Работал в 3 компаниях   4 года 4 месяца

Государственный сектор, Автомобильная промышленность и Автобизнес

Інспектор УПП в Миколаївській області

Депертамент патрульної поліції

Государственный сектор

2 года 7 месяцев

10.2018 - 05.2021

Професійне виконання своїх службових обов’язків, дотримання нормативно-правових актів, посадових (функціональних) інструкцій, наказів керівництва, діючого законодавства України. відповідно до Угоди між Урядами України та Сполучених Штатів Америки, щодо реформування правоохоронних органів та підвищення рівня довіри суспільства до правоохоронних органів (документ 840_166 чинний, поточна редакція підписання 13.03.1015 року) з бюджетом понад 1 000 000 000 грн.(ЄСПЧ, Заява № 25941/22 Lyvytskyy v. Ukraine).

Начальник відділу торгівлі транспортними засобами

ТОВ "Автодом-Н"

Автомобильная промышленность и Автобизнес

6 месяцев

10.2017 - 04.2018

-Відповідальність, уважність, доброзичливість, уміння працювати в команді;

-Організовувати і оптимізовувати робочі процеси у відділі;

-Підтримувати та згуртовувати співробітників;

-Відповідально ставитися до всіх процесів компанії: «тайний гість», крадіжки, скарги;

-Налаштовувати роботу з усіма відділами та підрозділами автосалону;

-Вести документообіг;

-Генерувати ідеї щодо покращення обслуговування та роботи автосалону;

-Спілкування з клієнтом по телефону (смс, дзвінок);

-Порядок одержання, зберігання та видавання матеріальних цінностей;

-Асортимент та роздрібні ціни на товари, що є у продажу;

-Правила продажу продовольчих (непродовольчих) товарів;-Організація та участь у виїздних тест-драйвах;

-Правила і норми охорони праці, протипожежного захисту, виробничої санітарії та особистої гігієни.

Адміністратор автомийки самообслуговування.

Автосервіс «Астра" АР Крим.

Автомобильная промышленность и Автобизнес

1 год 1 месяц

09.2016 - 10.2017

Відповідальність, уважність, доброзичливість, уміння працювати в команді;

-Слідкування за безперебійною роботою обладнання та своєчасного обслуговування;

-Здійснення контролю за підготовкою боксів до прийому клієнтів;

-Організація обслуговування клієнтів;

-Ведення телефонних переговорів з клієнтами;

-Ведення документації і рахунків;-Правила і норми охорони праці, протипожежного захисту, виробничої санітарії та особистої гігієни.

Ключевая информация

Знання Діючого законодавства України,Міжнародних угод,Конвенції про дорожній рух.

Підготовка і подача матеріалів до національних судів з метою захисту від переслілувань та перешкоджання діяльності поліцейського.

2020рік- Судова справа «Захист честі, гідності та ділової репутації поліцейського»(Судова справа 482/1847/20) Подано через недостовірну інформацію та погрози у соціальної мережі FaceBook, щодо мене і моєї родини. Просив відповідачів ( сайт КДК Кропивницький дорожній контроль) у суді прибрати відео та вибачитись.

2020рік- Заява до поліції про підробку виконавчого провадження ВП 56772302, позбавлення права керування транспортними засобами,користування зброєю, виїзду за кордон, порушення законності та Конституційних прав мене, як громадянина, та присяги поліцейського (Судова справа 202/1763/21).

2021рік - Не внесення відомостей до реєстру судових розслідувань поліцією ЄРДР ст. 345,347 Кримінального кодексу України на підставі рапорту поліцейського до керівництва (ЄО 65315750) через погрози щодо мене на службі та напарника зі сторони затриманої особи,залякування зв’язками з посадовими особами силових структур.

2021рік-Не внесення відомостей до реєстру судових розслідувань поліцією ЄРДР на підставі заяви до поліції поліцейського

ст.345,347,182 Кримінального кодексу України(Судова справа 482/416/21). Погрози щодо мене і моєї родини через мережу інтернет, побиття вікон на автомобілі дружини.

2021рік- Позбавлення права керуванням транспортними засобами Центральним районним судом м. Миколаєва через виконання службових обов’язків( дотримання присяги і посадових інструкцій) поліцейським при виконанні службових обов’язків (Судова справа 490/3098/21) - на 3 місяці, з оплатою судового збору 454 грн. Зазначу, що я не зустрічав дружину пізно ввечері з роботи на їі автомобілі, через погрози, які лунали, а виконував службові обов'язки на стаціонарному посту "Коблеве" у складі екіпажу Корвет 081, як поліцейський, перебуваючи за кермом службового авто і зупинивши автомобіль, який знаходився в розшуку. Судове засідання проходило без мене, повістку я не отримав. В цей час знаходився на службі.

2021 рік Заява до керівника Державного бюро розслідувань України з приводу отримання біженства родиною поліцейського - не надійшло відповіді по сьогоднішній день.

2021 рік Заява до Уповноваженого Верховної Ради України по правам людини з приводу допомоги родині поліцейського, виїзду - залишено без розгляду.

2021 рік Заява до Офісу Генерального прокурора України з приводу допомоги родині поліцейського - залишено без розгляду.

2021 рік звернення до Індустріального районного суду «Про скасування заборони (надання дозволу)виїзду за кордон у зв’язку з отриманням «тимчасового притулку» через погрозу життю і здоров’ю та неможливості отримання захисту у Державі своєї громадянської належності (Україні) родині поліцейського, відсутність працевлаштування. Судом залишено без розгляду у залі суду із залученням усіх зацікавлених сторін.(202/6252/21).

2021 рік відмова у зарахуванні до навчального закладу м.Дніпро №1 ДМР малолітньої доньки Ливицької М.Р. 13.02.2018р.н.(справа 160/20480/21).Суд відмовив у відновленні порушених прав дитини.

2022 рік у працевлаштуванні у Національній поліції ( УПП в Дніпропетровській області) було відмовлено поліцейською комісією у складі 3-х осіб.(Судова справа 160/19072/21), не зважаючи на відмінне проходження усіх етапів відбору.

2023 рік після закінчення навчання у акредитованій автошколі в проходженні теоретичного іспиту у сервісному центрі МВС для отримання категорії «D», працевлаштуванням водієм автобуса було відмовлено посадовою особою сервісного центру.

2023 рік звернувшись про юридичну(фінансову) допомогу до Міністерства юстиції України, рахунки вказані для юридичної допомоги були заблоковані посадовими особами міністерства, та призначено борг у розмірі 228 679 грн. за електронним підписом Юрій Голотребчук.

2023 рік отримано запрошення від Міграційного адвоката з боку Канади на кордон іншої держави для подачі відповідних документів і проходження співбесіди з уповноваженою особою, відповідно до Конвенції ООН про «статус біженців»

2023 рік Керівником державної прикордонної служби було вказано на заборону у виїзді до кордону іншої держави з метою отримання «статусу біженця» родиною колишнього поліцейського, не розриваючи сімейні зв’язки, через переслідування і військову агресію РФ посадовими особами Міністерства юстиції України. Не прийнято до уваги діючі Міжнародні угоди України, Сполучених Штатів Америки та Канади з метою дотримання прав і свобод людини, конвенції про «статус біженців», Конституції України.

2024 рік надіслано заяву про вихід із громадянства України,разом з діючим паспортом гр. України АЕ 920393, відповідно до Міжнародного законодавства та діючого ЗУ «Про громадянство України» до президента України пана Зеленського Володимира.(Відповідний указ маю чекати протягом року) Підставою є Ухвала Індустріального районного суду м. Дніпропетровська, цивільна справа № 202/2506/24 "Про скасування тимчасового обмеження фізичної особи у праві виїзду за межі України" з підстав отримання "статусу біжанця" не розриваючи сімейні зв'язки (не залежно від статі і віку) в іншій договірній країні, відповідного клопотання про залучення 3-х осіб( Уряд Канади, Етична рада, Міністерство Юстиції України, Міністерство закордонних справ України, Державна прикордонна служба, Уповноважений Верховної Ради з прав людини, Державний ощадний банк України, родину колишнього поліцейського, та прохання до Суду, відповідно до ч.3 ст. 262 ЦПК України, постановити окрему ухвалу з метою перевірки дотримання Угоди між Урядом України та Сполучених штатів Америки, щодо реформування правоохоронних органів та кримінальної юстиції України (документ 840_166 чинний, поточна редакція підписання 13.03.2015 року), в частині п.5 "Чинне законодавство", п.8 "Права людини" та перешкоджання прогресу у досягненні цілей цієї Угоди посадовими особами Міністерства юстиції та притягнення до відповідальності осіб, рішення, дії чи бездіяльність яких можуть визнатися протиправними і передати матеріали справи до Офісу Генерального прокурора на електронну адресу:ofice@gp.gov.ua Костіну Андрію Євгеновичу, або гарантувати безпеку моєї родини у державі Україна.

2024 рік військово-обліковий документ надіслано до центрального районного військомату м. Миколаїва на підставі Конвенції ООН про «Статус біженців», вихід із громадянства України та отримання тимчасового захисту в іншій договірній країні родині колишнього поліцейського, захищаючись від переслідування.

Учился в 1 заведении

ДДФЕА

Економіка підприємств/спеціаліст з фінансів

Дніпро, 2008

Владеет языками

Украинский

родной

Дополнительная информация

Захоплення та інтереси

Гра в шахи та спорт, шкідливих звичок не маю.

Роман

Держслужбовець

Днепр

43 года

полная занятость

Обновлено 2 месяца назад