання спорів. Представництво інтересів в судових органах.

Адвокат

частная практика

Юридичні послуги

1 рік 9 місяців

11.2017 - 08.2019

Надання послуг юридичним та приватним особам. Консультування, представництво в судах всіх юрисдикцій. Цивільний, господарський та адміністративний процес.

Свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю КВ№6100 від 10.05.18г. (Рада адвокатів міста Києва), виписка ЄРАУ АА№020455 від 26.04.18г.

Начальник юридичного відділу

СБК, ПАТ

Промисловість та Виробництво

6 років 4 місяці

06.2011 - 10.2017

Повний юридичний супровід господарської діяльності групи компаній в галузі виробництва і реалізації керамічної цегли.

Організація, оптимізація та контроль роботи відділу; розробка мотивації співробітників відділу. Надання усних та письмових консультацій з найважливіших питань різного ступеня складності. Організація правового аналізу та коригування договорів, угод, різної документації та ділового листування. Проведення переговорів з юридичних питань. Оцінка правових ризиків при придбанні та реалізації активів. Корпоративне право. Звітність в ДКЦПФР. Організація і підготовка проведення загальних зборів акціонерів та наглядової ради. Супровід реструктуризації кредитних зобов'язань. Розробка схем з перекладу та розподілу активів. Супровід перевірок суб'єктами владних повноважень.

Досудове врегулювання спорів. Представництво інтересів в судових органах (хазяйськи, адміністративні, загальної юрисдикції, МКАС).

Супровід отримання дозвільних документів різного характеру. Організація взаємодії і контроль виконання завдань зовнішніми юридичними консультантами.

Начальник юридичного відділу

"УКРБОРГ" ТОВ

Фінансові послуги

1 рік

06.2010 - 06.2011

Організація і супровід юридичного напряму колекторської компанії. Договірна робота (факторинг, комісія, доручення, поставка, купівля-продаж). Представництво в судових інстанціях по стягненню заборгованості. Реструктуризація боргових зобов'язань. Організація взаємодії з органами ДВС, прокуратура, МВС. Управління персоналом.

Провідний юрисконсульт

«ПОРЯД.ОК Управление и эксплуатация недвижимости» ТОВ

Нерухомість та Девелопмент

1 рік

06.2009 - 06.2010

Супровід господарської діяльності організації в області управлення житловими і адміністративними будівлями, комплексне вирішення питань, пов'язаних з нерухомістю та земельними правовідносинами.

Претензійно-позовна робота спрямована на масове стягнення заборгованості, корпоративне право, реєстрація та врегулювання відносин з ОСББ. Супровід перевірок суб'єктами владних повноважень (інспекція за цінами, інспекція ЖКГ, прокуратура, ДПІ).

Юрист

«Мастербуд» ООО

Будівництво

1 рік 5 місяців

12.2007 - 05.2009

Повний юридичний супровід діяльності будівельної компанії (генеральний підряд). Супровід будівництва готельно-офісних комплексів («INTERCONTINENTAL», «Рів'єра», «Fairmont Grand Hotel», «4room»), розробка, правова експертиза всіх видів договорів в секторі будівництва. Представництво інтересів компанії судах; Супровід перевірок суб'єктами владних повноважень

Начальник відділу юридичного забезпечення апарату ГлавКРУ

Головне контрольно-ревізійне управління України

Державний сектор

3 місяці

09.2007 - 12.2007

Головний юрисконсульт

Київська регіональна митниця

Державний сектор

4 місяці

04.2007 - 08.2007

Провідний юрисконсульт

ПАТ «Автомобільна компанія «Укртранс», ТОВ «Магістраль-Транс»

Транспорт та Логістика

3 роки 8 місяців

08.2003 - 04.2007

повний супровід діяльності компанії в сфері міжнародних перевезень вантажів автомобільним транспортом, представництво в суді, співпраця на віддаленому доступі з транспортними та експедиційними компаніями України в сфері перевезень вантажів автомобільним, авіа, ж / д транспортом

Ключова інформація

Адвокат. Ефективна організація роботи юридичного відділу на підприємстві, планування та супровід угод, вирішення спорів з органами владних повноважень, супровід процедури банкрутства, корпоративне право, практика в судах всіх інстанцій та рівнів.

Навчався в 2 закладах

Національний університет "Юридична академія Україна ім. Я. Мудрого"

Судово-прокурорський

Харків, 2000

Одесский Институт Сухопутных Войск

Одесса, 1994

Володіє мовами

Англійська

базовий

Російська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

курси підвищення кваліфікаційний при Міністерстві Юстиції України

Київ, 2007

питання нормотворчої діяльності, держреєстрація нормативно-правових актів

Юрій Фотійович

Юрист, адвокат

Київ

50 000 грн.

52 роки

Працює, але відкритий для пропозицій

повна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 3 години тому