Працювала в 7 компаніях   11 років

Торгівля роздрібна / Retail, IT, IT - консалтинг / Послуги / Виробництво устаткування, Архітектурні та дизайнерські бюро, Будівництво

UX/UI Designer

ТОВ "Дієса"

Торгівля роздрібна / Retail

3 роки 4 місяці

03.2020 - 07.2023

Закінчив курс Продуктового дизайну, застосовую знання для покращення користувацького досвіду та вивожу гіпотези, які можуть підвищити конверсію. Проводила опитування цільової аудиторії (ЦА), тестування клікабельних прототипів, виводила гіпотези по відвищенню показників конверсії (на основі кількісних даних Google analytics, виведення юзер флоу по кожному сценарію, якісного опитування ЦА, потреб і довгострокових цілей бізнеса). Тестувала прототипи на ЦА, підготовлювала макети для розробників (від А до Я, враховуючи технічну документацію), зробила дві дизайн-системи у Figma.

UX/UI Designer

Brab agency

IT

1 рік 6 місяців

06.2021 - 12.2022

Розробила сайт-портфоліо для Electrosvit, та проект інтернет-магазину Chisto.ua (сайт та дизайн-система). Наразі, проекти не запущені у зв‘язку з війною.

Графічний дизайнер

ТОВ "Диеса"

Торгівля роздрібна / Retail

1 рік 7 місяців

08.2018 - 03.2020

Освоювала нюанси рекламного дизайну: робила банера для GDN, соціальних мереж (і відео, і статичних; розважального характеру і з неймовірними супер акційними пропозиціями), постійно спілкувалася з менеджерами Преміум брендів у світі техніки (Samsung, Apple (Асбіс), Huawei, LG , Oppo, HP, Bosch і дуже багато інших) і вивчала їх стиль, нюанси брендбуків і переваги в дизайні.

Веб-дизайнер

ТОВ "Пей Пер Колл"

IT - консалтинг / Послуги / Виробництво устаткування

2 роки 1 місяць

04.2016 - 05.2018

Проектировала логическую структуру сайтов и разрабатывала цельный образ сайтов. Работала над такими тематиками как: продажа POS систем, международная сеть аптек, продажа лекарственных препаратов по лечению дерматологических заболеваний, международные проекты по лотерейным играм онлайн (свыше 200 стран), сеть компаний по перевозкам крупногабаритной мебели, курьерских служб в Израиле (сайт на иврите), сайты по продаже систем кондиционирования.

Помимо сайтов, также занималась наполнением сайтов статичными и gif-баннерами, баннерами для Facebook, видеопрезентациями. Также, все макеты готовились к адаптивной верстке.

Ведущий архитектор

ТОВ "Украинская строительная компания"

Архітектурні та дизайнерські бюро

11 місяців

06.2015 - 05.2016

Проектировала и принимала участие в процессе строительства высотных жилых комплексов, проводила авторский надзор, составляла тома П и РД, занималась дизайном интерьеров.

Архитектор

ТОВ "Архитектурный дом"

Архітектурні та дизайнерські бюро

7 місяців

11.2014 - 06.2015

Проектировала жилые дома и жилые комплексы малоэтажной застройки, составляла рабочую документацию.

Ассистент судебного експерта

НТЦ "Будівельна експертиза"

Будівництво

2 роки 3 місяці

06.2012 - 09.2014

Вместе со специалистами проводила строительные экспертизы, составляла экспертные заключения, также делала электронные модели и схемы дефектов для выдачи обширной информации для суда.

Ключова інформація

Навички

UX · UI · Product design · Figma · BPMN · User & Business Interviews · CJM · Confluence · User Persona · Competitor analysis · Jobs To Be Done · Design System · Value Proposition Canvas · Mind Map · Testing

Мій досвід роботи

Завдяки широкій практиці та академічній художній освіті (отримала повну вищу освіту з архітектури з відзнакою) освоїла й інші види дизайну: проектування UX/UI сайтів, поліграфія, реклама, брендинг. Моїм принципом є постійний розвиток та рух до нових цілей. Я пройшла курси Introduction to UI Design університету Міннесота, Information Design Каліфорнійського університету в Сан-Дієго, Introduction to User Experience Design Технологічного інституту Джорджії, курс UI animation школи Projector і Product Design від школи Projector. Постійно підвищую кваліфікацію, приймаю участь в лекціях, воркшопах по своєму направленню.

Працюю у графічних програмах понад 11 років. На початку моєї дизайнерської кар'єри, моїми авторськими проектами стали різні каталоги, брошури, папки, афіші, фірмовий стиль та логотипи, неймовірна кількість рекламних банерів для GDN, соціальних мереж (і відео, і статичних; розважального характеру та з неймовірними супер акційними пропозиціями).

Після переходу до веб-дизайну, поставали інші задачі і цілі: вирішувала та успішно запускала різні складні та важливі UX та UI завдання в одному з найбільших інтернет-магазинів України - Eldorado.ua, створювала редизайни та нові дизайни великих сайтів інтернет-магазинів, мережі аптек, міжнародну мережу ігрової індустрії онлайн, міжнародні сайти по логістичним напрямкам і продажам специфічної медичної продукції, сайти портфоліо великих компаній, був досвід як в B2C так і в B2B проектах.

Створила і підтримала декілька величезних дизайн-систем, все супроводжувалось технічною документацією, варіативністю і підбором оптимальних способів реалізації з командами розробки. Вмію одночасно працювати з різними продуктами і великими командами, презентувати ідеї і знаходити компроміси.Я відповідально підходжу до своїх обов'язків, тому надаю якісну роботу, яка допомагає вирішити проблеми та запити. Кожне завдання та проблема унікальна, як і мій підхід до їх вирішення.

Навчалась в 1 закладі

Київський національний університет будівництва і архітектури

Архітектури

Київ, 2015

Володіє мовами

Англійська

середній

Російська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

UX design medium

Київ, 2023

Design process) · User Experience (UX) · User Personas · Lean Canvas · Value Canva · Blueprint · Competitive Analysis · Heuristic Analysis · Usability Testing · Business interviews · User Interviews · CJM

Product design

Київ, 2021

Product design · Usability Testing · Business interviews · User Interviews · Google аналітика · BPMN · Операційне тестування

Курс Introduction to User Experience Design

Джорджия, 2018

Технологический институт Джорджии. Курс Introduction to User Experience Design

Додаткова інформація

Портфоліо

https://desustinia.wixsite.com/designer

Устинія Вадимівна

Веб-дизайнер, Product designer, UX/UI designer

Київ

Готовий переїхати: Біла Церква

65 000 грн.

32 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 1 тиждень тому