Працював в 8 компаніях   25 років 1 місяць

Будівництво, Промисловість та Виробництво, Інше, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт, Державний сектор, Реклама та PR-послуги

Аудитор

ІНТЕРГАЛ-БУД, ТОВ

Будівництво

4 місяці

01.2024 - до теперішнього часу

Організація і супроводження аудиторських перевірок по групі компаній

Контроль за видатками і забезпечення ефективного використання ресурсів групи компаній, виявлення порогових та підозрілих фінансових операцій (діяльності)

Аудит бізнес процесів групи компаній мінімізація та запобігання фінансових та матеріальних втрат

Перевірка дотримання вимог внутрішніх регламентів (compliance)

Проведення службових розслідувань

Представлення керівництву результатів, рекомендацій та висновків аудитів та інших операційних проектів, моніторинг виконання

Організація комплексних заходів, направлених на виявлення ризиків, усунення або контролінг у разі неможливості їх усунення

Розробка, впровадження заходів та процедур для запобігання і мінімізації ризиків шахрайства, репутаційних ризиків для бізнесу

Участь в розробці внутрішніх положень та інструкцій щодо посилення ефективності контролю.

Участь у проведенні внутрішніх аудитів і контрольних перевірок, формування і аналіз підсумкових звітів, проведення моніторингу виконання рекомендацій

Контроль процесу проведення тендерів та закупівель на підприємстві

Здійснення регулярних контрольних процедур та підготовка управлінської звітності за їх результатами

Аналіз системи внутрішнього контролю та ефективності побудови бізнес-процесів на предмет відповідності внутрішнім стандартам підприємства та законодавству України

Консультація співробітників підприємства у питаннях управління ризиками, контролю, корпоративного управління

Забезпечення своєчасного надання інформації щодо виявлення недоліків системи управління ризиками, контролю та корпоративного управління.

Надання незалежної, об'єктивної інформації за результатами виконаних аудитів/перевірок, надання пропозицій, спрямованих на підвищення вартості бізнесу та удосконалення перевірених процесів Компанії

Взаємодія з контролюючими органами, зовнішніми аудиторами.

Ревізор

ТОВ "Клуб сиру" (ТМ КОМО)

Промисловість та Виробництво

5 місяців

07.2023 - 12.2023

Створення системи контролінгу, впровадження Міжнародних стандартів аудиту в Компанії, перевірка усіх підрозділів та напрямків діяльності компанії, оцінка результативності впроваджених управлінських рішень, контроль усіх господарських та бізнес процесів кломпанії. Оцінка якості внутрішнього контролю, виявлення зон неефективної роботи; Формування звітів на основі проведення аудиторських процедур; Формування пропозицій та рекомендацій направлених на посилення системи внутрішнього контроля; Розробка та опис бізнес-процесів та регламентів;Моніторинг та перевірка виконання рекомендацій згідно аудиторських перевірок бізнес-процесів та діяльності компанії;Участь у проведенні інвентаризації;Контроль проведення фінансово-господарських операцій, внутрішніх положень і стандартів.

ревізор Наглядової ради

ТОВ ГПІ-5

Інше

2 роки 2 місяці

03.2021 - 05.2023

Побудова системи контролінгу багатопрофільного холдингу (нерухомість, готельний бізнес, банківська діяльність, експорт, розважальні заклади, ресторанний бізнес). Проведення внутрішнього аудиту, системний аналіз усіх комунікативних та фінансово-господарських процесів холдингу. Постійний аудит фінансової діяльності обєктів, напрямків, галузей; контроль фінансових показників, підготовка аналітичних звітів, надання пропозицій власнику щодо "слабких" місць, оптимізації витрат, максимілізації прибутку.

Директор

Приватний підприємець

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

9 років 1 місяць

06.2012 - 07.2021

Організація закупок і продаж, створення клієнтської бази "з нуля", ведення управлінського обліку, управління персоналом. Постійний моніторинг ринку тотожних продуктів, його системний аналіз.

Надання полсуг у сфері контролінгу: побудова системи контролю в компаніях "з нуля", вдосконалення існуючих систем контролю, пошук "вузьких" місць в діяльності, оптимізація фінансово-господарських процесів, проведення ревізій, аудиторських перевірок обєктів, напрямків, фінансово-господарських ситуацій.

Перший заступник директора - Комерційний директор

Вудпак, ТОВ

Промисловість та Виробництво

4 роки 2 місяці

04.2015 - 06.2019

  • організація, планування, бюджетування роботи підприємства;
  • побудова комерційної політики підприємства.
  • контроль фінансово-господарської діяльності, побудова системи контролінгу "з нуля", впровадження методів та механізмів контролю в управлінні, фінансах, виробництві.
  • організація та контроль за постачанням та збутом.
  • управління персоналом - 107 осіб.
  • робота з великими обсягами даних.
  • проведення переговорів з постачальниками та покупцями, в т.ч. з іноземними.

Директор

МПП Ретро

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

11 місяців

09.2013 - 08.2014

Повна організація работи підприємства, побудова систем: закупівель та продажів, економічної безпеки, контролю за всіма ланками діяльності підприємства, робота з велими масивами даних, аналіз ринку та великого обсягу вхідної інформації, аналіз та систематизація даних.

начальник відділення

ВПМ Новоград-Волинської ОДПІ

Державний сектор

12 років 7 місяців

09.1999 - 04.2012

Організація роботи оперативного підрозділу, підбір персоналу, постійний аналіз фінансо-господарської діяльності субєктів господарювання для виявлення злочинів та правопорушень у сфері економіки (ухилення від сплати податків, незаконне відшкодування ПДВ з бюджету, підробка документів), робота з великими масивами даних.

регіональний представник

ЗАТ "Агенство Інформкон"

Реклама та PR-послуги

4 місяці

08.1998 - 12.1998

Створення клієнтської бази "з нуля", просування нового продукту на ринок, повноцінне виконання обовязків керівника регіонального представництва, робота з великими масивами даних, системний аналіз ринку регіону для впровадження нестандартних механізмів продажу.

Ключова інформація

  • Знання порядку здійснення внутрішнього аудиту відповідно до міжнародних стандартів професійної практики внутрішнього аудиту. Знання нормативно-правових актів, що стосуються питань організації внутрішнього аудиту. Досвід ведення переговорів, вирішення комплексних проблем, прийняття обгрунтованих рішень, узагальненні статистичних даних, виявленні тенденцій, впорядкуванні процесів, контроль ефективного виконання проектів, аналіз і діагностика проблем, дослідження та аналіз даних. Проведення оцінки ефективності системи внутрішнього контролю, оцінки ризиків шахрайства та зловживань, інших ризиків виявлених порушень, її відповідність вимогам внутрішніх документів, якості виконання обов’язків, покладених на працівників структурних підрозділів. Проводення аудиторських перевірок фактичної наявності цінностей, конфлікту інтересів, порушення кодексу етики, фальсифікації фінансової звітності, нецільового використання активів, перевищення повноважень, порушення процедур компанії, використання інсайдерської інформації, надання необґрунтованих переваг при прийнятті рішень. Проведення перевірки діяльності служби комплаєнсу, закупівель, управління ризиками, проектами, правильності ведення та достовірності бухгалтерського обліку, своєчасності і повноти відображення в обліку фінансових операцій, виконання зобов’язань відповідно до чинного законодавства, перевірки процесів казначейства, інвестиційної діяльності. Підготовка висновків та пропозицій, складання аудиторських звітів, з метою максимального зниження ризиків Компанії у досягненні встановлених цілей. Організація бізнесу з нуля, побудова системи контролю та економічної безпеки "з нуля", управління персоналом, організація та контроль фінансово господарської діяльності об'єкта, бюджетування, ревізія, аудит усіх комунікативних та фінансово-господарських процесів. Впевнений користувач 1С та Еxcel (функції, формули, зведені таблиці), Google таблиць, навики підготовки презентацій в Power Point. Вміння візуалізувати, формулювати, концептуалізувати і вирішувати проблемні ситуації, приймати розумні рішення з врахуванням наявної інформації. Здатність відбирати і оперувати актуальною і правильною інформацією, працювати з джерелами інформації, робити обгрунтовані висновки.

Навчався в 1 закладі

Тернопільська академія народного господарства

інститут фінансів

Тернопіль, 2000

Володіє мовами

Англійська

середній

Російська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

Підприємництво

Новоград-Волынский, 2014

Дані курси були цікаві для досвідченого податківця, який став новим підприємцем. Було по новому оцінено деякі аспекти підприємництва ("з іншого боку"). Доповнено деякі пробіли в знаннях.

Додаткова інформація

Комп'ютерні навички

Впевнений користувач MS Office (Word, Excel, Power Point), Google таблиці, досвід роботи з великими базами даних, їх розробка та удосконалення, впевене користування функціями та зведеними таблицями в Excel.

Водійське посвідчення

Права категорії А,Б,С,Д Досвід керування автомобілем 26 років. Наявність власного авто.

Військова служба

Строкова служба у ЗСУ 200-2001

Учасник бойових дій на Сході України 2014-2015рр

Особисті якості

Математичні здібності, уважність до деталей, вміння систематизувати інформацію, грамотна усна і письмова мова, неконфліктність, добре розвинуті комунікативні та організаторські здібності, знання управлінського обліку, порядність, цілеспрямованість, відповідальність, наполегливість, аналітичний склад розуму, вміння доводити почате до кінця, працелюбність та постійне бажання навчатися та вдосконалювати свої знання, вміння і навики.

Захоплення та інтереси

Археологія, риболовля, спорт, історія, психологія, туризм, генеалогія.

Ігор

Внутрішній аудитор, Аналітик, ревізор

Київ

44 роки

Працює, але відкритий для пропозицій

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 1 годину тому