Работал в 3 компаниях   5 лет 11 месяцев

Негосударственные организации / NGO

Соціальний працівник

Благодійна організація «Uk-Med»

Негосударственные организации / NGO

7 месяцев

10.2023 - 05.2024

Робота у складі мобільної,медичної бригади на територіях близьких до лінії фронту (Оріхів,Гуляйполе).Оцінка потреб бенефеціарів,надання психосоціальної підтримки,консультацій і перенаправлення до інших організацій. Проведення лекцій і груп з питань здоров’я та здорового способу життя( зниження ризику гіпертонії та цукрового діабету) Розповсюдження гум.наборів і памперсів. Взаємодія з місцевими представниками громади,налагодження роботи мобільної клініки через інформування населення про роботу і послуги організації. Проведення заходів спрямованих на збільшення кількості бенефеціарів.Ведення і заповнення робочої документації. Робота в команді над покращенням якості роботи і обслуговування.

Соціальний працівник,Health promoter

Благодійна організація «Лікарі без кордонів «

Негосударственные организации / NGO

7 месяцев

03.2023 - 10.2023

Визначення соціальних потреб пацієнтів через соціальну оцінку.Надання соціальних потреб відповідно до сфери проекту.Зв'язок з пацієнтами,щоб відслідковувати прогрес їхнього стану.Проведення санітарно-просвітницьких занять і лекцій з хронічних захворювань,гігієни,інфекційних захворювань і психічного стану.Організація роботи мед.команди в шелтерах, психоневрологічних диспансерах,робота в екстрених випадках,в умовах прильотів а також на територіях близьких до лінії фронту.

Соціальний працівник

Благодійний фонд «Гендер Зед»

Негосударственные организации / NGO

4 года 6 месяцев

07.2018 - 01.2023

Робота з уразливими групами населення.Тестування експрес-тестами на ВІЛ,гепатит,сифиліс.Консультації з питань цих захворювань.Допомога в лікуванні,психологічна підтримка,ведення документації.Проведення розважальних освітньо-культурних заходів( уроки образотворчого мистецтва,музичні лекції і тд) для підлітків і дорослих.Розповсюдження презервативів,оральних тестів на ВІЛ особисто,а також по пошті.

Учился в 1 заведении

Полтавський Національний технічний університет ім Ю.Кондратюка

Архітектурний факультет,спеціальність «Образотворче та декоративно-прикладне мистецтво «

Полтава, 2009

Владеет языками

Английский

выше среднего

Остапенко

Соціальний працівник, Health promoter

Запорожье

Готов переехать: Киев, Львов, Одесса

30 000 грн.

37 лет

полная занятость

Обновлено 3 месяца назад