Працювала в 5 компаніях   13 років 5 місяців

Інше, АПК (Агропромисловий комплекс), Промисловість та Виробництво

Головний бухгалтер

КП «Кіровгеологія»

Інше

1 рік

11.2022 - 11.2023

– ведення бухгалтерського та податкового обліку;– здійснення банківських операцій в системі клієнт-банк;– надання оперативної інформації по залишках, контроль своєчасності платежів, на розрахункові рахунки;– контроль дебіторської та кредиторської заборгованості (проведення актів звірок з контрагентами);– податкове планування; розрахунок і перерахування податкових платежів, складання і здача податкової та бухгалтерської звітності;– налагодження документообігу з філією та відокремленими підрозділами;– контроль дебіторської та кредиторської заборгованості;– взаємодія з податковими органами, позабюджетними фондами;– облік ТМЦ, витрат, ведення касових та банківських операцій, нарахування і розрахунок зарплати;– погодження договорів з контрагентами і пов’язаних з ними документів;– підготовка регулярної звітності по ключовим показникам роботи;– керівництво відділом (6 чол.).

Бухгалтер

ТОВ «Граніт Інвест-Рокитне» та ТОВ «Рокитнянський Гранкар`єр»

Інше

1 рік 8 місяців

08.2019 - 04.2021

-складати й подавати статистичну звітність;-складання та подавання податкових накладних ;-проведення розрахунки та звірки з контрагентами, та по можливості заключати договора;-ведення та відстежування первинної документації по виробництву сировини та складу готової продукції, оформлення відповідної документації (щебеню та лісоматеріалу) (25 та 26 рах.) -облік основних засобів, -проведення інветаризації ТМЦ на складі, та ОСЗ, облік та списання;-облік банківських та касових операцій, рух грошових коштів(прихід коштів від кінцевого покупця та видачею заробітною плати, авансових коштів ;-ввела зручну систему зважування на ваговій згідно програми 1С., якої не було на підприємстві. Поєднала сестему з касою. -ведення первинної документації.-управління та керуванням персоналом підрозділом (вагової), організація і контроль роботи працівників,-прихідні, расхідні накладні.- знання ПК 1С,Microsoft Word, Microsoft Office, M.E.Doc-звіти .

Бухгалтер

. ТОВ «СПП АГРО»

АПК (Агропромисловий комплекс)

3 роки 8 місяців

03.2015 - 11.2018

-приход та расход накладних; -складання та подавання податкових накладних ;-ведення та відстежування складу готової продукції, оформлення відповідної документації;- знання ПК 1С,Microsoft Word, Microsoft Office.

Бухгалтер

Цукровий завад

Промисловість та Виробництво

6 місяців

09.2014 - 03.2015

- росхід видаткових накладних; -складання та подавання податкових накладних ;-ведення та відстежування складу готової продукції, оформлення відповідної документації;-ведення авансох звітів; - знання ПК 1С,Microsoft Word, Microsoft Office.

Бухгалтер

ЗАТ «Малинове» та ТОВ «ЯСЕНСВІТ"

Інше

6 років 3 місяці

11.2007 - 02.2014

-нарахування заробітної плати(250 штатних прицівників);-складати й подавати статистичну звітность;-облік грошових коштів, ведення каси та банку;-ведення кадрової документації;-ведення авансох звітів;-знання ПК 1С,Microsoft Word, Microsoft Office, M.E.Doc-звіти .

Ключова інформація

Навички роботи з комп`ютером.Впевнений користувач 1С(7-8); уміння працювати в системах “Банк-Клієнт”, “Інтернет-банк”, пакету Microsoft Word, Microsoft Office, M.E.Doc-звіти та ел.-пошти.

Навчалась в 3 закладах

Таращанський технікум,Білоцерківський Аграрний Університет,МАУП.

Бухгалтерський

м.Тараща,м.Біла Церква, 2013

МАУП

Фінанси і кредит

Київ, 2013

Білоцерківський національний аграрний університет

Облік і аудит

Біла Церква, 2011

Додаткова інформація

Компьютерные навыки

Завжди закінчую те, за що берусь.Пунктуальна, чесна, справедлива, комунікабельна.Готова здобувати нові знання та професійні навики .До роботи ставлюся з максимальною віддачею.Хочу працювати в дружньому колективі, де усі поважають один одного.Маю водійське посвідчення кат.В.

Наталія Валентинівна

Бухгалтер

Біла Церква

Готовий переїхати: Київ

35 років

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 1 місяць тому