Працювала в 3 компаніях   12 років 10 місяців

Інше, Телекомунікації / Зв'язок

Бухгалтер

ТОВ "М-Кино"

Інше

7 років 2 місяці

07.2017 - до теперішнього часу

Проведення платежів через систему клиент-банк (біля 300-400 платежів в день, 5 юр.осіб, у кажного по 3-5 різних банків).Створення платіжних доручень,проведення платежів, рознесення банківських виписок в програмі 1С. Імпорт банківських виписок із системы клієнт-банк в 1С (день в день).Експорт платіжних доручень в клієнт- банк из програми 1С). Контроль над своєчасним проведенням банком платежів.

Валютні платежі ,купівля- продаж валюти , відображення операцій в 1С.

Оплата зарплатних відомостей ведомостей , 60-70 штук.два рази на місяць+ щоденні міжрозрахункові виплати .

Виконання інших обов'язків пов'язаних з цією ділянкою роботи : надання платіжок на запити співробітників,комунікації з банками по поточних питаннях, отримання необхідних довідок,контроль своєчасності продовження ключів ,сертифікатів тощо.

Щоденний звіт залишків грошових коштів на банківських рахунках. Великий досвід роботи у філіальній системі та на великих підприємствах.

Бухгалтер

Kyivstar / Киевстар

Телекомунікації / Зв'язок

7 місяців

12.2016 - 07.2017

Проведення платіжних доручень через систему клієнт банк, рознесення банківської виписки. Контроль своєчасних розрахунків з контрагентами згідно договорів та графіку оплат. Проведення актів виконаних робіт та актів взаємозвірки з контрагентами. Нарахування та проведення в обліку відсотків по депозитним договорам. Контроль за своєчасним повернення депозитних грошових коштів.
Нарахування та відображення в обліку % за позиками.

Бухгалтер

ПРАТ"Укртелеком"

Телекомунікації / Зв'язок

4 роки 11 місяців

12.2011 - 11.2016

Банківські операції : створення і відправка платіжних доручень, завантаження банківської виписки в програму 1С і Парус.(Великі обсяги) Валютні платежі. Звіт про залишок коштів на рахунках підприємства.Контроль терміну дії сертифікату ключів. Відкриття і закриття рахунків,отримання довідок,необхідні комунікації з банками . Ведення зарплатного проекту, перерахування заробітної плати працівникам підприємства.Оформлення і отримання зарплатних карток співробітникам.Ведення всіх касових операції: отримання готівки по чековій книжці, прибуткові і видаткові касові ордери, касова книга, здача готівки в банк та інше. Розрахунки з підзвітним особами. Ведення обліку реалізації товарів на комісії.

Навчалась в 1 закладі

Київський енергетичний технікум

Бухгалтерський облік та аудит

Київ, 2000

Володіє мовами

Англійська

базовий

Німецька

базовий

Aліна

Бухгалтер на банк клієнт

Київ

47 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 10 годин тому