Працювала в 2 компаніях   34 роки 1 місяць

Освіта, Медіа / ЗМІ

Канд философских наук, доцент

МИГП ; ІСНіС ; НУХТ ; НМАПО ім. П. Л. Шупика

Освіта

34 роки

09.1990 - до теперішнього часу

редактор

Аналітичний щотижневик

Медіа / ЗМІ

8 років 10 місяців

02.2000 - 12.2008

Протягом 8 років працювала завідувачем відділу культури та випускаючим редавктором аналітичних щотижневиків «Самостійна Україна», «Подробности», «Контраст».

Віце-президент АФМ (Асоціація Філософського Мистецства)

Автор 7 книжок, серед яких підручник «Історія філософії: проблема людини», рекомендований МОН, що витримав 4 перевидання, а також інтелектуальна біографія Лу Саломе, що потрапила у шорт-лист премії 2012 у номінації «Другая литература».

Регулярно виступаю в якості запрошеного експерта на ТБ в програмах «Свобода думки», «Мистецтво життя», «Час сови» та на радіо-ера-ФМ («Философские диалоги», «Личность и судьба»).

Ключова інформація

Стаж викладацької роботи в ВНЗ та коледжах - понад 29 років.

Захистила кандидатську дисертацію, присвячену ролі міфа в історії людства. Видала серію статей про міфи ( в т.ч. в новій 4-х-томній Українській Філософській Енциклопедії), переклади з англійської та дві книги з цієї теми ( в т.ч. «Міфоаналіз». К., ВІПОЛ,1999). Викладаю спецкурси та факультативи, присвячені міфам різних культур та епох, а також міфу в житті сучасної людини.

На даний момент докторант сектору філософської антропології Інституту Філософії НАНУ ім Г. Сковороди.

Докторська присвячена феномену шляхетності в людському бутті.

Маю досвід роботи на посаді завідувача кафедри міжнародних відносин Інститута міжнародних відносин ім. Авероеса (два роки).

Протягом 8 років працювала завідувачем відділу культури та випускаючим редавктором аналітичних щотижневиків «Самостійна Україна», «Подробности», «Контраст».

Маю досвід психоаналітичного консультування (понад 23 роки). Працювала психологом в приватній компанії «Біонт». Виступаю експертом з історії розвитку психоаналіза. Перекладала праці Фрейда, Юнга, Лу Саломе, Вейнінгера та багатьох інших. Готую до друку книгу про засновника психоаналізу у видавництві «МІГП».

Навчалась в 1 закладі

КДУ ім Т.Г.Шевченко

Філософський факультет, диплом з відзнакою

Киев, 1990

Володіє мовами

Англійська

поглиблений

Курси, тренінги, сертифікати

Психоанализ

Ижевск, 2015

Получила усовершенствование по программе "История психоанализа" - "Фрейд и последователи: забытые судьбы и открытия" в объеме 32 часов (2 ECTS)

Психоанализ

Киев, 2013

Сертификат учасника международной летней школы "Золото и медь психоанализа". Повышение квалификации в области психоанализа в объеме 25 ак. часов

Лариса

Преподаватель культурологии, философии, психологии, логики, истории культуры,

Київ

56 років

Працює, але відкритий для пропозицій

повна зайнятість

Оновлено 1 тиждень тому