Працював в 4 компаніях   7 років 10 місяців

Інтернет

UI/UX Designer

Project-based employment

Інтернет

4 роки 7 місяців

11.2019 - до теперішнього часу

Останні три роки працюю по-проектно в декількох компаніях, в основному це веб-сайти та сервіси для ізраїльських, бельгійських та німецьких компаній. Це відмінний формат роботи і я почуваю себе в ньому комфортно, але хочеться рости далі і працювати у більших проектах разом з хорошою командою.

Web Designer, UI/UX Designer

IZZI Studio

Інтернет

9 місяців

02.2019 - 11.2019

У студії IZZI працював на посаді UX/UI дизайнер, в основному з іноземними замовниками. Для себе зрозумів, що цей ринок мені ближчий в роботі. На потоці були різні проекти, в основному веб-сайти, кілька мобільних додатків та внутрішня система CRM компанії.

UI/UX Designer

Freelance

Інтернет

1 рік 2 місяці

12.2017 - 02.2019

В той момент вирішив спробувати себе на фрілансі, це був чудовий досвід, навчився самостійно вибудовувати комунікацію із замовниками, час від часу делегувати частину роботи, коли це були проекти під ключ. Розібрався краще в розумінні деяких моментів розробки та решти процесу створення веб-сайтів та додатків.

UI/UX Designer

DexEX Web Agency

Інтернет

1 рік 2 місяці

09.2016 - 11.2017

Починав свій шлях дизайнера у компанії DexEX. Пропрацювавши там півтора року, спочатку на посаді Project Manager, і розібравшись із основами ведення проектів та побудови веб-сайтів, почав вивчати цю тему більш детально в галузі дизайну. Через рік вже почав працювати на посаді Junior UI/UX дизайнер.

Навчався в 1 закладі

Київський національний торговельно-економічний університет

Маркетинг

Київ, 2016

Владислав

UI/UX Designer

Київ

31 рік

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 1 тиждень тому