Працювала в 5 компаніях   9 років 8 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

повар холодного процесса

Ресторан Flame

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

6 років 9 місяців

10.2017 - до теперішнього часу

Поява на робочому місці суворо у відведений час, підготовка місця до роботи, виконання запропонованої рецептури, дотримання принципів товарного сусідства, сортування зелених трав, плодів, видалення дефектних і пошкоджених продуктів, відпустка готових холодних страв за чеками, підтримання порядку, приготування напівфабрикатів, рецептури та технологію приготування страв!
Так само чистоплотність і охайність,дисциплінованість (і самодисципліна в першу чергу),готовність і вміння працювати у зв'язці з іншими людьми,витривалість,швидкість, комунікація!
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Бажання вчитися і пізнавати більще !
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку

Повар холодного процесса

Мясо есть и рыба тоже

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 7 місяців

06.2016 - 01.2018

Особисте приготування страв; Контроль дотримання рецептур та технології приготування страв; Контроль якості приготовлених страв; Проведення інвентаризації залишків продукції.
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Адаптація до нових умов роботи
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів

повар холодного цеха

Insalato

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік

12.2015 - 12.2016

Кухар холодного процесу, приготування за тими картами, подача страв відповідно до тих карт, дотримання чистоти та порядку на кухні! Допомога на кухні під час запари
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Дотримання корпоративної культури та цінностей

повар холодного цеха

Мозги бар

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 місяці

03.2016 - 06.2016

Особисте приготування страв;
Облік та калькуляція страв;
Контроль та якість приготованих страв.
Проведення інвентаризації залишків продукції. Старша зміни !
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Дотримання корпоративної культури та цінностей

повар холодного цеха

Борщ -кафе

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

11 місяців

07.2014 - 06.2015

Особисте приготування страв;
Облік та калькуляція страв;
Контролює якість приготованих страв.
Проведення інвентаризації залишків продукції.
знання технологічного обладнання та процесів приготування страв

Ключова інформація

Навчалась в 1 закладі

Вище комерційне училище Київського національного торговельно-економічного університету

кухар

Київ, 2013

Курси, тренінги, сертифікати

Cookeryschool

Київ, 2024

Приготування соусів

ukrainian.gastro.show

Київ, 2024

Знання української кухні , страв наших предків , знайомств з відомими шеф кухарями

Наталья

Повар холодного процесса

Вишневе

24 000 грн.

28 років

повна зайнятість

Оновлено 2 дні тому