Працювала в 6 компаніях   11 років 4 місяці

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Кухар універсал

SKY LOFT HOTEL

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

10 місяців

01.2024 - до теперішнього часу

  • Приготування різноманітних страв згідно з меню
  • Контроль за якістю та свіжістю продуктів
  • Підтримання чистоти на робочому місці та дотримання санітарних норм
  • Робота з різними видами сировини та технологічними процесами
  • Підготовка спеціальних страв за індивідуальними замовленнями
  • Дотримання рецептур та кулінарних стандартів
  • Повар холодного процесу

    Гостідзе

    Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

    1 рік 4 місяці

    08.2022 - 12.2023

  • Приготування холодних страв та закусок
  • Контроль за якістю та свіжістю продуктів
  • Дотримання технологічних карт та рецептур
  • Організація робочого місця та підтримка чистоти
  • Забезпечення правильного зберігання продуктів
  • кондитер

    Lucca

    Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

    2 роки 9 місяців

    05.2019 - 02.2022

  • Декорування та оформлення кондитерських виробів
  • Контроль якості сировини та готової продукції
  • Дотримання санітарних норм і правил
  • Приготування кондитерських виробів та тортів
  • пекарь-кондитер

    Small talking

    Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

    2 роки 9 місяців

    07.2016 - 04.2019

    Кондитер

    Сіли Зїли

    Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

    1 рік 4 місяці

    02.2015 - 06.2016

    Кондитер

    Компания Победа

    Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

    1 рік 10 місяців

    03.2013 - 01.2015

    Ключова інформація

    Кондитер 4-го розряду. Повар 5-го розряду

    Навчалась в 2 закладах

    Черниговское ПТУ 16

    факультет хлебопекарьских и кондитерских изделий, кондитер

    Чернигов, 1994

    ПТУ 16

    факультет хлебопекарьских и кондитерских изделий, кондитер

    Чернигов, 1994

    Додаткова інформація

    Особисті якості та побажання

    Присвоєно 4 розряд кондитера та 5 кухаря. Охайна, порядна, без шкідливих звичок. Також знаходжу спільну мову з колективом будь-якого віку. Бажаний графік 5 на 5, 4 на 4, 4 на 3. ЗП від 1600 день (зміна 12 годин). Тільки Правий берег (Солом?янка, Центр)

    Татьяна Ивановна

    Пекар-Кондитер або Повар холодного процесу

    Київ

    24 000 грн.

    51 рік

    Активно шукає роботу

    повна зайнятість

    Оновлено 3 години тому