Працював в 7 компаніях   14 років 3 місяці

Будівництво

Інженер технічного нагляду на будівництві

ФОП Надтока Борис Олексійович

Будівництво

3 роки 10 місяців

09.2020 - до теперішнього часу

Об'єкти будівництва:

  • (СС1) Будівництво відкритого залізобетонного резервуара для зберігання сільськогосподарської продукції
  • (СС2) Нове будівництво багатосекційного житлового будинку з вбудовано-прибудованими нежитловими приміщеннями
  • (СС3) Нове будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими нежитловими приміщеннями та паркінгом
  • (СС1) Капітальний ремонт захисної споруди цивільного захисту
  • (СС1) Капітальний ремонт індивідуальних та багатоквартирних житлових будинків

Начальник ВТВ

ТОВ «АЛЬТІС-КОНСТРАКШН»

Будівництво

2 роки 7 місяців

12.2017 - 07.2020

Обов'язки: аналіз проектно-кошторисної документації об'єкту, планування робіт будівельних дільниць та складання графіків виконання робіт, облік будівельних матеріалів та ресурсів, координація роботи субпідрядних організацій, документальний супровід будівельних робіт, керівництво та контроль виконання завдань відділом.

Отриманий досвід та ефективність: управління персоналом відділу у складі шести інженерів, надання техніко-економічного обгрунтування прийнятих рішень, координація роботи підрядних компаній на суміжних ділянках.

Об'єкт будівництва: Будівництво терміналу аеропорт «Запоріжжя» та обслуговуючих споруд.

Інженер технічного нагляду на будівництві

ТОВ «Дніпровський Краєвид»

Будівництво

1 рік 4 місяці

07.2016 - 11.2017

Обов'язки: розрахунок об'ємів робіт, документальний супровід проектів.

Отриманий досвід та ефективність: організаційні заходи підготовчого етапу реалізації проектів.

Об'єкт будівництва: Реконструкція адміністративних будівель.

Провідний інженер із загальнобудівельних робіт

DUGLAS ALLIANCE LTD

Будівництво

6 місяців

07.2015 - 01.2016

Обов'язки: аналіз проектної документації об'єкту, розрахунок об'ємів робіт, складання графіків виробництва робіт, забезпечення ресурсами та супровід будівельних робіт.

Отриманий досвід та ефективність: виконання робіт згідно міжнародним вимогам та стандартам будівництва, складання графіків бесперебійного постачання матеріалів та конструкцій на будівельні ділянки, будівництво об'єктів промислово-енергетичної галузі.

Об'єкт будівництва: Будівництво гідроелектростанції в Республіці Екваторіальна Гвінея.

Інженер технічного нагляду

ТОВ «Приватбуд»

Будівництво

2 роки 8 місяців

07.2012 - 03.2015

Обов'язки: аналіз проектної документації об'єкту, розрахунок об'ємів робіт, підготовка та проведення тендерів, пошук підрядників; супровід та прийом виконаних робіт; робота з кошторисною документацією.

Отриманий досвід та ефективність: досягнення злагодженості у роботі кураторів суміжних розділів проекту; зміна типу інженерних рішень на стадії виконання проектних робіт з метою економії ресурсів та коштів; відрядження для організації будівництва на проблемних об'єктах.

Об'єкти будівництва: Офісна будівля з центром обробки даних та персоналізації; адміністративні будівлі, ремонт приміщень відділень Приватбанку

Инженер пто

ТОВ «Екобуд»

Будівництво

10 місяців

09.2011 - 07.2012

Обязанности: просчет объемов по строительным чертежам и по фактически выполненным обмерам; помощь в составлении сметной документации; документальное сопровождение строительных работ; согласование с ген. проектировщиком изменений в проекте; оформление исполнительной документации; сдача актов выполненных работ.

Полученный опыт и эффективность: приобретены навыки в сфере поиска экономически выгодных аналогов материалов и подбор рациональных решений строительного производства; определение индивидуального подхода в работе со всеми участниками строительства объектов.

Объекты строительства: Строительство насосной станции перекачки дождевых вод, насосной станции пожаротушения на объекте «Зерновой элеватор ёмкостью 50 000т.»; устройство монолитного ж.б. перекрытия торгового центра по металлическому каркасу; реконструкция базы отдыха.

Інженер-будівельник

ДВАТ «ДНІПРОДІПРОШАХТ»

Будівництво

2 роки

08.2009 - 08.2011

Обов'язки: аналіз технічного стану конструкцій будівель, складання технічних звітів, виконання розрахунків та креслень конструкцій.

Отриманий досвід та ефективність: набуто досвід визначення типів будівельних конструкцій, їх технічного стану та значення у розрахунковій схемі; набуто навички оформлення проектної документації у відповідності до нормативних документів.

Об'єкти будівництва: Брав участь у технічному обстеженні будівель та споруд технологічного комплексу; розробці проектів модернізації, реконструкції та ліквідації шахт; набув практичного досвіду складання відповідних технічних звітів

Ключова інформація

Кваліфікаційний сертифікат ? Провідний інженер з технічного нагляду, серія АТ №010181

Навчався в 1 закладі

Приднепровская Академия Строительства и Архитектуры

Промышленное и гражданское строительство

Днепр (Днепропетровск), 2009

Володіє мовами

Англійська

середній

Додаткова інформація

Компьютерные навыки

Знание ПО: AutoCAD, MS Office, АВК

Надтока

Інженер технічного нагляду на будівництві

Дніпро

38 років

повна зайнятість

Оновлено 2 дні тому