Працював в 2 компаніях   4 роки 7 місяців

Будівництво

механік дільниці

Назву компанії приховано

Будівництво

2 роки 5 місяців

05.2021 - 10.2023

Підтримання автопарку компанії у технічно -справному стані ,не допущення та виявлення поломок на початкових рівнях ,та їх усунення ,забезпечення технічно справної та обслуженної техніки із залученням усіх заходів ,для безперешкодного виробничого процесу компанії із залучення цієїж техніки.

Водитель руководителя

Назву компанії приховано

Будівництво

2 роки

06.2013 - 06.2015

своєчасна подача автомобіля, обслуговування тз, пунктуальність. (Дотримання правил ділової етики)відповідальність.инше..

Ключова інформація

Професійний підхід до вирішення проблем, креативність...

Навчався в 2 закладах

Внту

Автомеханік

Вінниця, 2010

ЦПТО1,м, Вінниця

Автослюсар

Вінниця, 2009

Володіє мовами

Англійська

базовий

Польська

вище середнього

Російська

середній

Додаткова інформація

Военная служба

Вище професійно- технічне училище №1м.ВІННИЦІ.2006-2009.Вінницький автомобільний технікум 2009-2010

Курсова підготовкаСлужба у ЗСУ 2010р

_2013,в/ч а3838

-0804.

Личные качества.

Прекрасно керую усіма видами транспорту ,( спецтранспорту),безаварійний досвід. Маю навики екстремального водіння .Також є великий досвід роботи на маніпуляторі ( палфіндер),автобетононасосі ,міксері,та на тралах 50-60т( не габарит)евакуатори,автобуси,Добре знаю будову автомобіля,та методи ремонту, також великий досвід ремонту легкових та комерційних авто ( Не мультибренд) та обслуговування електро мобілів( Nissan Leaf)Відкриті категорії В,С,D,CE.також присутній код -95, та чіп карта. Стаж водіння з 2007 року.Відповідальний, комунікабельний, швидко освоюю нову інформацію. Без буть яких шкідливих звичок.Маю закордонний паспорт,та досвід перевезень по країнах Європи , із останніх місць роботи -механік у будівельних компаніях ,роботи по даній спеціальності заключались у наступному -забезпечення виробничих потреб фірми у наявності справної техніки,для залучення її у роботу-заключення договорів по обслуговуванню та ремонту техніки із сервісами та іншими підприємствами із надання послуг ,також звязку із контрагентами та ведення усього процесу під час ремонту,також проведення ТО та ведення сервісних інтервалів,обслуговування та підготовка автомобілів до зимового утримання а саме установок КДМ- та мілкий ремонт їх під час виробничого процесу,також проведення інструктажів з техніки безпеки та інших інструктажів безпосередньо на дільницях перед залученням нових водіїв до робочого процесу...та ін..\Даний досвід здобувався роками тому дійсно готовий працювати у відповідних напрямках, також готовий себе спробувати у інших спеціальностях із технічним напрямком( повязаним із автомобілями).фірми конвеєри таксі та інше типу того не цікаво.

Анонімний пошукач

Лінійний -Механік

Вінниця

30 000 грн.

32 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 1 день тому