Працювала в 10 компаніях   26 років 1 місяць

Торгівля роздрібна / Retail, Автомобільна промисловість та Автобізнес, Фармацевтика, Послуги для населення - інше, Нерухомість та Девелопмент, Будівництво

Директор філії (мережа магазинів з продажу ціфрової техніки та операторськи послуги )

СВП "Плюс"

Торгівля роздрібна / Retail

6 років

07.2018 - до теперішнього часу

Управління філіалом Захід - 16 мгазинів (Тернопільська, Львівська, Івано-Франківська, Закарпатська, Хмельницька, Ровенська , Волинська обл.) Магазини під брендами ТТТ, Київстар, Лайфсел, Самсунг.

Керівництво фінансової та господарською діяльністю магазинів. Планування, розподілення , виконання планових показників. Пошук, підбір персоналу, організація навчання персоналу, контроль за роботою персоналу, оцінка персоналу. Мотивація. Проведення нарахування зп , бонусів. Проведення вибіркових та загальних інвентаризацій товарних залишків. Організація та проведення маркетингових заходів. Пошук вигідних локаціцй. Оцінка локального ринку. Оцінка конкурентного середовища. Запуск нових торгових точок.

Директор

ПРАТ Івано-Франківськ Авто

Автомобільна промисловість та Автобізнес

9 місяців

10.2017 - 07.2018

Загальне керівництво підприємством. підбір торгового, виробничого і адміністративного персоналу. Підготовка тендерної документації, участь в тендерних торгах. Залучення клієнтів на СТО.

Виконання стандартів компанії. Мотивація персоналу. Організація і проведення маркетингових і рекламних заходів. Господарська діяльність. Модернізація сто, матеріально технічної бази. Управління нерухомістю компанії, залучення орендарів. Проведення ремонтних робіт.

Виконавчий директор

ТОВ «Інтер'єр - Експерт»

Торгівля роздрібна / Retail

2 роки

10.2015 - 10.2017

  • Операційна діяльність роздрібної мережі. Стандартизація процесів компанії. Розробка стандартів обслуговування клієнтів, касової дисципліни, стандарту зовнішнього вигляду, стандарту роботи магазину, стандарту проведення інвентаризації, систематика документообігу. Розробка і запуск нормативної документації компанії.
  • Ведення проектів по відкриттю нових магазинів - пошуку приміщення для торгівельних майданчиків «салон» і «салад»( від 75 м.кв. до 1 000 м.кв), оцінки трафіка населення, прорахунок точки беззбитковості, робота з підрядними організаціями (ремонт), відкриття. Планування розташування обладнання. Відкрито 4 магазина - 3 салона , 1 склад.
  • Розробка та впровадження в компанії нової торгового групи «Двері». Запуск в нових та вже працюючих магазинах. Проведення переговорів з постачальниками.
  • Підбір персоналу. Розробка багаторівневої мотивації для персоналу.
  • Введення щоденної та щомісячної аналітичної звітності керівників магазинів. Введення інвентаризацій товарних залишків. Організація обліку стендового обладнання в програмі 1С.
  • Організація, контроль проведення маркетингових заходів Організація моніторингу конкурентів .
  • Аналіз ЗМІ, аналіз ефективності реклама, проведення рекламних компаній. Щомісячна розробка рекламних матеріалів. Розробка вивісок, логотипів, аудіо роликів, флаєрів, хангер, листівок. Складання і виконання рекламного бюджету.
  • Пошук і залучення проектних та тендерних клієнтів. Індивідуальна робота з вип - клієнтами.
  • Планування. Виконання планових показників.

Регіональний директор

Аптеки «Подорожник», ТОВ "Соломія-Сервіс"

Фармацевтика

1 рік 3 місяці

06.2014 - 09.2015

  • Здійснення управління структурними підрозділами у ввіреному регіоні - безпосереднє керівництво понад 15 аптеками. Загальне керівництво фінансової та господарською діяльністю аптеки.
  • Пошук приміщень. Оцінка конкурентного середовища локального ринку, оцінка націнки на локальному ринку, рішення асортиментної політики аптеки, підготовка шаблону замовлення товару на нову аптеку. Планування обладнання аптеки. Контроль проведення ремонтних робіт. Підбір, організація навчання нового персоналу, атестація. Запуск аптек.
  • Розробка стандартів. Доведення роботи аптек до стандартів компанії. Організація зберігання товару в аптеці згідно законодавства. Фармопіка. Фармпорядок. Ліцензування. Отримання дозвільних для роботи документів.
  • Організація взаємодії зовнішніх служб компанії з аптеками.
  • Проведення вибіркових та загальних інвентаризацій товарних залишків.
  • Аналіз і оцінка діяльності кожної окремо взятої аптеки, кожного співробітника.
  • Підготовка та навчання регіонального керівника. Відкриття 5 аптек.

Комерційний директор

ТОВ «Мед-сервіс» - роздрібная фармація

Послуги для населення - інше

3 роки

07.2011 - 07.2014

Здійснення управління 12 підрозділами у ввіреному регіоні. Загальне керівництво фінансової та господарською діяльністю аптеки. Планування. Відкриття аптек (пошук приміщень, подання на затвердження, аналіз ринку) ліцензування. / Запуск аптек, організація роботи, функціонування та контроль фінансових показників аптек. / Підбір та навчання персоналу. / Проведення інвентаризацій. / Розробка маркетингових програм. / Проходження перевірок контролюючими органами.

Комерційний директор

ТРК «Панорама Плаза». Комерційна нерухомість

Нерухомість та Девелопмент

1 рік 2 місяці

05.2010 - 07.2011

  • Організація роботи Торгово-розважального комплексу. Пошук клієнтів на торгові площі. Робота з орендарями. Договірна робота.
  • Господарська діяльність торгового комплексу. Підбір персоналу.
  • Проведення маркетингових заходів для підвищення привабливості та відвідуваності торгового комплексу. Розробка і проведення рекламних компаній. Аналітика реклами. Організація і проведення розіграшу серед клієнтів торгового комплексу.

Директор філії

ТОВ «БаДМ» в м. Миколаєві - оптова торгівля медикаментами (Миколаївська та Херсонська обл.)

Фармацевтика

10 місяців

09.2008 - 07.2009

  • Відкриття регіонального складу в м. Миколаєві з «нуля».
  • Пошук приміщень (під офіс і склад). Реєстрація та оформлення документів на відкриття складу. Організація ремонтних робіт. Ведення об'єкта до здачі в експлуатацію.
  • Паспортизація та реєстрація складських приміщень, ліцензування.
  • Підбір персоналу. Організація роботи торгового, транспортного, експедиційного і складського відділів (штату понад 140 осіб і більше). Розробка посадових інструкцій і бізнес процесів.
  • Планування, виконання та контроль фінансово-економічних показників роботи філії (бюджет) на рік, на квартал, помісячно. Аналіз ринку, аналіз конкурентного середовища. Класифікація клієнткою бази. Ведення переговорів з клієнтами та постачальниками.
  • Розробка індивідуальних пропозицій для Віп-клієнтів. Ведення переговорів.
  • Аналіз стану залишків на складі, складання замовлень для наповнення складу відповідно до встановлених планів, сезоном і продажами. Робота з базами даних - зведення, аналіз.
  • Організація роботи складу: зберігання, відпуск та належний обліку матеріальних цінностей, контроль за дотриманням санітарних норм і норм зберігання медикаментів згідно нормативно-правової бази і т.д.
  • Організація взаємодії всіх структурних підрозділів головного підприємства і регіонального підрозділу. Представлення інтересів фірми в державних структурах і перевіряючими організаціями.

Регіональний керівник структурного підрозділу (оптовая фармація)

ТОВ «Протек-фарма» - регіональний склад м Івано-Франківську

Фармацевтика

3 роки 11 місяців

10.2004 - 09.2008

Керівництво регіональним підрозділом (склад, торговий відділ, транспортний відділ) оптової фармацевтичної компанії. Регіони обслуговування: Закарпатська, Чернівецька, Тернопільська, Львівська та Івано-Франківська обл. Клієнти - оптові та роздрібні підприємства, аптеки, СПД - мають ліцензію на торгівлю роздрібну та оптову медичними препаратами.

Начальник відділу продажу

ТОВ "Екстім" м. Івано-Франківськ.

Будівництво

5 місяців

05.2004 - 10.2004

Організація роботи торгового відділу. Взаємодія з проектними організаціями. Оформлення договірної документації з клієнтами, орендодавцями, замовниками і т.п. Ведення розрахунків з клієнтами. Аналіз ринку нерухомості

Регіональний директор

ТОВ «ВВС - Лтд» - оптовая фармація

Фармацевтика

6 років 5 місяців

06.1997 - 11.2003

Управління регіональними структурними підрозділами в містах Харків, Хмельницький, Рівне, Луцьк, Одеса, Миколаїв, Івано-Франківськ, Донецьк. Координація, планування, контроль ФЕП, аналіз діяльності філій, оцінка роботи керівного складу, підбір персоналу, що управляє.

Ключова інформація

Маю позитивний досвід відкриття філіалу «з нуля», регіонального складу, торгового відділу, магазину, аптеку. Крізіс менеджер. Швидко навчаюсь. Впевнений і досвідчений користувач ПК (зведені таблиці, презентації, аналіз баз даних і т.п.).

Навчалась в 1 закладі

Івано-Франківський державний технічний університет нафти і газу.

Технологія машинобудування. Інженер.

Івано-Франківськ, 1995

Курси, тренінги, сертифікати

Команда і HR

Київ, 2016

Тетяна Олександрівна

Регіональний керівник, менеджер з розвитку, виконавчий директор, територіальний менеджер

Івано-Франківськ

50 000 грн.

51 рік

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 2 дні тому