Працював в 5 компаніях   11 років

Енергетика та Енергоносії, Промисловість та Виробництво, АПК (Агропромисловий комплекс)

Менеджер з реалізації вуглеводнів

ПрАТ "ВК"Укрнафтобуріння"

Енергетика та Енергоносії

6 років

09.2018 - до теперішнього часу

Контроль за відпуском готової продукції (вуглеводнів) згідно договорів про закупівлю.

Інженер з охорони праці

ТОВ "Шлюмберже Сервісез Україна"

Промисловість та Виробництво

1 рік 2 місяці

04.2019 - 06.2020

Виконання посадових обов'язків в польових умовах: проведення вступного інструктажу для працівників підрядних організацій; проведення періодичних інструктажів для працівників бригади коілтюбінгової установки; перевірка та контроль за додержанням правил, норм, стандартів з техніки безпеки та пожежної безпеки; проведення тренувань з евакуації працівників з території проведення робіт згідно графіка; проведення тренувань з ліквідації аварійних ситуацій "Викид" та "Пожежа" для працівників, які задіяні на території свердловини; контроль за наявністю необхідних посвідчень з охорони праці, пожежної безпеки, для роботи в нафтогазовій промисловості. Взаємодія з інструкторами та інспекторами державних органів контролю в нафтогазовій промисловості.

Контроль за наявністю та видачею засобів індивідуального та колективного захисту.

Інженер з охорони праці

ТОВ "Урожайна країна"

АПК (Агропромисловий комплекс)

11 місяців

10.2016 - 09.2017

Проведення вступного інструктажу з усіма новоприйнятими працівниками; розробка інструкцій з охорони праці; розробка комплексних заходів по підвищенню існуючого рівня охорони праці в товаристві; підготовка документів для отримання дозволів на роботи вантажопідіймального крану від органів державного контролю; організаційні заходи по проведенню періодичного медичного огляду працівників; організацію проведення навчання, перепідготовку, підвищення кваліфікації працівників в Навчально-виробничому центрі; розслідування нещасних випадків пов'язаних з виробництвом, професійних захворювань; підготовка проектів наказів з охорони праці; проведення навчання та перевірку знань інженерів, бригадирів, механіків, механізаторів з питань охорони праці (надання першої до лікарняної допомоги) та пожежної безпеки; ведення постійного контролю за станом ОП та пожежної безпеки на структурних відділеннях товариства.

Інженер з охорони праці

ПрАТ "Техноресурс"

Енергетика та Енергоносії

1 рік 3 місяці

07.2014 - 10.2015

Проведення вступного інструктажу з усіма новоприйнятими працівниками; складання графіків роботи ПДК; розробка нових та перегляд діючих інструкцій по професіях і видах робіт, програм інструктажу на робочому місці; своєчасне проведення навчання та перевірки знань з питань охороні праці, інструктажів працюючих; контроль за своєчасним проведенням попереднього і періодичного медичних оглядів працівників; отримання дозволів на експлуатацію нового обладнання від органів державного нагляду та контролю; підготовка проектів наказів, розпоряджень, службові записки з питань охорони праці.

Оператор з добування нафти і газу

ПрАТ "Техноресурс"

Енергетика та Енергоносії

2 роки 7 місяців

12.2011 - 07.2014

Виконував роботи по підтримці технологічного процесу з видобування нафти, газу, газового конденсату на технологічній установці ТЗСУ Володимирівка. Безпосередньо приймав участь в обслуговуванні фонтанних свердловин, штангово-глибинних насосів, депарафінізації ліфта свердловин, викидних ліній (шлейфів) і нафтопромислового обладнання. Приймав участь у роботах по поточному ремонту обладнання, підземному і капітальному ремонту свердловин, підготовці тимчасової замірної сепараційної установки до осінньо-зимового періоду експлуатації.

Ключова інформація

Проведення вступного інструктажу з усіма новоприйнятими працівниками; розробка інструкцій з охорони праці; формування заявок на поставку спецодягу, а також контроль за використанням, зберіганням та видачею засобів індивідуального захисту; контроль за наявністю медикаментів для надання першої долікарняної допомоги, а також первинних засобів пожежогасіння та їх справний стан і готовність до використання. Розслідування нещасних випадків пов'язаних з виробництвом. Організація періодичного медичного огляду працівників певних категорій.

Навчався в 1 закладі

Полтавський національний технічний університет ім. Ю. Кондратюка

Нафти і газу. Видобування нафти і газу

Полтава, 2012

Володіє мовами

Англійська

нижче середнього

Російська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

Загальні питання з охорони праці

Ромни, 2022

Пройшов навчання і перевірку знань законодавчих актів з охорони праці, гігієни праці, надання першої до медичної допомоги потерпілим, електробезпеки, пожежної безпеки.

В наявності посвідчення, що дають доступ для роботи на об`єктах місцях проведення робіт підвищеної небезпеки.

Оператор з добування нафти і газу

Полтава, 2014

Полтавський нафтовий геологорозвідувальний технікум Полтавського НТУ м. Полтава

Качан

Інженер з охорони праці

Київ

Готовий переїхати: Полтава

30 000 грн.

37 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: позмінна робота, гібридна

Оновлено 3 тижні тому