Працювала в 5 компаніях 9 років 8 місяців
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
повар холодного процесса
Ресторан Flame
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
6 років 9 місяців
10.2017 - до теперішнього часу
Так само чистоплотність і охайність,дисциплінованість (і самодисципліна в першу чергу),готовність і вміння працювати у зв'язці з іншими людьми,витривалість,швидкість, комунікація!
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Бажання вчитися і пізнавати більще !
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
Повар холодного процесса
Мясо есть и рыба тоже
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 7 місяців
06.2016 - 01.2018
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Адаптація до нових умов роботи
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
повар холодного цеха
Insalato
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік
12.2015 - 12.2016
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
повар холодного цеха
Мозги бар
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 місяці
03.2016 - 06.2016
Облік та калькуляція страв;
Контроль та якість приготованих страв.
Проведення інвентаризації залишків продукції. Старша зміни !
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
повар холодного цеха
Борщ -кафе
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
11 місяців
07.2014 - 06.2015
Облік та калькуляція страв;
Контролює якість приготованих страв.
Проведення інвентаризації залишків продукції.
знання технологічного обладнання та процесів приготування страв
Ключова інформація
Навчалась в 1 закладі
Вище комерційне училище Київського національного торговельно-економічного університету
кухар
Київ, 2013
Курси, тренінги, сертифікати
Cookeryschool
Приготування соусів
ukrainian.gastro.show
Знання української кухні , страв наших предків , знайомств з відомими шеф кухарями
Наталья
Наталья
Повар холодного процесса
![](https://cv-photos-original.rabota.ua/cdn-cgi/image/w=110/581d1bca-9b6d-4a2c-b3ea-9389451fb845.jpg)
Вишневе
повна зайнятість
Оновлено 2 дні тому