Працював в 5 компаніях   21 рік 3 місяці

Промисловість та Виробництво, Нерухомість та Девелопмент, Банки, Державний сектор

Заступник директора з фінансових питань

Дніпродзержинський сталеливарний завод, Дніпровагонмаш (керуюча компанія)

Промисловість та Виробництво

9 місяців

11.2022 - 08.2023

Надання всебічної інформації голові Наглядової ради промислової групи про результати діяльності підприємств;Перевірка та погодження управлінської звітності (BS, P&L, Cash flow, розрахунків калькуляцій продукції). Налагодження управлінського обліку процесу виплавки металу.Аналіз та погодження щомісячних та щорічних бюджетів, план/фактний аналіз;;Аналіз та узгодження інвестиційних проектів;Контроль доходів та витрат компаній;Контрольні функції, що належать до компетенції наглядової ради.

Заступник директора з фінансових питань, начальник фінансового відділу

ТОВ «КАН» (власник ТОЦ «АРЕНА-СІТІ» офісний центр)

Нерухомість та Девелопмент

6 років 6 місяців

04.2016 - 10.2022

Погодження, оформлення і супровід продажу офісного центру новому власнику. Управління діяльністю підприємства та операційної компанії, яка надає офісні приміщення в оренду.Підготовка та погодження з орендаторами договорів оренди. Отримання банківских кредитів, їх рефінансування та реструктуризація/пролонгації (Райффайзен банк Аваль, ТАСКОМБАНК, АЛЬФА-БАНК, УКРГАЗБАНК), а саме: - ведення переговорів із банком;- підготовка презентацій (в тому числі cash flow, P&L);- погодження всіх умов (covenant);- підготовка протоколів загальних зборів учасників, довіреностей та іншої дозвільної документації;- самостійне погодження повного пакету кредитних та заставних договорів (юридична та фінансова частина);- повний подальший супровід з усіх питань.Підготовка управлінської звітності (BS, P&L, Cash flow) для власних потреб, фінансових організацій та потреб акціонера.Підготовка та захист річних бюджетів у формі презентацій (Power Point). Проходження аудиторських та податкових перевірок.Усі питання фінансового, юридичного та податкового характеру, а також робота з різними суб'єктами ринку фінансових послуг (зазначено раніше).Повний самостійний юридичний супровід усіх процесів.

Заступник директора з фінансових питань

ТОВ «Передові технології плюс» (минулий власник Бізнес-центру «Парус»)

Нерухомість та Девелопмент

8 років 8 місяців

08.2007 - 04.2016

Управління кредитним портфелем підприємства і афільованих компаній (більше 10 шт.) на загальну суму близько 500 млн. USD в (Райффайзен банк Аваль, Родовід Банк, Кліринговий Дім); Робота з нотаріусами, компаніями-оцінювачами, страховими компаніями, аудиторами, НБУ, депозитаріями, зберігачами, торговцями цінними паперами, комісією по цінним паперам та фондовому ринку та різними регуляторами ринку фінансових послуг. Супровід пайового інвестиційного фонду.Супровід і погашення випуску облігацій.Операції з різноманітними цінними паперами (купівля-продаж). Купівля-продаж активів (нерухомість, у тому числі особисто для акціонера).Отримання та супровід кредитів від компаній-нерезидентів (підготовка та збір документів), відкриття інвестиційних рахунків.Оформлення договорів (фінансових допомог, цесій, прощення боргу та інше).Управління господарською діяльністю підприємства.Підготовка звітів по трансфертному ціноутворенню.Фінансове, юридичне і податкове планування всіх операцій.

кредитний експерт

«Райффайзен Банк Аваль», головний офіс.

Банки

3 роки 1 місяць

07.2004 - 08.2007

Повний цикл кредитування юридичних осіб (переговори з потенційними позичальниками, аналіз, оформлення документів і супроводження до погашення). Банківскі звіти.

Кредитування корпоративних юридичних осіб (на суму від 1 млн. USD до 100 млн. USD).

Головний податковий інспектор (юридичні особи)

Районна державна податкова інспекція, м. Київ.

Державний сектор

2 роки

07.2002 - 07.2004

Перевірка бухгалтерського та податкового обліку підприємств.

Навчався в 1 закладі

Академія державної податкової служби України (Ірпінь)

фінанси та кредит

Ірпінь, 2002

Володіє мовами

Англійська

поглиблений

Додаткова інформація

Свій розділ

Моя кваліфікація і досвід дозволяють вирішувати завдання будь-якої складності. Працюю лише на результат.Великі знання законодавства України у різних галузях дають можливість працювати без юридичної підтримки.

Високий рівень володіння Word, Excel, 1C, Google Sheets.

Мови: Українська, російська – вільно.Англійська – рівень володіння (B2 - C1).

Захоплення:Спортивні ігри (футбол, баскетбол, настільний теніс).

Права водія (категорія «Б»).

Ігор

Фінансовий директор, фінансист, казначей, кредитний експерт

Київ

44 роки

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому