Працювала в 8 компаніях   14 років 10 місяців

Промисловість та Виробництво, АПК (Агропромисловий комплекс), Інше, Банки

Помічник бухгалтера

ПП ФІРМА "КАРАВАЙ"

Промисловість та Виробництво

1 рік 6 місяців

11.2022 - до теперішнього часу

Обробка первинних документів. Звірка видаткових накладних,повернення товару та облік. Формування звітності по покупцям і контрагентам. Оформлення договорів,профксійне листування з клієнтами.
Кадровик:
Оформлення працівника,лікарняні,відпустки,звільнення працівника. Табелювання працівників,. Формування звітів по працівникам.
  • Первинна бухгалтерія
  • Фінансовий контроль
  • Касові операції
  • Облік заробітної плати
  • Облік основних засобів

бухгалтер- кадровик

Тов "Полісся Зернопродукт"

АПК (Агропромисловий комплекс)

4 роки 9 місяців

11.2018 - 08.2023

Ведення кадрів, нарахування та виплата лікарняні,відпустки,зарплата.ведення документообирту.Підписання договорів,співпраця з організаціями,банком. робота з програмами 1С 8,M.e.Dok,Kl.Bank.Оформлення карток по працівникам.

економіст відділу корпоративних клієнтів та підтримки бізнесу

ТОВ "ПОСТ ФІНАНС"

Інше

3 місяці

08.2018 - 11.2018

Оформлення договорів ЮО,підтримка клієнтів корпоративного бізнесу,зворотній зв'язок .Робота в програмі 1С, таблицях Xsel,корпаритивна пошта. Перевірка наявності всіх документів.

Помічник бухгалтера

БАНК ІНВЕСТИЦІЙ та ЗАОЩАДЖЕНЬ, АТ

АПК (Агропромисловий комплекс)

7 місяців

08.2017 - 03.2018

Пошук та залучення нових клієнтів,забезпечення професійного обслуговування та задоволення клієнтів Роздрібного бізнесу,Малого та середнього бізнесу та Юридичних осіб.надання консультацій з питань розрахунково-касового обслуговування,порядку відкриття та ведення поточних та депозитних рахунків,кредитування клієнтів,випуску платіжних карт,здійснення грошових переказів.
  • Первинна бухгалтерія
  • Фінансовий контроль

Головний економіст відділу супроводження кредитування

ПАТ АБ "Укргазбанк"

Банки

2 роки 10 місяців

07.2013 - 05.2016

Облік та контроль видачі заставних кредитів Роздрібного бізнесу (споживчі кредити,кредити "Тепла оселя",автокредитування,іпотечне кредитування) та МСБ (кредити на обігові кошти,автокредитування,сільхозтехніка,овердрафти,кредитні лінії). Супровід клієнтів по кредитах Юридичних осіб.Повний спектр всіх функцій по обслуговування кредитів всіг сегментів клієнтів.

Економіст відділення

ПАТ "Банк "Клірінговий Дім"

Банки

2 місяці

05.2013 - 07.2013

Пошук та залучення нових клієнтів,забезпечення професійного обслуговування клієнтів Роздрібного бізнесу,МСБ та ЮО.надання консультацій з питань розрах.-касового обслуговування,порядку відкриття та ведення поточних та депозитних рахунків,кредитування клієнтів,випуску платіжних карт,здійснення грошових переказів.

Головний економіст

ПАТ "УніверсалБанк "

Банки

3 місяці

10.2012 - 01.2013

Перевірка, облік та контроль видачі кредитів РБ (споживчі кредити,автокредити,іпотека), МСБ (обігові кошти,автокредити,кредитні лініх, овердрафти). Облік та контроль виплати комісій,чергового платежу та всіх інших платежів по кредитам.Контроль сплати за простроченої та сумнівної заборгованості.

Головний економіст

ПАТ "ВТБ Банк"

Банки

4 роки 11 місяців

11.2007 - 10.2012

Облік та контроль видачі споживчих та заставних кредитів Роздрібного бізнесу (кредити "Тепла оселя",автокредитування,іпотечне кредитування) та МСБ (кредити на обігові кошти,автокредитування,сільхозтехніка,овердрафти,кредитні лінії). Супровід клієнтів по кредитах Юридичних осіб.Повний спектр всіх функцій по обслуговуванні кредитів всіх сегментів клієнтів.

Ключова інформація

Комунікабельність, стресостійкість,професійні навики спілкування з клієнтом,виконання професійних обов'язків для досягнення загальних планів компанії.

Навчалась в 1 закладі

Інститут Підприємництва та сучасних технологій

Економіка та фінанси

Житомир, 2004

Оксана

Головний економіст

Житомир

14 000 $

45 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 3 тижні тому