Работал в 6 компаниях   22 года 7 месяцев

Промышленность и Производство

Директор з ремонту та сервісу

ТОВ "МЕТІНВЕСТ-ПРОМСЕРВІС"

Промышленность и Производство

6 лет 7 месяцев

06.2017 - 01.2024

Ключові обов'язки: - Керівництво виробничо-господарською діяльністю підлеглих структурних підрозділів (5 ремонтних цехів, виробниче управління, допоміжні підрозділи. Разом 1034 працівника). - Організація робіт з технічного обслуговування та ремонту обладнання замовника (Запоріжсталь, Запоріжкокс, Запоріжвогнетрив, ЗЛМЗ, Каметсталь). Розгляд об’ємів ремонту, розробка технології робіт, підбір інструментів. - Організація та розстановка персоналу на ремонти та технічне обслуговування. - Організація оформлення виконаних робіт. Основні здобутки: - Підвищення продуктивності праці робітників (виконання робіт з меншими трудовитратами за рахунок змін в технології та використання нового інструменту). - Побудова та розвиток електронної автоматизованої системи АСУ Планування ТОіР (нормування робіт ТОіР та автоматизоване формування ремонтної документації – відомості робіт, документи на оплату працівників, графіки зупинок обладнання на ТОіР, графіки виконання робіт). - Побудова взаємовідносин між замовником та виконавцем робіт на базі електронної системи АСУ Планування ТОіР. Планування та оформлення робіт в електронній системі. В період з 05.2021 по 12.2022 року тимчасово виконував обов’язки технічного директора. Обов’язки: - організація інвестиційної діяльності підприємства (розробка планів інвестицій, супроводження закупівлі, пуск в експлуатацію), - планування та ведення бюджетів ТОіР та КР обладнання підприємства (контроль ліміту, заявлених матеріалів/робіт, контроль виконання), - планування та ведення енерговитрат підприємства, - організація роботи автотранспорту та спец. техніки підприємства (адмін. транспорт, транспорт для перевезення працівників, вантажні авто, крани, та инші. 105 одиниць), - організація розробки технології ремонтів та технологічної документації для виконання робіт ТОіР (ПОР, ПВР, технологічні карти), - організація ведення технічного контролю якості виконаних робіт, розробка карт операційного контролю якості (контроль якості виконання робіт, вхідний контроль ТМЦ та обладнання),- ведення системи менеджменту якості (сертифікація підприємства за стандартом ISO 9001 2015), ведення стандартизації процесів, впровадження аудитів системи менеджменту.Загалом в підпорядкуванні 26 структурних підрозділів та управління транспорту в містах Маріуполь, Запоріжжя, Кам’янське, Кривий Ріг, Авдіївка, разом 7500 працівників.

Начальник управління з виробництва ремонтів (Головний механік)

Запоріжсталь

Промышленность и Производство

1 год 1 месяц

05.2016 - 06.2017

Ключові обов'язки: - Організація робіт з технічного обслуговування та ремонту механічного обладнання (пряме підпорядкування: 4 ремонтні цехи, відділ нагляду за експлуатацією обладнання. Разом 940 працівників; оперативне підпорядкування: 16 основних цехів підприємства). - Організація та розстановка персоналу на ремонти (4 ремонтні цехи комбінату + підрядні організації) - Контроль технічного стану механічного обладнання комбінату (шляхом організації роботи механослужб цехів).- Формування графіків ТОіР основного та допоміжного обладнання підприємства, контроль за дотриманням правил експлуатації, розбір непланових зупинок. - Розробка/перегляд та контроль виконання стандартів підприємства в зоні відповідальності (ТОіР обладнання, капітальні ремонти обладнання, …) Основні здобутки: - Розробка та впровадження електронної системи обліку простоїв основного технологічного обладнання підприємства. - Впровадження системи превентивного обслуговування обладнання у допоміжних та ремонтних цехах. Розробка карт огляду та графіків огляду обладнання, визначення контрольних точок та параметрів контролю технічного стану обладнання. - Впровадження автоматизованої системи АСУ Планування ТОіР (розробка каталогу обладнання та каталогу ремонтних операцій, нормування робіт ТОіР та автоматизоване формування ремонтної документації).

Заступник головного механіка з ремонту

Запоріжсталь

Промышленность и Производство

2 года

04.2014 - 04.2016

Ключові обов'язки: - Організація робіт з технічного обслуговування та ремонту механічного обладнання. - Організація та розстановка персоналу на ремонти (ремонтні цехи комбінату) - контроль технічного стану механічного обладнання комбінату (шляхом організації роботи механослужб цехів) Основні здобутки: - Впровадження системи обліку простоїв технологічного обладнання (основного обладнання комбінату). - Впровадження системи превентивного обслуговування обладнання в основних виробничих цехах. - Участь у впровадженні системи контролю технічного стану обладнання «Світлофор». Розробка каталогу обладнання, визначення ключових параметрів обладнання.

Заступник начальника обтискного цеху з механічного обладнання

Запоріжсталь

Промышленность и Производство

7 лет 5 месяцев

12.2006 - 05.2014

Ключові обов'язки: - Організація та оперативне управління технічним обслуговуванням та ремонтом механічного обладнання обтискного цеху. Механослужба 160 працівників. - Забезпечення правил технічної експлуатації та заданих режимів роботи обладнання, графіків ремонтів у відповідності з технологічними інструкціями, технічною документацією, картами організації праці та іншими виробничими правилами та інструкціями. - Організація нагляду та ремонту будівель і споруд цеху. Основні здобутки: - Організація робіт з відновлення геометричних розмірів отвору станин кліті горизонтальних валків стану 1150. - Запуск пілотного проекту системи обліку простоїв технологічного обладнання. - Створення каталогу обладнання в електронній системі АСУ для підготовки документації для ремонтів з каталогом креслень.

Майстер з ремонту механообладнання вантажопідіймальних кранів

Запоріжсталь

Промышленность и Производство

4 года 11 месяцев

01.2002 - 12.2006

Ключові обов'язки: - організація роботи персоналу машиністів вантажопідіймальних кранів (разом 86 робітників). - організація нагляду та виконання ремонту будівель та шляхів вантажопідіймальних кранів, вантажозахоплювальних пристроїв та тари. Основні здобутки: - Оновлення парку ремонтного устаткування ремонтних майданчиків. Оновлення вантажопідіймальних електричних талей та тельферів. - Організація робіт з монтажу кліщового крана та пуску його в експлуатацію. Демонтаж старого крану.

Слюсар ремонтник з ремонту механообладнання вантажопідіймальних кранів

Запоріжсталь

Промышленность и Производство

6 месяцев

07.2001 - 01.2002

Огляд та технічне обслуговування вантажопідіймальних кранів.

Ключевая информация

Контроль проведення ремонтів, Планування ремонтів, Контроль виконання бюджету, Контроль виконання робіт, Технічне супроводження, Бізнес-планування, Контроль технічного стану обладнання, Запуск виробничого процесу, Управління персоналом, Участь у тендерах, Впровадження системи менеджменту якості, Доброзичливість, Пунктуальність, Командо творець

Учился в 2 заведениях

Запорізька державна інженерна академія

Енергомеханічний, Металургійне обладнання (інженер-механік)

Запоріжжя, 2001

Запорізький будівельний технікум (технік-механік - експлуатація і ремонт підйомно-транспортних, будівельних, дорожних машин та обладнання)

механічний/технік-механік - експлуатація і ремонт підйомно-транспортних, будівельних, дорожних машин та обладнання

Запоріжжя, 1996

Курсы, тренинги, сертификаты

INSEAD - The Business School for the World

Париж, 2019

"METINVEST Tomorrow Builders"

Олександр Анатолійович

Технічний директор

Киев

47 лет

полная занятость

Обновлено 4 месяца назад