Працювала в 2 компаніях   34 роки 4 місяці

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Головний бухгалтер громадського харчування

Ресторани і кафе у Києві

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

34 роки 3 місяці

06.1990 - до теперішнього часу

Головний бухгалтер

ТОВ "Ресторан"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

33 роки 6 місяців

01.1991 - 07.2024

Ключова інформація

Знання податкового законодавства, стандартів бухгалтерського обліку, основ цивільного права, трудового, фінансового та господарського законодавства України.Серйозні теоретичні та практичні знання всіх ланок громадського харчування, роздрібної торгівлі та послуг, знання спеціалізованих програм для ПК, професіоналізм та надійність. Роботодавець отримує якісний результат роботи за обумовлені обсяги та вчасно на 50% від заробітної плати зі статистичної по Києву

Навчалась в 1 закладі

Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана

Бухгалтерський облік і оподаткування

г.Киев, 1990

Володіє мовами

Російська

вільно

Українська

вільно

Додаткова інформація

Компьютерные навыки

1С,7,7,,8.2 ;8.3, R-кіпер S-хауз, Б-52; Рарус-общепіт, ТРІО, Лука, Барс, Компас, Д-2, Кліент-банк ,M.E.Doc, Арт-звіт,ел.кабінет,РРО,ПРРО

Специфические навыки

Я вважаю за краще працювати в ресторанному секторі з ФОПами на загальній системі, неплатниками ПДВ, та ФОП, платниками єдиного податку, що має на увазі значну мінімізацію податків та значну економію на Фонді оплати праці бухгалтерів. Крім бухгалтерської та податкової звітності, кадрової документації, управлінського обліку, дозвільних документів, ліцензій, маю базові знання з товарного обліку, розробки та створення технологічних карт, меню, специфіки ПРРО, терміналу. Консультую з питань налагодження будь-якого бухгалтерського обліку з нуля, щодо відновлення бухгалтерського обліку та мінімізації оподаткування.

Личные качества

Доброзичлива, інтелігентна, скрупульозна, активна життєва позиція, ґрунтовна реалізація розпочатого до позитивного результату.Киянка, без шкідливих звичок.

Цель

Надання послуг на постійній основі з частковою зайнятістю в дистанційному режимі і з виїздом раз на місяць: здача звітності, заповнення Книг, ведення кадрових документів, видача платежів на оплату з розрахункового рахунку або оплата дистанційно, контроль за податковим кабінетом та інші роботи за домовленістю, на місці. Утримання до п'яти ФОП на один ресторан з найманими працівниками. Постійний зв'язок по телефону.

Тетяна Германівна

Головний бухгалтер громадського харчування,розрібної торгівлі,послуг

Київ

15 000 грн.

57 років

Працює, але відкритий для пропозицій

неповна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 4 години тому