Працював в 2 компаніях   12 років 5 місяців

Промисловість та Виробництво

Майстер з видобування нафти і газу

ГК ГЕО АЛЬЯНС

Промисловість та Виробництво

5 років

10.2019 - до теперішнього часу

Оператор з добування нафти й газу

ГПУ"Полтавагазвидобування"

Промисловість та Виробництво

7 років 3 місяці

07.2012 - 10.2019

Ключова інформація

НКК ГПУ «Шебелинкагазвидобування». Присвоєно 5-й розряд з професії «Оператор з добування нафти й газу» Пройшов навчання та перевірку знань на курсах підвищення кваліфікації робітників по вивченню: «Правил будови та безпечної експлуатації посудин, що працюють під тиском» Маю навики роботи в полі, на св-нах, УКПГ. НКК ГПУ «Шебелинкагазвидобування»: Маю посвідчення та досвід роботи: «Слюсар газвого господарства» «Слюсар з обслуговування паро-водяних котлів»

Навчався в 1 закладі

Вища освіта: 2007- 2012р.р. Полтавський національний  технічний університет імені Юрія Кондратюка, «Факультет нафти і газу», спеціальність: «Обладнання нафтових і газових промислів». Освітньо-кваліфікаційний рівень «Спеціаліст».

Факультет Нафти і Газу

Полтава, 2012

Володіє мовами

Англійська

нижче середнього

Російська

вільно

Додаткова інформація

Військова служба

«Військова підготовка при Харківському Університет Повітряних Сил». Пройшов курс Кафедри підготовки офіцерів запасу у2011р.Присвоєно військове звання: «Молодший лейтенант»

Про себе

Маю водійські права категорії : В, С, С1 з 2008року. Відповідальний, цілеспрямований , високий ступінь працездатності, можу брати конкретні ситуації в свої руки для досягнення поставленої задачі та отримання позитивного результату. Одружений, маю двох дітей.

Віктор Васильовий

Інженер в нафтогазовій промисловості

Полтава

42 000 грн.

34 роки

повна зайнятість

Оновлено 3 місяці тому