Маєте бажання вчитись, розвивати себе та кулінарну сторону мережі KREDENS? Тоді запрошуємо заповнити анкету. Якщо досвіду немає - навчимо!
Ось тут про нас і про наші страви:
https://www.kredens.com.ua/menu-lv04
Обов’язки кухаря-універсала:
приготування заготовок та страв згідно
контроль за якістю сировини і товару від постачальників
щоденний бракераж НФ на свіжість і
відповідність смакам, маркування заготовок
дотримання правил гігієни і санітарних норм по НАССР
Для су-шефа додатковими обов'язками є:
- формувати замовлення, контролювати графік та якість роботи кухарів на зміні, налагодженість кулінарних процесів
Пропонуємо:
ринкову
та вчасну оплату праці (105 грн/год або 1260 грн за зміну), оплачуване стажування та цікаві можливості для розвитку до су-шефа
та шефа поруч з нашим бренд-шефом Максимом Балінським ✨
бонусну каву
та харчування, знижки в мережі
грошовий
бонус за приведених друзів
гнучкий
графік роботи з можливістю працювати більшу кількість змін (7/8-15/18/20)