Работала в 2 компаниях   4 года 4 месяца

Другое, Медицина и Здравоохранение

Практичний психолог

КМЦСС

Другое

4 года 3 месяца

06.2020 - по настоящее время

  1. В рамках своїх професійних обов’язків надавала психологічні послуги сім'ям з дітьми, які перебувають в складних життєвих обставинах, сім'ям опікунів та членам родини дитячих будинків сімейного типу, прийомним сім`ям, вразливим категоріям сімей та дітей, в тому числі, дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, особам із їх числа дітей сиріт. Надавала психологічні послуги постраждалим від домашнього насильства та від збройного конфлікту (учасникам АТО та членів їх родин).

Майже два роки співпрацювала з медичною гуманітарною організацією у складі міждисциплінарної команди. Психологічні послуги надавались різним категоріям населення, які постраждали від воєнних дій в Україні, а саме: жінкам (матерям), які втратили чоловіків (синів) на війні; чоловікам, які були у полоні та зазнали тортурів; дітям, які втратили близьких та рідних; людям, які залишались під окупацією та мають психологічні проблеми (ненормативні кризи, втрати, страхи, тривожність, психоемоційні дисбаланси, розлади сну та поведінки, конфліктні відносини з рідними/близькими, членами родини, односельцями) тощо. В м. Кривому Розі працювала в центрах переселенців, проводила групові та індивідуальні консультації людям, які постраждалим від збройного конфлікту. У лікарнях перед міста та м. Кривого Рогу проводила індивідуальні консультації за потребою пацієнтів надаючи їм психологічну допомогу та підтримку.

Психолог

БФ "Врачи без границ" MSF

Медицина и Здравоохранение

1 год 9 месяцев

06.2022 - 03.2024

Переважна більшість консультацій відбувалась на деокупованих територіях Херсонської та Миколаївської областей, а також в громадах Дніпропетровської області та м. Кривого Рогу, у складі міждисциплінарної команди «Лікарі без кордонів». Психологічні послуги надавались різним категоріям населення, які постраждали від воєнних дій в Україні, а саме: жінкам (матерям), які втратили чоловіків (синів) на війні; чоловікам, які були у полоні та зазнали тортурів; дітям, які втратили близьких та рідних; людям, які залишались під окупацією та мають психологічні проблеми (ненормативні кризи, втрати, страхи, тривожність, психоемоційні дисбаланси, розлади сну та поведінки, конфліктні відносини з рідними/близькими, членами родини, односельцями) тощо.

Ключевая информация

Вміння працювати швидко, в умовах стресу та коротких строків.

Вміння працювати в надзвичайних ситуаціях, зберігаючи спокій.

Вміння визначати пріоритети та щоденно їх переглядати відповідно до потреб.

Вміння гнучко пристосовуватись до вимог та умов, які змінюються. Культурна чутливість та вміння працювати у багатокультурному середовищі.

Вміння дослуховуватись до думки інших та спільно приймати рішення.

Розвинуті навики командної роботи.

Дотримання принципів та етики роботи в команді/компанії.

Училась в 4 заведениях

Волинський національний університет імені Лесі Українки.

«Клієнт-центрована психотерапія у роботі з дітьми та дорослими».

Луцьк, 2024

Київський національний університет імені Тараса Шевченка

Клінічна психологія. Підвищення кваліфікації

Київ, 2023

Приватне акціонерне товариство "Вищий навчальний заклад "Міжрегіональна Академія управління персоналом"

Практичний психолог

Кривий Ріг, 2019

Криворізький державний педагогічний університет

Філологічний

Кривий Ріг, 2000

Владеет языками

Русский

свободно

Украинский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

Сертифікат «Підвищення кваліфікації фахівців MHPSS у сфері охорони здоров’я», виданий Міжнародною неурядовою гуманітарною організацією IsraAID та БО «Відродження громад»

Київ, 2024

Сертифікат з фахової компетентності зі спеціалізації «Клінічна психологія», виданий Київським національним університетом імені Тараса Шевченка(2023)

Київ, 2023

Перечень сертификатів

Кривий Ріг, 2023

Маю професійні сертифікати:

2023

сертифікат в рамках проекту «Комплексний підхід до вирішення проблеми насильства щодо жінок та дівчат в Україні», що фінансувався Фондом народонаселення ООН за підтримки Міністерства соціальної політики України (2020)сертифікат про проходження тренінгу «Особливості взаємодії з дитиною – учасницею системи правосуддя: міжнародні стандарти, які мають бути враховані», виданий Освітнім домом прав людини (2021); сертифікат «Психіатрія нового часу: війна і життя», виданий Інтернаціональним інститутом символдрами – кататимно-імагінативної психотерапії ім. Ханскарла Льойнера (2022)сертифікат «Діти і війна. Сучасні виклики психологічної допомоги та реабілітації в період воєнного часу» (2023)-  сертифікат  «Практичні навички подолання стресу»   Асоціації інноваційної та цифрової освіти завдяки Агенству США з міжнародного розвитку (USAID) та проекту «Говерла» (2023).

Дополнительная информация

Громадська діяльність

Є бажання надавати допомогу людям в медичних установах на посаді клінічного психолога. Також розглядаю співпрацю з недержавними гуманітарними організаціями на посаді практичного психолога.

Личные качества

відповідальність, порядність, комунікативність, адаптивність, високий рівень організаційних навиків. Вміння доводити розпочаті справи до кінця, стресостійкість, порядність. Вміння працювати в команді. Комунікативність та креативність мислення.

Миколаївна

Клінічний психолог (або практичний)

Кривой Рог

16 000 грн.

52 года

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость, проектная работа

Характер работы: удаленная работа, посменная работа, гибридная, в офисе/на месте

Обновлено 4 недели назад