Працювала в 5 компаніях   7 років 7 місяців

Реклама та PR-послуги, Торгівля роздрібна / Retail, Послуги для бізнесу - інше

Партнер

Google

Реклама та PR-послуги

3 роки 5 місяців

04.2021 - до теперішнього часу

Інтернет маркетолог

Озеро конверсії

Реклама та PR-послуги

7 років 6 місяців

03.2017 - до теперішнього часу

Мене звати Вікторія Родіна. Я інтернет-маркетолог (працюю з контекстною та таргетованою рекламою).

Якщо ви шукаєте спеціаліста з платного трафіку або якщо вам потрібен свіжий погляд на вже активну рекламну діяльність, то можна звернутися до мене.

Нижче опишу, в чому переваги роботи саме зі мною:

  1. Я вмію працювати з висококонкурентними тематиками (від 20 рекламодавців в рекламному аукціоні).
  2. Я працюю більше 6,5 років. Маю досвід роботи з дуже різними бюджетами і нішами бізнесу в 10+ країнах світу (від дорогих саморобних коптилень для бізнесу в Україні до великих інтернет-магазинів з асортиментом на більш ніж 4 мільйони товарів в Естонії та Фінляндії, від піцерії в курортному болгарському містечку до мережі салонів апаратної косметології в ізраїльських містах, від оптового продажу цукру у стіках до дитячої театральної школи, від сервісу з ремонту пральних машин в Харкові до агентства з нерухомості в Іспанії та ін.).
  3. Я партнер Google.
  4. У мене є досвід співпаці з бізнесами, які вимушені відновлювати свою роботу в країні, де йде війна. Наприклад, для однієї з таких компаній завдяки оптимізації рекламних кампаній я змогла збільшити прибуток з трафіку з Google Ads в 2,5 рази.
  5. Маю досвід керування командою з 5 чоловік. Самостійно пишу технічні завдання.

Головна перевага в роботі зі мною - я розумно витрачаю рекламний бюджет. Багатий досвід та максимально індивідуальний підхід до кожного бізнесу дозволяють мені планувати витрати таким чином, щоб вони приносили прибуток. Наприклад, для компанії, що відновлює свою роботу в Україні, я збільшила рекламні витрати на 60%, а прибуток зріс на 142%. Ще одне із останніх досягнень - я зекономила за рахунок оптимізації тільки 1 рекламної кампанії 27 000 євро за 3 місяці за рахунок зниження ціни за клік.

PPC manager

brabrabra

Торгівля роздрібна / Retail

2 роки 7 місяців

12.2021 - 07.2024

В цій компанії відповідала за просування товарів через наступні інструменти: Google Search Ads, Google Shopping, Google Display Ads, YouTube Ads.

З досягнень:

- збільшила ROI з 267% до 874% в перший же місяць співпраці;

- маю досвід успішного відновлення рекламної активності вже під час повномасштабного вторгнення (вже в червні 2022 року ROI склав більше 400%);

- почала просування на польський ринок - і вже за півроку збільшила ROI в 68 разів.

Інтернет маркетолог

MyBeauty

Послуги для бізнесу - інше

1 рік 10 місяців

02.2022 - 12.2023

На цій посаді відповідала за просування послуг компанії в B2C та B2B сегментах через Google Search Ads, Google Display Ads, а також аналітику поведінки користувачів та корегування маркетингових активностей на основі цих даних.

Серед досягнень тут хочу виділити наступні:

- незважаючи на блекаути, вдалося показник окупності цього стартапу збільшити вдвічі (компанія - це агрегатор для салонів краси в Києві, тому повномасштабне вторгнення та його наслідки сильно вплинули на бізнес);

- вдалося ефективно розділити залучення B2C і B2B клієнтів (ефективне розділення рекламного бюджету дозволило суттєво збільшити базу бізнес-клієнтів, на 50% за перший рік співпраці, не дивлячись на повномасштабне вторгнення);

- збільшила кількість звернень в 3 рази за рахунок інтеграції системи колтрекінгу та за рахунок зміни візуальної складової сайту по способам комунікації;

- стала автором стратегії розвитку стартапу в умовах повномасштабного вторгнення.

Інтернет маркетолог

ALVADI OU

Торгівля роздрібна / Retail

3 роки 4 місяці

07.2020 - 11.2023

На цій посаді я відповідала за просування товарів через такі інструменти: Google Search Ads, Google Display Ads, Google Shopping, Bing Ads.

Також я відповідала за аналіз інших ринків перед виходом на них та аналіз конкурентів і допомагала покращувати через тестування і постановку задач програмістам інтернет-магазин компанії.

Мої досягнення на цьому місці:

- за перші три місяці тільки на оптимізації витрат однієї рекламної кампанії я зекономила 23000 євро, які в подальшому були витрачені на просування на інших ринках;

- за перші півроку роботи збільшила ROI в 2 рази;
- зрушила з місця продажі фреону корпоративним клієнтам в Фінляндії та Швеції (тільки за перший повний літній сезон продажів ROI склав 3929%, продали фреону більше ніж на 80000 євро при 2000 євро вкладень);

- маю досвід успішної роботи в важких умовах відновлення компанії після внутрішніх проблем та серйозної активації конкурентів (яку сама виявила, через глибокий аналіз рекламних показників);

- маю досвід успішного виходу на інші ринки (Ісландія) та початку роботи на таких ринках, як Південна Африка та Японія;

- прокачала свої навички в роботі в режимі хаосу настільки, що тепер знаю ще більше про те, як мають працювати процеси в маркетингу для реального результату.

Ключова інформація

Що ще хотіла про себе розповісти:

  • Я маю вищу освіту за фахом програміст та тестувальник, тому знаю, як сайт може заважати росту доходу і як це виправити.
  • Я ніколи не говорю “не знаю”. Якщо є складности в просуванні бізнесу, я шукаю можливі причини і шляхи їх усунення.
  • Оплата моєї роботи залежить від кількости задач по конкретному проекту. У мене є гнучкі варіанти співпраці навіть з невеликими бізнесами.
  • Я не пропоную зайвих дій. Лише ефективні в рамках існуючого бюджету.

Для мене вкрай важливо, щоб людина, яка до мене звернулася, була налаштована співпрацювати зі мною та прислухатися до моїх рекомендацій, адже реклама не працює сама по собі. А якщо ми будемо працювати як команда, то все вийде. Наприклад, хочу похвалитися, що в результаті плідної співпраці з клієнтом з Харкова через 3 роки роботи ми змогли дійти до того, що він більше не мав потреби в платному трафіку (до війни його бізнес працював за рахунок постійних клієнтів та рекомендацій від них).

Якщо вам цікаво зі мною попрацювати, будь ласка, в листі одразу пришліть посилання на свій сайт та/або сторінки в соціальних мережах, щоб я підготувала індивідуальний план просування для вашого бізнесу.

Навчалась в 1 закладі

Криворізький національний університет

Програмна інженерія, спеціаліст зі створення програмного забезпечення та його тестування

Кривий Ріг, 2014

Володіє мовами

Англійська

середній

Французька

середній

Російська

вільно

Українська

рідна

Курси, тренінги, сертифікати

Сертифікат Google Реклами по проведенню пошукових кампаній

Харків, 2023

Сертифікат Google Реклами по проведенню відеокампаній

Харків, 2021

Сертифікат Google Реклами по контекстно-медійній мережі

Харків, 2021

Сертифікат Google Реклами по торговим кампаніям

Харків, 2021

Курс з контекстної реклами (Освітній центр Netpeak)

Харків, 2017

Додаткова інформація

Захоплення та інтереси

  • нейробіологія;
  • німе кіно;
  • наукова фантастика;
  • поведінкова та соціальна психологія.

Особисті якості

  • уважність;
  • ініціативність;
  • відповідальність;
  • наполегливість;
  • маю досвід віддаленої роботи 8 років, тому самоорганізація в мене на вищому рівні.

Вікторія Вікторівна

Інтернет маркетолог PPC спеціаліст Спеціаліст з контекстної реклами Head of digital marketing

Харків

Готовий переїхати: Київ, Львів, Інші країни

65 000 грн.

32 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 1 тиждень тому