Працювала в 7 компаніях   19 років 5 місяців

Недержавні організації / NGO, Державний сектор

Юрист з судових процесів

UAnimals

Недержавні організації / NGO

5 місяців

09.2023 - 02.2024

юрист ГО «UANIMALS» та Міжфракційного об"єднання «Гуманна Країна» складання процесуальних документів (позовні заяви кримінального, адміністративного, цивільного напрямку, заяви до НПУ, офісу Генерального прокурора, ДБР, НАБУ), звернення, запити від НД ВРУ України.

Юрист з судових процесів

UAnimals

Недержавні організації / NGO

6 місяців

08.2023 - 02.2024

Юрист ГО «UANIMALS» та Міжфракційного об"єднання «Гуманна Країна» складання процесуальних документів (позовні заяви кримінального, адміністративного, цивільного напрямку, заяви до НПУ, офісу Генерального прокурора, ДБР, НАБУ), звернення, запити від НД ВРУ України.

Помічник народного депутата

Верховна Рада України

Державний сектор

8 місяців

02.2022 - 10.2022

Помічник-консультант на постійній основі (патронатна служба) народного депутата Верховної Ради України ІХ скликання. (Комітет з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування).

Законотворча діяльність, організація та моніторинг робочого дня депутата. Організація робочого плану депутата в комітеті. (засідання підкомітету, робочі зустрічі, підготовка документів до відряджень депутата). Робота в інформаційній системі СЕДО ВРУ, складання депутатських запитів та звернень до Державних установ та ГО. Робота на виборчому окрузі депутата, розгляд заяв, скарг і пропозицій. Координація з державними органами управління. Підготовка депутата до пленарних засідань. Моніторинг із висвітленням депутатської діяльності в соціальних мережах депутата. Робота по зв"язках з громадськістю та Громадських організаціях.

помічник-консультант народного депутата ВРУ VIII скликання

Верховна Рада України

Державний сектор

1 рік 4 місяці

04.2018 - 08.2019

Комітет з питань запобігання та протидії корупції Верховної Ради України, юрист-консультант народного депутата ВРУ, Законотворча робота.

помічник -консультант народного депутата ВРУ VIII скликання

Комітет Верховної Ради України

Державний сектор

1 рік

02.2017 - 02.2018

Реєстрація вхідної кориспонденції та допомога в наданні відповідей (звернення, скарги, пропозиції) на листи громадян. Законотворча робота.

Оператор сектору інформаційних технологій з адміністративної діяльності МВС

Києво-Святошинський ВП ГУНП в Київській області

Державний сектор

3 роки 9 місяців

01.2013 - 10.2016

Внесення протоколів про адміністративне правопорушення в базу "Армор". Котроль по веденню справ адміністративного та формального нагляду. Внесення інформації в автоматизовану базу даних про правопорушників.

Cпеціаліст відділу громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб

Києво-Святошинський РВ ГУ МВС України в Київській області

Державний сектор

12 років 3 місяці

04.2001 - 07.2013

Тимчасова реєстрація іноземних громадян, оформлення посвідки на проживання в Україні, оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон, оформлення документів та позовних заяв до суду про видворення за межі Держави на нелегальних мігрантів та апатридів (ОБГ). Набуття та прийняття до громадянства України. Ведення архіву Ф№1.

Ключова інформація

Участь, розробка і видання особистої наукової доповіді при вченій Раді Кафедри кримінального права НАВС МВС на X Всеукраїнській науково-теоретичній конференції «Актуальні проблеми кримінального права». Наукова доповідь Безпалої Л.І.,17.11.2020 р. «Відмежування тілесних ушкоджень від інших злочинів, які заподіюють шкоду здоров'ю особи».

Вільне орієнтування в законодавчій базі. Досвідчений користувач - Windows, Word, MS Office, Internet, оргтехніка, користування електронною поштою.

Досвід та знання електронно-пошукової системної бази "Армор" МВС України. Розгляд запитів, листів, звернень та надання відповідей на них.

Ведення діючої та архівної документації. Вміння грамотно та досконало надавати допомогу громадянам у вирішенні відповідно до чинного законодавства питань, з якими вони звернулись. Комунікація з суспільством.

Організація робочого плану депутата в комітеті. (засідання підкомітету, робочі зустрічі, підготовка документів до відряджень депутата). Робота в інформаційній системі СЕДО ВРУ, складання депутатських запитів та звернень до Державних установ та ГО, робота по зв'язках з громадськістю та ГО. Робота на виборчому окрузі депутата, розгляд заяв, скарг і пропозицій.

Навчалась в 2 закладах

Національна Академія МВС (Київ)

Цивільно-правова діяльність та процес, магістр

Київ, 2018

Київський інститут права ім.Князя Володимира

комерційне та трудове право, бакалавр

Київ, 2016

Володіє мовами

Англійська

середній

(школа англійської мови Мар"яни Бочарнікової)

Курси, тренінги, сертифікати

Інститут законодавства Верховної Ради України

Київ, 2022

Курс "Основи законодавчої лінгвістики"

Курс Міжнародного гуманітарного права при ICRC

Київ, 2022

Сертифікат з Курсу міжнародного гуманітарного права Інституту законодавства Верховної Ради України та Міжнародним Комітетом Червоного Хреста ICRC 11.08.2022 року.

Програма USAID RADA Законодавчий процес у Верховній Раді України

Київ, 2019

Навчання за програмою, яка складалась з курсу лекцій президентів, міністрів, народних депутатів України, політтехнологів, юристів, піар-менеджерів, радників з питань практичної діяльності помічника народного депутата, законотворчої роботи, дисциплін з політичного менеджменту.

Додаткова інформація

Комп'ютерні навички

Досвідчений користувач - Windows, Word, MS Office, Internet, оргтехніка, користування електронною поштою.

Особисті якості

Комунікабельність, відповідальність, порядність, гнучкість, креативність, вмію працювати в команді.

До кримінальної та адміністративної відповідальності не притягувалась. Не судима, не палю. Маю водійські права категорії «В».

Людмила

Юрист, Помічник депутата

Київ

41 рік

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому