Работала в 1 компании   5 лет 2 месяца

Негосударственные организации / NGO

Rонсультант з ментального здоров’я та кар’єри для ветеранів

волонтерська діяльність

Негосударственные организации / NGO

5 лет 1 месяц

08.2019 - по настоящее время

З 2019 року, я надавала індивідуальні консультації з питань працевлаштування для ветеранів. Мій 10-ти річний досвід у сфері підбору персоналу допоміг ідентифікувати і вигідно подати професійні навички ветеранів які повертались до цивільного життя після служби в АТО. Ми разом складали резюме, обирали стратегію пошуку вакансій, я навчала їх правильно проходити «вузькі місця» на співбесідах.

У 2023 я вступила на магістратуру до Прикарпатського Національного Університету ім. В. Стефаника на спеціальність «Клінічна психологія» і обрала тему магістерської роботи «Особливості соціально-психологічної реабілітації ветеранів до цивільного життя. Також, я проходжу додаткове навчання в ГО «Атлант» та Південноукраїнському національному педагогічному університеті ім. К. Д. Ушинського по роботі з військовослужбовцями. Це свідомий і виважений вибір шляху, ґрунтуючись на потребах суспільства та здатності моєї професійної експертизи внести вклад у розв'язання цих потреб.

Зараз я надаю безкоштовні консультації з ментального здоров’я для ветеранів. Успішно співпрацюю з такими проявами як: неконтрольована агресія, проблеми зі сном, панічні атаки, флешбеки, відраза до м’яса, почуття відчуженості, надмірна пильність або підвищена готовність до небезпеки, тощо

Ольга

Психолог (робота з військовими)

Киев

33 года

полная занятость

Обновлено 1 месяц назад