Працював в 3 компаніях   11 років 6 місяців

Медицина та Охорона здоров'я, Автомобільна промисловість та Автобізнес, FMCG

Менеджер з автопарку і господарського забезпечення

Представництво "Юніфарм Лабораторіз Лімітед"

Медицина та Охорона здоров'я

10 місяців

08.2023 - до теперішнього часу

Ключові обовязки на теперішньому місці роботи це підтримка, контроль і адміністрування корпоративного автопарку, також господарське забезпечення офісу компанії (завгосп).

До обовязків Менеджера з автопарку входить:

- управління автопарком компанії, який налічує 45 легкових автомобілів;

- ПММ: подорожні листи (впровадження, контроль, розробка підходящої форми, інструкції з заповнення для колег, підтримка у складанні);

норми витрат палива (розробка через НДІ, відповідно до вимог Наказу 43, закріплення внутрішнім наказом, контроль виконання);

замовлення, списання, контроль оплати палива, ведення особистого паливного кабінету, співпраця з постачальниками палива;

проведення тендерів на вибір постачальників.

- СТО: запис, контроль виконання робіт і їх термінів, комунікація водій-майстер приймальник, погодждення позапланових робіт, співпраця з відділами СТО щодо якісного надання послуг;

проведення тендерів на вибір постачальників.

- страхування: укладання договорів ЦВ, ДЦВ, КАСКО по автопарку і їх контроль; розробка інструкції по діях при ДТП, підтримка колег, надання вказівок і порад, виїзд на місце ДТП у разі його настання при необхідності, тренінги по мінімізації випадків; конроль оплати і термінів договорів страхування; проведення тендерів на вибір постачальників.

- облік ТЗ: постановка, зняття з обліку, співпраця з органами МВС і сервісними центрами, облік автопарку у віськоматі; покупка нових автомобілів відповідно до вимог тендеру, продаж списаних відповідно до політики компанії; внутрішній облік і контроль, ведення баз данних по авто, інвентаризація.

- тренінги, інструктажі: проведення щорічних тренінгів для співробітників компанії щодо безпеки руху і діях у нестандартних ситуаціях; вступні тренінги для нових співробітників при видачі авто, прийом іспиту на керування (екзамен), ведення журналів які регламентують безпеку руху.

- бюджетування: щомісячне бюджетування коштів на потреби автопарку; розробка річного бюджету відділу.

- лізинг: співпраця з лізинговою компанією, контроль ТО, ремонтів, стану гуми; комунікація співробітник - менеджер з лізингу.

- гума: закупівля, котроль стану, організація процесу сезонного шиномонтажу, зберігання, облік, списання по акту утилізації.

- політики і процедури: розробка і впровадждення політик і процедур по автопарку, контроль дотримання вимог; організація прийому та передачі автомобілів відповідальним особам;

Також до обовязків входить адмінстративно-господарська робота по офісу:

підтримка життєдіяльності офісу, пожежна безпека, конроль і списання основних засобів і меблів, щорічна інвентаризація ОЗ, комунікація з службами підтримки офісного приміщення, складський облік, закупівля гсоподарських товарів та ін.

Начальник транспортного відділу

ПрАТ "АвтоКапітал"

Автомобільна промисловість та Автобізнес

5 років 7 місяців

01.2018 - 08.2023

Продовжив свою професійну реалізацію в автомобільній сфері у офіційного імпортера автомобілів Mercedes-Benz в Україні, компанії ПрАТ «АвтоКапітал».

Пройшов вдалу співбесіду на посаду Начальника транспортного відділу.

В безпосередні обов'язки входило: контроль за процесом та прийом автомобілів на склад компанії від заводу виробника згідно з процедурами, розміщення автомобілів на митному складі, облік і огляд автомобілів, підготовка і передача автомобілів дилерам і на виставки, надання в роботу та контроль передпродажної підготовки на дилерській станції, контроль і облік всієї супутньої документації. Робота з дилерськими підприємствами, перевізниками та страховими компаніями. Контроль і підтримка складу нових автомобілів відповідно до процедур зберігання та інших процедур компанії. Постановка і зняття з обліку тестових автомобілів, і взаємодія з органами МВС України, ВААІД, військомати. Робота з документами у ВЧАСНО. Пряма взаємодія і робота з відділами диспозиції всіх дилерів автомобілів «Мерседес-Бенц» по Україні. Контроль і підтримка власного автопарку службових автомобілів: облік ПММ, шляхові листи, розробка, впровадження і контроль норм витрат палива, склад шин (облік та списання), АКБ (облік та списання), страховки, ремонти і ТО, постановка/зняття з обліку, покупка/продаж автомобілів. В постійному підпорядкуванні було чотири співробітники: два транспортних інженера, менеджер з післяпродажного обслуговування та офісний водій. За сумісництвом виконував обов'язки завідувача господарством - підтримка працездатності всього офісу (600 м2). Офісно - складська робота, тісна співпраця з відділами компанії, штат близько 100 чоловік.

Car fleet specialist

Монделіс Україна, ПАТ / Крафт Фудз Україна

FMCG

4 роки 9 місяців

08.2012 - 05.2017

Місце роботи, де я отримав свої основні навички і досвід, навчився працювати в команді, сформувався як професіонал.

Влаштувався в компанію на посаду водія категорії «В».

Після 6 міс. роботи водієм, з березня 2013 року, підвищено до посади адміністратора автопарку. В обов'язки входило повне адміністрування автопарку компанії в 160 легкових автомобілів по всій Україні, облік ПММ, страхування, постановка/зняття автомобілів з обліку, видача та контроль шляхових листів, контроль ТО і ремонту автомобілів, закупівля гуми і розхідників їх контроль і списання, моніторинг пробігу і компенсація службового перепробігу через систему GPS, ведення всієї внутрішньої документації по оплаті, списанню і оприбуткуванню палива, контроль і облік співпраці зі службою корпоративного таксі, інструктажі та тренінги по безпечному водінню для водіїв.

З 2015 року підвищено до посади Car Fleet спеціаліста. У період займаної посади фахівця реалізовано ряд діючих проектів по економії палива, оптимізації роботи транспорту компанії торговими представниками і менежерським складом. Приймання участі в розробці та впровадженню політики компанії по використанню транспорту компанії. Розробка і впровадження успішних процедур по автопарку, а саме: по проходженню ТО\Ремонту автомобілів, по компенсації палива за особистий перепробіг співробітників, щодо правильного заповнення та здачі подорожніх листів, по діям при ДТП, користування корпоративною службою таксі і багато інших.

У підпорядкуванні знаходилось два офісних водія, три різних поштових скрині для різного роду заявок: особиста пошта, пошта для заявок по кур'єрським запитам водіям, пошта для заявок на ТО \ Ремонт автомобілів. Офісно - виїздна робота. Кількість працівників офісу в постійному тісному контакті і співпраці - близько 100.

Причина звільнення: скорочення штату, перехід на лізинг.

Рекомендований лист від керівника компанії в нявності.

Ключова інформація

Робота з великим обсягом документації і великим автопарком, як на минулих місцях роботи, так і на теперішньому. Рузуміння конструкції і всіх можливих технічних питань і проблем по легкових автомобілях, знання на рівні "сам можу підібрати автозапчастини по каталогу", продіагностувати проблему. Вся професійна діяльність побудована в автомобільній сфері. Займаюсь і тямлю у всьому що пов'язано з легковим автотранспортом.

Маю гарні організаційні здібності.

Навчався в 1 закладі

Українська академія бізнесу і підприємництва

Міжнародна економіка

Киев, 2010

Володіє мовами

Англійська

середній

Курси, тренінги, сертифікати

Тактична підготовка

Київ, 2023

Маю багато сертифікатів по тактичній медицині і підготовці. Проходив курси у різних підрозділах і формуваннях. Курси проходив з власної ініціативи.

V0045F - Тренінг для спостерігачів C-Advisor та C-Parts

Киев, 2018

Успішно пройшов тренінг для експертів програм кваліфікації C-Advisor та C-Parts

Прогноз і аналіз дорожніх ситуацій

Киев, 2013

Курсы по безпечному водінню.

Курси англ. мови "Інтерлінгва"

Киев, 2012

Пройшов посилений курс по програмі "Pre Intermediate"

Додаткова інформація

Комп'ютерні навички

Впевнений користувач Microsoft office, Internet, систем GPS моніторингу, програм по підбору запчастин. З офісною і іншою техніою проблем не маю.

Громадська діяльність

Маю активну громадську позицію ще з 2014 року. Свідомой та законослухняний громадянин вільної демократичної країни. Активно підтримую військових, волонтер.

Водійське посвідчення

Відкриті категорії "A,B,C,D". Впевнений досвід керування більше 15 років, гарне знання Києва та всієї України.

Військова служба

Не придатний за станом здоров'я з виключенням з військового обліку, інвалід 3 групи загальне захворювання.

Захоплення та інтереси

Активний спосіб життя, автомобілі і все що з ними повязано, сімейні цінності та турбота про ближнього. Захоплююсь військовою справою, відвідую курси по різного роду підготовкам.

Костянтин Миколайович

Керівник транспортного відділу, Car fleet

Київ

Голосіївський район, Оболонський район, Печерський район, Подільський район, Святошинський район, Солом'янський район, Шевченківський район

1 500 $

36 років

Працює, але відкритий для пропозицій

повна зайнятість

Оновлено 5 днів тому