Працював в 5 компаніях   22 роки 10 місяців

Промисловість та Виробництво, Транспорт та Логістика, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

директор

ТОВ "МОНТАЖЕНЕРГОБУД"

Промисловість та Виробництво

5 років 1 місяць

04.2019 - до теперішнього часу

  • Управління персоналом
  • Адміністрування
  • Інструктажі з безпеки
  • Контроль виробництва
  • Прийом робітників
  • Заключнення угод
  • Постановка задач підлеглим та контроль за виконанням.

Керівник підприємства

ФЛП Щербак М. С.

Транспорт та Логістика

15 років 10 місяців

07.2008 - до теперішнього часу

Розвиток дістрібуційної компанії, транспортні перевезення. Досвід більше 10 років.

бренд менеджер, керівник напрямку "РТВ"

ООО Алкония

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

5 місяців

07.2014 - 12.2014

Збудував нове направлення по збуту рукавів РТІ пароніту для винзаводів Криму, АЗС та місцевих виробництв, але Крим був тимчасово окупований рф, тому поїхав звідти.

головний механік

ООО НПП Крамтехцентр

Промисловість та Виробництво

4 роки

10.2004 - 10.2008

Забезпечення безперебійної роботи виробничих ліній, організація своєчасного технічного обслуговування, ремонту та модернізації устаткування, планування та контроль ремонтних робіт, ППР, організація пошуку, демонтажу , доставки, монтажу, ремонту і запуску в експлуатацію необхідного обладнання. Запустили ще 2 нових виробничих цеху.
Далі все своє обладнання запустили, виробничі потужності з ремонту залишились. Тому почали виконувати роботи з капітального ремонту устаткування механічних майстерень замовників. Серед замовників були Добропілля вугілля, краснодон вугілля та ще декілька горнодобуваючих підприємств, шахт та цоф.

Інженер механік

ТОВ НВП "Крамтехцентр"

Промисловість та Виробництво

3 роки 2 місяці

08.2001 - 10.2004

Підтримка обладнання в робочому стані, плановий та аварійний ремонт обладнання, капітальний ремонт металообробних верстатів, пресів гідравлічних та кривошипних, планування ремонтів, поставок запчастин, создав на підприємстві ремонтну службу, якої не існувало до мого приходу. Був в зв'язку з розширенням виробництва переведений Головним механіком.

Ключова інформація

Бездоганна чесність. Відповідальність, легко навченість, ерудиція. Здатність правильно тлумачити обстановку і впливати на неї, інтуїтивно вловлювати те, чого хочуть і чого потребують інші люди, впізнавати їх сильні і слабкі сторони, не піддаватися стресу і бути привабливим, грамотність. Легко зближаюся з людьми. Здатний швидко приймати рішення у критичній ситуації. Досвід керівництва людьми (до 50 осіб). Впевнений користувач комп'ютера, word, excel, internet. Грамотна мова та бездоганний правопис (російська та українська). Англійська - читаю технічні тексти, але мало розмовного досвіду. рівень близький до середнього . Робота на виробництвах привчила до дисципліни та жорстких термінів, підприємництво навчило економіки та діловодства. У критичній ситуації спочатку швидко вирішуємо, що робити, а вже потім розбираємо польоти, "хто винен". Легко вирішую будь-які технічні питання. є посвідчення про навчання та атестації за програмами: судини під тиском, правила по вантажопідйомним механізмам, 5 група електробезпеки (до 1000в і вище), за загальними правилами техніки безпеки та з пожежної безпеки

Навчався в 2 закладах

Донбаська державна машинобудівна академія

інженерно-економічний факультет, технологія машинобудування

Краматорськ, 1999

Краматорський машинобудівний коледж-технікум

механічний фак-т, молодший спеціаліст з підвищеною фундаментальною підготовкою та кваліфікацією

Краматорськ, 1996

Володіє мовами

Російська

рідна

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

сертифікат про вільне володіння державною мовою

Додаткова інформація

про мене

З особистих якостей відзначу надмірно розвинене почуття справедливості, здатність правильно тлумачити обстановку і впливати на неї, інтуїтивно вловлювати те, чого хочуть і чого потребують інші люди, знати їх сильні і слабкі сторони, не піддаватися стресу і бути привабливим, чесність, відкритість. Легко зближуюсь з потрібними людьми, відповідальність та ерудиція допомагають розвиватися у всіх напрямках. Неконфліктна людина, що іноді заважає виявити жорсткість. Після виробництва, ремонтів та торгівлі хотів би вкласти свій досвід та вміння у розвиток регіону. Рідна мова російська та українська без помилок, англійська розмовна слабенька, при необхідності підтягнемо, адже маю навчальність... У вільний час займаюсь радіоелектронікой, зв'язком та іншою творчістю.

Максим

Інженер механік, головний механік.

Вінниця

25 000 $

47 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 2 дні тому