Працював в 7 компаніях 13 років 3 місяці
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Охорона та Безпека
Директор філії
ТОВ "МОНОПІЦА"
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 6 місяців
01.2022 - 07.2023
В обовязки входить: Контроль виконання фінансових показників обєктами. Планування бюджету. Контроль всіх витратних сторін. Робота з програмами 1С, Jetti, K2, Power BI. Планування робочого графіка персоналу. Підбір персоналу. Оформлення. Ведення фінансової звітності. Проведення інвентаризацій. Контроль дотримання працівниками правил і норм охорони праці і техніки безпеки, санітарних вимог і правил особистої гігієни, виробничої і трудової дисципліни, правил внутрішнього трудового розпорядку. Контроль за раціональним використанням матеріальних, фінансових і трудових ресурсів, оцінку результатів виробничої діяльності і якості обслуговування клієнтів.
Займався пошуком та відкриттям нових обєктів.
Менеджер зміни
Пузата Хата
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 місяці
09.2021 - 12.2021
В обовязки входить: Контроль якості продукції: замовлення продукції, контроль зберігання продукції у складських приміщеннях та контроль процесів приготування страв. .Контроль дотримання працівниками правил і норм охорони праці і техніки безпеки, санітарних вимог і правил особистої гігієни, виробничої і трудової дисципліни, правил внутрішнього трудового розпорядку. Контроль за раціональним використанням матеріальних, фінансових і трудових ресурсів.Ведення фінансової звітності в системі.Закриття фінансового дня. Інвентаризація.
Управляючий рестораном
Піцерія Pizza King
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки 9 місяців
09.2018 - 06.2021
В обовязки входить:Планування бюджету на місяць. Аналіз виконання плану. Контроль якості продукції: замовлення продукції, контроль зберігання продукції у складських приміщеннях та контроль процесів приготування страв. . Ведення фінансової звітності в системі Iiko та складання графіка для працівників. Контроль дотримання працівниками правил і норм охорони праці і техніки безпеки, санітарних вимог і правил особистої гігієни, виробничої і трудової дисципліни, правил внутрішнього трудового розпорядку. Контроль за раціональним використанням матеріальних, фінансових і трудових ресурсів, оцінку результатів виробничої діяльності і якості обслуговування клієнтів.
Менеджер
Піцерія Pizza King
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
4 місяці
05.2018 - 09.2018
В обовязки входить:Планування бюджету на місяць, контроль якості продукції: замовлення продукції, контроль зберігання продукції у складських приміщеннях та контроль процесів приготування страв. Приймання, ведення та здача зміни. Щоденна інвентаризація продуктів. Ведення фінансової звітності в системі 1С та складання графіка для працівників.
Бариста
KREDENS CAFE
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
4 роки
03.2014 - 03.2018
Приготування смачної кави, приготування салатів, подача десертів, спілкування з відвідувачами, підтримання чистоти в кав'ярні,контроль термінів зберігання та реалізації продукції. Замовлення продукції. Закриття фінансового дня. Інвентаризація один раз на місяць.
Інструктор з навчання
ПІІ « Макдональдз Юкрейн ЛТД»
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки 6 місяців
08.2011 - 02.2014
2011-2012 - член бригади ресторану: приготування продукції компанії, формування замовлень, обслуговування відвідувачів ресторану, прибирання приміщення залу та підсобних приміщень.
2012-2014 - інструктор з навчання: навчання персоналу роботі на касі, на кухні та в залі. Щомісячна перевірка рівня знань робітниками теорії та практичних навичок на робочому місці.Контроль термінів реалізації інгредієнтів та готової продукції на кухні. Ведення бланку списання продуктів на зміні. Приймав участь у прийомі доставки продукції, у проведенні щоденної інвентаризації. Відповідав за навчання всіх робітників ресторану при впровадженні нової системи використання миючих засобів по догляду за рестораном.
2013 - пройшов клас BSM (Basic Shift Management): предтест і фінальний тест; реабілітація відвідувачів (робота із скаргами); 4 кроки делегування; принцип SMART; контроль якості продукції: доставка продукції, зберігання продукції у складських приміщеннях,зберігання продукції та контроль процесів приготування страв, готовий продукт. Приймання, ведення та здача зміни. Щоденна інвентаризація продуктів.
Охоронець
супермаркет «Фора»
Охорона та Безпека
1 рік 6 місяців
02.2010 - 08.2011
Виявлення крадіжок з боку покупців, перевірка речей персоналу закладу до і після зміни, здача зміни із відміткою у журналі, проведення місячної інвентаризації.
Ключова інформація
Впевнений користувач ПК (Jetti,K2,Power BI,Iiko,1С,Word, Excel, PowerPoint, Outlook Express, Інтернет); Установка програмного забезпечення на ПК, установка Windows. Маю навички роботи з системами AutoCAD і MathCAD. Пройшов клас BSM (Basic Shift Management).
Навчався в 2 закладах
Національний університет харчових технологій
Промислова біотехнологія
Київ, 2010
Нововолинський обласний ліцей-інтернат.
Нововолинськ, 2005
Володіє мовами
Англійська
базовий
Російська
вільно
Українська
рідна
Курси, тренінги, сертифікати
Basic Shift Management
Пройшов клас BSM (Basic Shift Management):предтест і фінальний тест; реабілітація відвідувачів (робота із скаргами); 4 кроки делегування; принцип SMART; контроль якості продукції: доставка продукції, зберігання продукції у складських приміщеннях,зберігання продукції та контроль процесів приготування страв, готовий продукт. Приймання, ведення та здача зміни. Щоденна інвентаризаціяпродуктів.
Сергій
Сергій
Керівник, управляючий, директор філії
Київ
Активно шукає роботу
повна зайнятість
Оновлено 23 години тому