Працювала в 4 компаніях   15 років 11 місяців

Транспорт та Логістика, Енергетика та Енергоносії

Фахівець з обслуговування фізичних та юридичних осіб

Нова Пошта

Транспорт та Логістика

10 місяців

11.2023 - до теперішнього часу

Робота в програмах CRM, AWIS, Cisco, Wiki, Servis desk... Консультування клієнтів по різним питанням роботи компанії по телефонії. Допомога в вирішенні проблем клієнта. Відслідковування посилок, оформлення різних додаткових послуг, допомога в навігації по сайту компанії та інше.

фахівець з обслуговування фізичних та юридичних осіб

Нова пошта

Транспорт та Логістика

10 місяців

11.2023 - до теперішнього часу

Экономист 2 категории

НЕК Укренерго, ДП

Енергетика та Енергоносії

10 місяців

08.2016 - 06.2017

Ведення автоматизованої інформаційно-комунікаційних системи бюджетного управління в частині модуля "облік платежів"; підготовка щоденної та накопичувальної за відповідні періоди звітної інформації щодо використання фінансового плану по підприємству в цілому та по службах; веденням щоденних оперативних довідок про надходження і використання грошових коштів; підготовка реєстру платежів, руху грошових коштів та розшифрування статей руху грошових коштів; підготовка фінансового звіту; підготовка до бухгалтерії реєстрів на оплату платежів; аналіз використання коштів...

Экономист по труду

НЕК Укренерго, ДП

Енергетика та Енергоносії

14 років

07.2002 - 07.2016

Ведення обліку показників з праці та складання статистичної звітності за формами держкомстату України; організація проведення атестації робочих місць за умовами праці; розрахунок нормативної, облікової та середньооблікової чисельності; складання наказів по преміювання, про встановлення доплат і надбавок, інших наказів стосовно виплат по персоналу; складання графіків роботи персоналу з підсумкованим обліком робочого часу і здійснення контролю за їх виконанням, щодо недопущення понадпланового використання робочого часу за обліковий період; розробка кошторисів до договорів на роботи (послуги); перевірка правильності оформлення листків непрацездатності; виконання функцій з планування, аналізу; тощо.

Навчалась в 1 закладі

Эвропейский университет

Финансы, специалист по финансам

Полтава, 2006

Елена Леонидовна

Экономист

Полтава

20 000 грн.

42 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 1 годину тому