Працював в 6 компаніях   7 років 6 місяців

Юридичні послуги, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт, Фінансові послуги

Адвокат

Адвокат

Юридичні послуги

1 місяць

05.2024 - до теперішнього часу

Предстаництво інтересів Клієнтів в органах державної влади та місцевого самоврядування, правоохоронних органах (досудове розслідуваня та судове слідство), предстаництво інтересів в судах загальної, господарської та адміністративної юрисдикції, МКАС при ТПП.

Спеціалізація цивільне, господарське, адміністративне та кримінальне право. Банкрутство, ЗЕД, митне та податкове право. Юридичний захист бізнесу.

Юрист

ТОВ "Максим Боярчуков та Партнери"

Юридичні послуги

9 місяців

09.2022 - 06.2023

Надання кваліфікованих юридичних послуг.

Помічник адвоката

Адвокатське об'єднання "ДОК"

Юридичні послуги

8 місяців

11.2021 - 07.2022

(ПРИПИНЕННЯ ТРУДОВИХ ВІДНОСИН У ЗВ'ЯЗКУ З ВІЙНОЮ)

Надання кваліфікованих юридичних послуг клієнтам адвокатського об'єднання.

Практика в наступних галузях права: справи про адміністративні правопорушення, кримінальні справи, податкові спори (оскарження рішень та дій контролюючих органів, супроводження під час податкових перевірок, складання заперечень на акт податкової перевірки, надання письмових пояснень для прийняття рішення про реєстрацію ПН в ЄРПН тощо), корпоративні правовідносини (створення та реєстрація підприємств, їх комплексне обслуговування, внесення змін тощо), підготовка підприємств для ЗЕД, супроводження та виконання контрактів ЗЕД, цивільні, сімейні, житлові спори, вирішення спорів із фінансовими установами (банківськими та небанківськими), оскарження договорів, майнові спори. Поділ та виділ майна між співвласниками та під час розірвання шлюбів. Майнові, спадкові, земельні спори. Абонентське обслуговування фізичних та юридичних осіб.

Вказаний вище перелік не є вичерпним.

Юрист

ПП "Прем'єра південь"

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

2 роки 6 місяців

05.2019 - 11.2021

Сопровождения хозяйственной деятельности группы компаний (поставка нефтепродуктов, автотранспорт, недвижимость).

Составление и работа с различными видами договоров (купля-продажа, оредна, переуступка права требования, дарение, предварительные договора и т.д.), претензионно-исковая работа, представительство в судах, в таможенных, налоговых органах, органах местного самоуправления и государственных органах, правоохранительных органах, органах государственной исполнительной службы, БТИ, ГАСК, ТСЦ МВС и другие органы.

Сопровождение внешнеэкономической деятельности, заключение внешнеэкономических контрактов, работа с брокером и таможенными органами.

Составления исковых заявлений, отзывов, апелляционных жалоб, и других процессуальных документов (по сути дела, по процессуальным вопросам). Решение иных текущих задач предприятий.

Работа с адвокатами и нотариусами. Регистрация юр.лиц, ФЛП, смена состава участников. Защита корпоративных прав участников.

Сопровождение и оказание юридических услуг собственным клиентам.

Юрисконсульт

КС "Громада"

Фінансові послуги

1 рік 8 місяців

03.2017 - 11.2018

Забезпечення захисту прав кредитної спілки у правовідносинах, що, зокрема, виникають із кредитних договорів, претензійно-позовна робота, представництво інтересів в судах.

Внесення змін до договорів (кредитні, депозитні, оренда, ліцензійні), складання протоколу-розбіжностей та інше.

Робота безпосередньо із самим боржником (виїзд на місце проживання, спілкування, спонукання до погашення проблемної заборгованості).

Робота із органами державної виконавчої служби (відкриття провадження, виїзд для проведення виконавчих дій із Д/В, оскарження дій державного виконавця, спонукання до вчинення дій), суб'єктами оціночної діяльності (проведення оцінки описаного майна, визначення необхідної ціни об'єкта), моніторинг заставного майна, його реалізація. Робота із нотаріусами, складання різного роду заяв ( в тому числі і бланків заяв встановленої форми для накладення/ вилучення заборони відчуження).

Здійснення фінансового моніторингу при фінансових операціях, які підлягають обов'язковому зовнішньому фін. моніторингу, також написання різного роду заяв, листів, скарг і т.д.

Юрист

ТОВ "Гранд профи 777"

Юридичні послуги

1 рік 5 місяців

08.2015 - 01.2017

На час роботи до посадових обов'язків входило: складання різного роду договорів (оренда, купівля-продаж, надання послуг та інші), внесення змін до договорів, заяв, скарг, листів, претензій, врегулювання спору на досудовому етапі шляхом переговорів (листування), претензійно - позовна робота. Представництво інтересів клієнтів фірми в судах у цивільних (спадкових, майнових спорах, відшкодування збитків, стягнення безпідставно отриманих грошових коштів), податкових (оскарження ППР, визнання дій ДФС неправомірними, скасування податкового арешту), сімейних (розірвання шлюбу та позбавлення батьківських справ), житлових (зняття з реєстрації та виселення), господарських (зобов'язання виконання умов договору, стягнення коштів представництво в справах про банкрутство), банківських спорах (спори по кредитним договорам).

Реєстрація ФОП та підприємств, робота із статутними документами, внесення змін, підтвердження статусу неприбутковості. Робота із правоохоронними органами (поліція та прокуратура), написання заяв (повідомлень) про вчинення злочину, визнання потерпілим, оскарження постанов слідчих до слідчого судді.

Ключова інформація

Навички у складанні заяв, скарг, претензій, та інші документи. Складання позовних заяв, апеляційних та касаційних скарг, заяв в порядку окремого та наказного провадження. Досвід представництва інтресів клієнтів у судах загальної, господарської та адміністративної юрисдикції.

Окрім того, досвід у складанні різних видів договорів та супроводження до моменту їх укладання із клієнтами.

Спілкування та надання консультацій клієнтам по правовим питанням.

Навчався в 1 закладі

Одеський національний університет ім. І.І. Мечникова

Економіко - правовий факультет, спеціальність "Правознавство"

Одесса, 2019

Володіє мовами

Англійська

середній

Російська

вільно

Українська

вільно

Додаткова інформація

Водійське посвідчення

Водійське посвідчення, кат. А, В, С

Свій розділ

Маю Свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю

Владислав Сергійович

Адвокат/Юрист

Київ

45 000 грн.

28 років

Працює, але відкритий для пропозицій

повна зайнятість

Характер роботи: гібридна, в офісі/на місці

Оновлено 1 день тому