Працювала в 8 компаніях   8 років 9 місяців

Архітектурні та дизайнерські бюро, IT - консалтинг / Послуги / Виробництво устаткування, Будівництво, Промисловість та Виробництво, Освіта, Транспорт та Логістика, Державний сектор

Business Development Manager

Adwoods Design Inc

Архітектурні та дизайнерські бюро

1 рік

06.2023 - до теперішнього часу

Business Development Specialist

Crunch

IT - консалтинг / Послуги / Виробництво устаткування

1 рік 11 місяців

07.2021 - 06.2023

Пошук потенційних клієнтів: оцінка та оцінка потенційних можливостей для бізнесу шляхом встановлення контакту, розуміння їхніх потреб та оцінки їхнього інтересу до пропозицій організації. • Налагодження стосунків: розвиток і підтримка стосунків із потенційними клієнтами шляхом ефективного спілкування та послідовного спостереження. Це передбачає керування базою даних потенційних клієнтів, взаємодію з потенційними клієнтами для розуміння їхніх вимог і встановлення стосунків. • Управління плинністю продажів: нагляд за конвеєром продажів для забезпечення безперебійного просування потенційних клієнтів від початкових етапів до закриття угоди. Це включає відстеження потенційних клієнтів, оновлення системи CRM і співпрацю з відділом продажів, щоб направляти потенційних клієнтів на різні етапи процесу продажу. • Звітність та аналіз: моніторинг та оцінка ключових показників ефективності (KPI) для оцінки ефективності діяльності з генерування потенційних клієнтів. Це включає в себе аналіз коефіцієнтів конверсії, якості потенційних клієнтів і отриманого доходу, а також надання регулярних звітів і інформації керівництву. • Постійне навчання: бути в курсі галузевих тенденцій, динаміки ринку та нових стратегій залучення потенційних клієнтів. Активна участь у галузевих заходах, навчальних програмах і постійне вдосконалення знань і навичок у створенні потенційних клієнтів і розвитку бізнесу. Консалтинг/Послуги/Виробництво обладнання

Fleet manager

Cengiz

Будівництво

11 місяців

05.2015 - 04.2016

GPS моніторинг роботи автодорожньої техніки Введення, завантаження даних у 1С. Управління автотранспортом. Контролює коректність введення інформації диспетчерами на дільницях. Аналіз простоїв. Перевірка дорожніх, ремонтних листів у програмі на достовірність та повноту інформації (маршрути, пункти відправлення, контрагенти, витрата палива, пробіги). Звіряння дорожніх листів із щоденними зведеннями. Звіряє дорожні, ремонтні листи з показниками GPS навігації. Перевірка відповідності даних у табелі обліку робочого часу з даними у колійних та ремонтних листах, з'ясування причин розбіжності та їх усунення. Контролює надання всіх дорожніх листів. Підготовка щоденної та щомісячної звітності (з виконаної роботи, перевезення матеріалів, витрати та заправки палива, стоянок).

Certification manager

ТОО КазЦКУБ «Нитрохим»

Промисловість та Виробництво

6 місяців

08.2014 - 02.2015

Координація процесу отримання дозволів, ліцензій для імпорту вибухових речовин та проведення погоджень із державними інститутами. Робота з документацією з метою отримання дозволів, ліцензій, сертифікатів та погоджень на ведення виробничої та комерційної діяльності. Надання допомоги у супроводі та моніторингу планових та позапланових перевірок з боку державних контролюючих органів. Здійснення підготовки документації, кореспонденції, договорів та запитів для державних організацій. Формування та оновлення архівів дозвільної документації компанії.

Assistant Rector of the University

АРГУ им. Жубанова

Освіта

8 місяців

09.2013 - 05.2014

Планування та підготовка зустрічей та прийому відвідувачів. Робота з документами: одержання; визначення ваги; підготовка; оформлення; розсилання; зберігання; систематизація; переклад офіційних листів та документів з казахської на російську та з російської на казахську. Планування та підготовка прийому відвідувачів. Допомога в плануванні робочого графіка ректора, замовлення готелів та авіаквитків. Участь у підготовці ділових переговорів.

System Administrator

ТОО «ТехЛокСервис»

Транспорт та Логістика

5 місяців

07.2012 - 12.2012

Офис-менеджер

Корпорация «Мидас»

Будівництво

6 місяців

10.2011 - 04.2012

Делопроизводитель

Налоговое управление РК по Шалкарскому району

Державний сектор

2 роки

10.2008 - 10.2010

Ключова інформація

Переклади будь-якої тематики англійська-російська-казахська. Навички роботи із системами GPS моніторингу Fort monitor та Wialon (понад 400 транспортних засобів). Введення даних GPS в програму 1С. Навички роботи із сертифікацією імпортованих матеріалів.

Навчалась в 2 закладах

Университет им.Баишева

Информационные технологии, техник-

Актобе, Казахстан, 2012

Актюбинский Политехнический колледж

Автоматизированные системы управления, техник-программист

Актобе , 2008

Володіє мовами

Англійська

вище середнього

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Казахська

рідна

Російська

вільно

Українська

поглиблений

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

Английский язык

Другие страны, 2013

London English Academy, KL, Malaysia Обучение английскому языку, 3 месяца, уровень pre-intermediate 

Додаткова інформація

Компьютерные навыки

Microsoft Office, 1С, Fort Monitor, Wialon, Photoshop. Портал электронных закупок Самрук Казына. Реестр закупок Надлок. Государственные порталы по лицензированию. Портал онлайн подачи налоговой отчетности.

Freelance

С 2016 года зарегистрирована на платформах для фрилансеров, на счету несколько проектов.

Переводы сайтов, документации, рекламы. (английский, казахский, русский)

Совместный проект с дорожно-строительной компанией на мониторинг и выведение данных реальных моточасов наемной спецтехники. (июнь-август 2021 года)

Ардак

Business Development Lead

Київ

35 років

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 2 місяці тому