Працював в 7 компаніях   23 роки 11 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Операційний директор

ТзОВ "Домінос Піцца Юкрейн"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

5 років 9 місяців

09.2018 - до теперішнього часу

- володіння актуальною інформацією щодо ресторанів мережі;
- операційне управління мережею ресторанів (47 ресторанів);
- контроль за дотриманням стандартів роботи кожного ресторану мережі;
- організація та контроль перевірок ресторанів мережі на предмет дотримання стандартів роботи Компанії;
- забезпечення своєчасного зворотного зв'язку щодо показників ефективності роботи ресторанів;
- впровадження програми із переходу на доставку за допомогою електротранспорту;
- аналіз основних показників ефективності і своєчасне коригування цілей, а також надання зворотного зв'язку для покращення роботи;
- формування команди супервайзерів для покращення операційної діяльності Компанії.

Виконавчий директор

Хінкальня

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 місяці

06.2018 - 09.2018

- розробка франчайзингового пакету для продажу ресторанів грузинської кухні "Хінкальня";
- пошук потенційних покупців франшизи;
- проведення перемовин щодо продажу франшизи;
- здійснення продажу, підписання договору з франчайзингу

Національний менеджер з франчайзингу

ТзОВ "Системи швидкого харчування"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 5 місяців

01.2017 - 06.2018

- володіння актуальною інформацією щодо ресторанів мережі;
- операційне управління мережею ресторанів (144 ресторани);
- контроль за дотриманням стандартів роботи кожного ресторану мережі;
- розробка та впровадження комунікаційної стратегії Компании у розрізі B2B;
- организація та контроль перевірок ресторанів мережі на предмет дотримання стандартів роботи Компанії;
- розробка процедури проведення національної програми Starteam для визначення кращого ресторану мережі, а також її впровадження в мережі ресторанів;
- розробка ефективних систем управління департаментом Франчайзингу;
- контроль за своєчасною оплатою роялті ;
- организація проведення регіональних зустрічей з франчайзі, а також щорічної всеукраїнської Конференції операторів бізнесу;
- проведення консультацій з Франчайзі щодо питань ефективного управління бізнесом та консультаційна допомога у вирішенні виробничих питань, які стосуються безпосередньої роботи ресторанів франчайзі;
- забезпечення своєчасного зворотного зв'язку щодо показників ефективності роботи ресторанів франчайзі (оборот, кількість чеків, середній чек, фудкост, оборотність посадкового місця);
- забезпечення ведення актуальної Бази договорів з франчайзі, а також умов, які вони визначають;
- організація регулюючої діяльності у випадках порушення зі сторони франчайзі умов Договору комерційної концесії;
- керування та розвиток менеджерів департаменту Франчайзинга

Керівник напрямку по работі із системними партнерами

ТзОВ "Системи Швидкого Харчування" (Fast Food Systems)

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 роки 3 місяці

09.2014 - 12.2016

1. Формування стратегії та політики Компанії в напрямкуи системного партнерства:
- володіння актуальною інформацією про потенційних партерів
- розробка стратегії з напрямку системного партнерства на рік
- розробка Політики роботи з системними партнерами для мережі ресторанів
2. Тендерна робота:
- розробка Процедури проведення тендерів з системного партнерства
- організація та проведення тендерів з відбору системних партнерів, враховуючи особливості продуктового портфеля Компанії
- підготовка та проведення презентацій на Раді директорів по результатам проведених тендерів
- забезпечення зберігання інформації по вже проведених тендерах
3. Залучення Системних партнерів до співробітництва:
- проведення переговорів з системними партнерами з метою отримання кращих умов для КомпаніЇ
- организація фінальних переговорів між представниками системного партнера та власниками Компанії
- організація розробки проєкту Договору про співробітництво, контроль відображення в ньому всіх зобов'язань та домовленостей
- забезпечення підписання Договору про співробітництво та доповнення до нього у визначені терміни всіма сторонами
4. Работа з франчайзі щодо забезпечення співробітництва з системними партерами:
- популяризація напрямку работи з системними партнерами серед франчайзі (презентація на всеукраїнській Конференції франчайзі, он-лайн презентації, інформація в дайджесті, розсилки, регіональні зустрічі, особисті контакти, круглі столи и т.д.)
- організація правильного процесу підготовки до підписання і підписання Договорів про співпрацю з системними партнерами (відповідно до Процедури підготовки та підписання договорів про системне партнерство)
- забезпечення системного інформування франчайзі про переваги роботи з системними партнерами, своєчасна та якісна звітність про нарахування та використання "ретробонусів"
- консультаційна та роз'яснювальна робота з франчайзі і регіональними менеджерами з франчайзингу з напрямку системного партерства.

Директор з розвитку

Мережа дитячих торговельно-розважальних центрів "Пластилін"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

9 років 8 місяців

11.2004 - 07.2014

- розробка довгострокової стратегії розвитку мережі розважальних центрів;- організація ефективної роботи мережі розважальних залів для дітей;
- розробка маркетингової політики та проведення маркетингових акцій;
- контроль за реализацією стратегії маркетингових та PR комунікацій;
- аналіз ефективності маркетингової діяльності;
- розробка та реалізація системи підбору та навчання персоналу;
- розробка ефективних систем управління і мотивації персоналу;
- контроль і координація роботи всієї мережі розважальних центрів;
- розробка системи контролю якості обслуговування відвідувачів;
- розробка системи стандартів работи мережі розважальних центрів;
- проведення заходів для пошукової оптимізації сайтів компанії;
- адміністрування сайтів, блогів, твітер-каналів та офіційних сторінок в Facebook та ін. соц. мереж.

Менеджер по роботі з персоналом

ТзОВ "Системи швидкого харчування" (ТМ "Піца Челентано", "Картопляна Хата", "Япі")

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 роки 2 місяці

08.2002 - 10.2004

- розробка і проведення спеціалізованих тренінгів для персоналу на тему «Техніки ефективних продажів»;
- складання графіків навчання, контроль за навчанням за участю наставників у закладі компанії, створення тестів для оцінювання;
- контроль і координація департаменту людських ресурсів;
- розробка та впровадження програм мотивації персоналу;
- розробка і впровадження системи атестації на підприємствах ТМ «Піца Челентано», «Картопляна Хата» и «Кафе Пункт».

Начальник дільниці

ПІІ МакДональдз Україна

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 роки

11.1999 - 11.2001

- забезпечення безперебійної роботи ресторану МакДональдз;
- контроль за работою персоналу;
- ведення робочої зміни ресторану;
- складання розкладу роботи персоналу;
- проведення локальних і підтримка національних маркетингових програм;
- контроль за правильною роботою обладнання (калібрування обладнання, своєчасна заміна запчастин)

Ключова інформація

- розробка ефективної системи контролю для якісної роботи операційного відділу
- створення команди, яка буде вмотивована на результат
- створення та підтримка здорового морального клімату в команді
- орієнтація на досягнення командної цілі

Навчався в 1 закладі

Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського

Олімпійський та професійний спорт

Львів, 2002

Володіє мовами

Англійська

середній

Додаткова інформація

Захоплення та інтереси

Біг і йога

Дмитрий Вікторович

Операційний директор

Київ

250 000 грн.

44 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 2 тижні тому